Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Upsz. elnézést.
Troyka7 :(
Pedig megvan!
Bakter pü megy!
Nekem be jött, a kényelmes megoldások közül.
Troyka7! majd küldöm a válaszom csak most nem megy. addig is köszönöm. :)
Nem fárasztani akarlak, csak csodálkozom, mert eddig mást tapasztaltam, és másnak is más tapasztalata volt. Máshol, másik fórumon, más embereknek is.
Neked kb. hány ml liquid fogy 1 hónapban? Lehet kevesebbet használod, mint mondjuk én. Nekem átlag 60-90ml között fogy mostanság. Ez valószínüleg több, mint a Tied.
Ha ez igaz és tényleg különleges vagyok, aprócska tüdőm lágy szuszogásának köszönhetően a classic porlasztóim is legalább 2-3 hónapot kibírtak annak idején, folyamatos használat mellett. Bár szerintem ugyanúgy szívtam mint bárki más.
Na de én tényleg befejeztem ezt, hátha lesz majd érdekesebb téma is itt.
Akkor te nagyon aprókat szívsz bele, és nagyon ritkán! Levetted a fűtőszálra tekert sűrű filcanyagot is? Ezen látszik legjobban az olvadás.
Ez a 2 hónap eddig nekem sem jött be, (párat már elfüstöltem), általánosságban eddig kb. 2-3 hét volt az élettartamuk a kazánoknak. Az egyetlen kazánom, ami majdnem 2 hónapig bírta egy LR 510 kazán volt érdekes mód, pont az a típus, amire azt mondják rövidebb életű, mint a normál.
Valószínűleg az íz miatt, illetve egy 2000 Ft-os porlasztó 1 hó garanciával jobban megéri, mint kb ennyiért 5 db integrált, még akkor is, ha egyszer cserélik neki garanciában. Elhiheted, nem mazochista, megmondom őszintén, mert ismerem.
Az egyik elhasználódott patront szétszedtem a múltkor (7 feltöltés után), és semmi nem volt megégve benne. A fűtőszálnak normál esetben nem is lehet olyan hőmérséklete, hogy égetni tudja a vatelint, csak melegíti. Ráadásul ha nedvesen van tartva ahogy kell, pláne lehetetlen, hogy bármi is égjen a cigiben.
Neked lehet hogy nem jött be, nekem nagyon bejött az integrált. Valóban drágább mint a sima, viszont stabil teljesítményt biztosít. Sima patronnal a cigi egyre kevesebb füstöt ad, végül teljesen megadja magát, akkor vehetsz új porlasztót. Árban így kb. ugyanott vagy, ha (normál esetben) ez kb. 2 havonta történik. Ha úgy van ahogy Dadito is mondta személyes tapasztalatból, hogy a porlasztója kikészül 2 hetente, akkor még rosszabb a helyzet, nem is értem ez miért jó neki.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?