Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm a segítséget...
Megrendeltem és 2.napja használom a Vgo 808i típust.
Azóta nem gyújtottam rá rendes cigire,remélem ez így is marad.:)
üdv
Sziasztok!
Valaki próbálta már a FlavourArt e liquidet?
Ment a privát üzi! A nyomógombos azért jobb, mert csak akkor érintkezik az akkumulátor, amikor megnyomod a gombot, ezért ritkábban merül le, másrészt a gomb megnyomásával vákuum keletkezik a porlasztóban, amitől könnyebb szívni, jobban is füstöl.
A slukkolás ideje alatt kell lenyomva tartani, kb. 2mm-es kis gomb egyébként, ami direkt úgy van elhelyezve, hogy kézre essen (a készülék súlypontján, ahol egyébként is fognád a cigit), tehát pár perc alatt meg lehet szokni, onnantól kezdve pedig csak előnye van. Super 808-ból amúgy létezik automata akkumulátoros is, de az automaták kezdenek kimenni a divatból, mert sok szempontból praktikusabb a nyomógombos.
Azt hiszem, én is beállok az e-cigizők sorába...
albertzs28, privát üzenet ment, az elérhetőség kéne. előre is köszönöm:
Natalyel
Nincs mit. :) Érdekes dolog amit mondasz, mert ízre semmi különbség nincsen a különböző nikotintartalmú patronok között, legalábbis én nem vettem észre és mások is ezt mondják. Lehet, hogy nem ugyanolyan e-liquid volt a gyengébb patronban, amit vettél.
Sima eldobható (normál) patronos cigit nem éri meg venni, mert a porlasztó teljesítménye hamar csökkenni kezd, és 2-3 hónap után már kb. nem is füstöl. Olyan integrált patronos készüléket érdemes venni, aminek a patronja újratölthető e-liquiddel (pl. Super 808, Mini 510i, Vgo 808i), mert ezeknek a teljesítménye stabil, mivel folyamatosan cseréled a porlasztót is a patronnal együtt, ugyanakkor nagyon gazdaságos is, mert az e-liquid olcsó (140-170Ft 1 doboz ciginek megfelelő mennyiség).
A 0mg-os patronokban egyébként nem csak vízgőz van, hanem aroma is, tehát ugyanolyan finom kell hogy legyen, mint az erősebbek. Az alapanyag ugyanaz.
Sziasztok!
Több évtizednyi dohányzás után döntöttem úgy, hogy kipróbálom az e-cigit. Némi netes tájékozódást követően, és elsősorban albertzs28 - számomra nagyon hitelesnek tűnő - információinak következményeképp Super 808-cal kezdenék. Tudom, sokadik ismétlődő kérdés, de jó lenne tudni, melyek a bevált, megbízható beszerzési helyek. Előre is köszönöm.
Szia!
Igazából az alapján érdemes döntened, hogy mennyire fontos Neked, hogy az e-cigid úgy nézzen ki mint egy hagyományos cigaretta. Ha fontos, akkor Super 808, ha nem fontos - vagy a kényelem még fontosabb - akkor mindenképpen Vgo 808i, mert fantasztikus teljesítmény-paraméterei vannak.
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot remélem sokat tanultam...
Sajnos nem tudok dönteni...Super 808 vagy Vgo - 808i.
Szívesem megnéztem volna élőben mindkettőt de Miskolcon sajnos sehol nem találok.Maradt a webshop.
A megbízható hely elérhetősége nekem is nagyon jó lenne.Ha valaki hasonlóan nehezen döntött szívesen venném a segítséget.
előre is köszi
üdv:klausj
Szia!
Az e-cigizés nagyon egyszerű dolog. Először szükséged van egy induló készletre (18-20 ezer Ft körül érdemes áldozni rá, mert az olcsóbbak nem túl jók), majd a későbbiekben csak patronokra és e-liquid utántöltőkre van szükséged, onnantól kezdve egy doboz ciginek megfelelő mennyiségű e-cigi 160-200 forintba kerül, hamar megtérül a készlet ára. Érdemes integrált patronos készüléket venni nyomógombos akksival, jelenleg ez a legújabb technológia (könnyű szívni, nagyon jól füstöl, stabil a teljesítménye). A Super 808 és a Mini 510i típusokkal járnál a legjobban ezzel a dohányzási mennyiséggel, a Mini 510i-t ráadásul rögtön tudod mentolos ízzel is rendelni. A megbízható hely elérhetősége ment priviten. :-)
Sziasztok!
Én teljesen új vagyok még itt, sőt, ez az elektromos cigaretta is teljesen új számomra, mondhatnám semmit nem tudok róla, ezért is fordulok hozzátok. Sajnos már jó deje dohányzom, és nagyon szeretném letenni, de eddig nem nagyon ment. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen típusú e-cigit vásároljak, hol tudom beszerezni a cigit és a hozzá valókat, és kb. mennyibe kerül? Egyáltalán miből áll egy elektromos cigi használata? Tudtok valami megbízható helyet, ahol beszerezhetem? Neten nem nagyon szeretnék rendelni, szeretem látni azt, amit megveszek. Segítségeteket előre is köszönöm. Talán a tanácsadáshoz lényeges lehet, hogy napi 1 doboz cigit szívok el, közepes erősségűből, és mentolost.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ebben igazad lehet, én is az olcsó 5000 ft-ost vettem, egyszer beleszivtam, azóta is otthon áll a fiókba, ettől biztos nem fogok leszokni:((
De elhsizem, hogy egy jobb minőségü hatásosabb lehet!
Szerintem mint semmiben, ebben a témában sem jó általánosítani. Egy e-cigi nem attól lesz jó vagy rossz, ad több vagy kevesebb füstöt, hogy cigi alakja van vagy sem. :-)
Nekem egy Super 808-asom van, ami teljesen úgy néz ki mint az igazi cigi, csak 1-2 centivel hosszabb, hogy az akkumulátor kapacitása is optimális legyen. Mivel integrált patronos, minden patroncsere alkalmával új atomizátort kap, így nem túlzásból mondom: konkrétan jobban füstöl, mint a hagyományos cigi. Az íze pedig isteni. Nem hasonlítható össze a pár évvel ezelőtti típusokkal, amiknek egy-két hét után mindig bedöglött valamelyik alkatrésze.
Az E-Health egy teljesen másik tészta, az a legolcsóbb árfekvésű e-cigi a piacon, olyat maximum kipróbálásra érdemes venni (egyik ismerősömnek az volt), bár inkább elveszi az ember kedvét, mint kedvet csinálna. Ha szánsz 18-20 ezer forintot egy mindennel felszerelt készletre, biztosan nem fogod megbánni (ha jó helyen veszed és nem az 5ezrest adják el 20ezerért), mert azt kapod amire számítasz, vagy még többet. Mostanság sok új termék jelent meg amikkel érdemes kezdeni, korábbi típusok továbbfejlesztett változatai, mint pl. a Mini 510i és a Vgo 808i. Ha valakit jobban érdekel a téma, priviben szívesen segítek, hogy milyen típusokat érdemes nézni.
Én az e-ciginek köszönhetem azt, hogy végleg le tudtam tenni a cigit, fantasztikus találmánynak tartom és mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki mást mond, az nem ismeri a terméket.
Nekem csak rossz tapasztalatom van a cigi-alakú e-cigikről. A legtöbben ezért pfujjolják az e-cigiket. Nincs íze, nincs füstje... stb. Én is azzal kezdtem, ott is porosodik most a szekrényben.
Nekem Reo Minim van. Manó lányom szerint vokitoki. :) Irdatlan füst, isteni, torokkaparó íz, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Egyébként JS808-am volt előtte, az sem volt rossz, USA-liquiddel, és 4 lukú atomizátorral, de sokat romolgatott. Így váltottam. Nem bántam meg. Nem is gyújtottam rá (a 808-assal 7 hónapja, most a Reo-val két hete). Rosszul vagyok a normális cigitől.
Olvasgatom ezt a fórumot, tegnap vettem egy elektromoscigit, nem tudom hogyan választottam, ma reggel szivtam bele először, de azért nem lehet az eredetivel összehasonlitani, erősen szivom, és alig van füstje, annyira kiváncsi lennék, ti akik itt pár éve irogattatok, hogy álltok a leszokással, ennyi idő után, el tudtátok hagyni az igazi cigit?
Én egy E Health cigarette tipust vettem 5 ezerért, mi a véleményetek erről??
Jó lenne, ha irna valaki, annyiféle minden van itt a fűórumon, felét nem értem, egyáltalán jó dolognak tartjátok, nem csak egy üzleti fogás ez is mint sok minden más itt az országban??
Hy! Tegnap rendeltem egy Mini303 típusú villamos szopókát 50db feltöltött ajándék patronnal. Talán csak azért rendeltem ezt a típust mert ehhez adták a legtöbb cuccot ajándékba :D Akinek van a 303-assal kapcsolatban valami tapasztalata, vagy tud róla valamit (minőség, hátrányok, előnyök) akkor megírhatná nekem. :)
Minden jót, sziasztok!
Ez tényleg jó hír! :-)
Anno én is kibírtam 1-2 hónapig rágyújtás nélkül, végül azért vettem egy Super 808-ast, nehogy visszaszokjak, mert sajnos elég nagy volt a csábítás. Ezután ha nagyon kívántam a cigit, inkább e-cigire "gyújtottam rá", így nekem is teljesen sikerült a leszokás. Minden leszokni vágyónak kívánom, hogy sikerüljön olyan könnyen, mint nekem.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?