Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

491. Lorek
2010. nov. 3. 14:57

Sziasztok!

Üdv Gloria!

Szia Kancsal!

Sajnálom az aksi problémádat!

Jó játék lehet, állandóan cserélgettetni!

Jó lenne, ha írnátok véleményt a super 808-ról!

Nekem nagyon gyorsan lemerül az aksi!

Az eladó szerint: Feltöltött akku teljesítménye (slukk) 300

Nekem 200 slukk után elfárad

A gyári patron, hamar kifogy! Ha feltöltöm még hamarabb!

Eladó szerint: Feltöltött i-patron kapacitása (slukk) 300-350

Lehet, hogy valamit rosszul teszek, nálam kb. 70-80 slukk

Lorek

490. kancsal
2010. nov. 2. 17:15

Sziasztok!

segítsetek. már a harmadik rossz aksit kaptam a 808-asomhoz automatát. mit tegyek?

489. billdi
2010. nov. 1. 20:51
Sziasztok! Egy barátom )és azt hiszem nemsokára én is) keres USA Liquid folyadékot és 4 lyukú kazánt. Hol lehet pesten beszerezni? Tud valaki priviben elérhetőséget? Ha igen, előre is köszönöm!
2010. okt. 31. 07:45

Szia Gloria!

Én eddig bármelyiket próbáltam, mindegyik ízlett. :-) Én az Mboro-t, a Camel-t, a Dunhill-t, és a Premium tobacco-t ajánlanám különösen. Priviben szívesen megírom, hogy én hol vettem.

Következő hónapban lehet, hogy én is beújítok egy Vgo Powert, ritkábban kell tölteni az akksiját. Ha te előbb váltasz, kérlek írd meg a tapasztalatod, érdekel!

487. gloria1122 (válaszként erre: 484. - Lorek)
2010. okt. 26. 14:26

Szia Lorek!

Én nagyjából ismerem az általad kinézett e-cigeket:)

Szerintem a maga kategóriájában mindegyik jó, de ha nem akarsz csalódni és illúzióromboló lenni szerintem a 808-as a jó választás. Én azt használom már egy ideje és szerencsémre még nem volt vele semmi gond. Viszont most megint kinéztem magamnak egyet (VGo Power)szépnek nem szép de esküdni mernék, hogy ez adja vissza a legjobban a cigizés élményét. Én most e-liquideket szeretnék vadászni, aminek tényleg jó az íze, nem keserű és nem édes. Ha van tapasztalatok valamelyik ízzel kapcsolatban segítsetek! Köszike!

486. Lorek
2010. okt. 24. 00:41
Mindenkinek köszönöm a segítséget! :))
485. albertzs28 (válaszként erre: 483. - Kancsal)
2010. okt. 23. 16:01

Szia Kancsal és Lorek!

A Super 808-nál automata vagy nyomógombos akksival volt ekkora balszerencse-szériád? Bátyámnak nyomógombos 808-asa van és maximálisan elégedett vele. Lehet, hogy az sem mindegy hol veszed.

Nekem Mini 510-em van, szintén teljesen korrekt. A Mini 303 egy kifutó modell, én pl. azt nem vennék.

484. Lorek
2010. okt. 22. 16:37

Szia Kancsal!

Köszönöm a választ!A többiről tudsz valamit??

Azért vagyok bajban és azért kérdezősködöm, mert két szettet is kéne vásárolnom!

A párom is szeretne váltani!

Jó lenne,ha valaki referálna róluk!

Dexxter üzenetében ezeket a típusokat nem találtam meg!

483. kancsal
2010. okt. 22. 14:46

Szia Lorek!

Én is a Super 808-as startkészletet vettem meg,

egy hete, és már a legelső használat után visszakellet vinni az egyik aksit, amit kicseréltek rögtön, egy másik rossz aksira.Egyébként ha jó az

aksi, akkor tökéletesen pótolja nekem a cigit.

482. Lorek
2010. okt. 22. 01:01

Segítséget szeretnék kérni én is!

Én is szeretnék váltani!

Ajánlották: Mini 303 start készlet 50db ajándék patronnal

Super 808 elektromos cigaretta start készlet

Mini 510 start készlet

Valaki esetleg használja ezeket?

Tudtok róluk információt mondani?

Jó, vagy nem jó?

Esetleg felesleges megvenni? Satöbbi……… )

Tudom, olvastam, Dexxter összes hozzászólását!

De ha valaki mégis tudna ezekről az e-cigikről mondani valamit, meg KÖSZÖNNÉM!

Örök Hálám!

481. kancsal
2010. okt. 16. 19:02
Segítsetek! kezdő elektromos cigis vagyok, két napja jött meg a szuper 808-asom beüzemeltem ahogy kell,és mára már az egyik aksi nem működik, pedig a töltő azt mutatja, hogy fel van töltve. mi lehet a baj?
2010. okt. 12. 15:53

Köszönöm szépen!

Én most szeretnék ráállni a különböző ízek kiprobálására, a Mellow Dew- ról eddig nem sokat hallottam állítólag még nagyon új a piacon. Ha valakinek van már tapasztalata kérem ossza meg velem:))Köszike

479. gloria1122 (válaszként erre: 478. - Albertzs28)
2010. okt. 12. 13:55

albertzs28!

Szia!

Megnézném a 225. hozzászólásodat ahol a liquidekkel kapcsolatban tudsz infót! Küld már el légyszi a linket. ha más nem privibe. Egyébként és ezt mindenkitől kérdezem ha tudtok segíteni: ismeri valaki a Mellow dew liquideket, ha igen használta már valaki? Vélemény? Milyen az Íze? Hol kaphato?

478. albertzs28 (válaszként erre: 474. - Haiman)
2010. okt. 12. 12:44

Én személy szerint 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az e-cuccok nem károsak az egészségre. Ha nem így lenne, a dohánygyárak már rég kicsinálták volna az összes e-cigit gyártó céget, mert a nagy pénzek még mindig náluk vannak, tudnák miből finanszírozni az e-cigi károsságát kimutató kutatásokat. Ehhez képest már 7 éve gyártják ezeket a kütyüket, és világszerte egyre népszerűbbek.

Az persze nagyon fontos, hogy az e-liquid (mert az kerül a tüdődbe), ne valami ellenőrizetlen kínai csempészáru legyen, mert abban ki tudja mi van. Ahol én vettem (lásd 225. hozzászólás), a patronokhoz európában gyártott, ellenőrzött e-liquidet adnak.

Még egy érdekes összehasonlítási alap, hogy az e-liquid összesen 5 féle összetevőből áll, amiből az egyetlen mérgező anyag a nikotin (nagy mennyiségben). Ezzel szemben a hagyományos cigi összetevői között legalább 50 konkrétan rákkeltő vegyület van.

Priviben egyébként én is szívesen segítek, hogy mikre érdemes odafigyelni.

477. gloria1122 (válaszként erre: 476. - Haiman)
2010. okt. 12. 10:40

Szia Haiman!

Privit írok Neked:))

476. Haiman (válaszként erre: 475. - Gloria1122)
2010. okt. 11. 21:28

:)

Köszönöm Glória, a privit elfogadom :)

Hát, nem tudom, mennyire szabad itt megírni, hogy hol vettem, de ha lehet, írok ide egy linket, ha nem, akkor priviben megválaszolom Neked. Ha rákeresel az e-Smoker Mini sorozatára, mondasz nekem véleményt? :) AZért lenne fontos, mert ugyan be akarok invesztálni, de azért fontos lenne a jó ár is.

Persze, fontos a garancia, meg aszámla, így olyan helyen próbálok venni, ahol kapok ilyet. Van egy üzlet Budapesten a Flórián környékén, s ott gondoltam, hogy megejtem az akciót. S mivel országszerte több eSmoker bemutató és árusító hely van, ezért gondoltam, hogy "márkának" megfelel lehet... :)

2010. okt. 11. 21:03

Szia Haiman!

Milyen eldobhatót próbáltál? És hol? Én nemrég vettem 1 808-ast és azzal megvagyok elégedve. Szerintem ha vásárlásban gondolkodsz érdemes megnézned a super 808-at. Ahol én vettem ott nagyon segítőkészek voltak és tök érthetően elmagyaráztak mindent.Én első alkalommal személyesen voltam ott és kipróbálhattam mindent, sőt több e-liquidet is. Azóta interneten rendelek tőlük és eddig még nem volt problémám.Ha vásárlásra adod a fejed, amit mindenképp csak ajánlani tudok:)azért törekedj arra, hogy olyan helyen vegyél vagy rendelj ahol számlát és garanciát adnak. Nekem szerencsém volt... ha gondolod privibe írok nehogy admin seggberúgjon:)))

474. Haiman
2010. okt. 11. 20:38

Sziasztok!

Én is épp most készülök venni egy ien elektromos cigarettát... Ma kipróbáltam egy eldobhatót, de megítélni igazán nem tudom, mert buta fejjel a "gyengébbet" választottam, az meg, akár a sima cigiből, sajna nem jön be túlzottan. Egy E-Somker Mini Go-t néztem ki magamnak... Esetleg valamien vélemény?

Illetve, olvasgatom itt a hozzászólásokat, mindenki dicséri az e-cuccokat, de egy valamit senkitől sem olvastam. Nem tartotok attól, hogy ezeknél az adalékanyagoknál, illetve folyadékoknál még kevésbé ismerjük az összetevőket? Hogy esetleg mi lehet benne? Vagy hogy talán károsabb, mint a normál cigaretta? Vagy túlkomplikálom, és túl aggódom? :)

Köszi az esetleges véleményt! :)

Haiman

2010. okt. 9. 20:51
Én napi 20-25 "szálat" szívok, így kb 1 napig bírja egy töltéssel. Viszont a készletben volt tartalék akksi meg egy akkutöltős doboz, úgyhogy nem kell sokat vacakolni. Erős akku kapcsán a Vog 510-et ajánlják egyébként, mert az 2 napig bírja (jóval vastagabb is, gondolom épp ezért).
472. Hori_75
2010. okt. 8. 22:16

Kössz a tippet, megkukkantom!

Meddig bírja az akksija nálad?

2010. okt. 8. 15:03
Elrontottam az oldal címét, elég egy " [link] Sorry!
470. Hori_75
2010. okt. 7. 15:56

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, hogy kitől, és hol tudnám megvásárolni a legjobb minőségű e cigit.

Nekem szimpatikus a janty stick, de nem találok megbízható forrást a megvásárlására.

Végig olvastam az összes bejegyzést a fórumban és nagyon hasznosnak találom. Csak így tovább!

A segítségeteket előre is köszönöm!

2010. okt. 4. 10:36

Szia kancsal!

Hát bizony tényleg nem mindegy, hogy hol vásárolod meg! Amikor én elkezdtem keresgélni viszonylag sok lehetőség lett volna de egyiket sem találtam igazán meggyőzőnek. Aztán találtam egy helyet amit ajánlottak és nagyon bevált. Először személyesen voltam ott, hogy lássam és kipróbálhassam azt amit megveszek. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak az ottani emberek és ami nem kis hátrány, meggyőztek!!! Én azt gondolom, hogy az ecigi egy nagyon jó találmány de meg kell találni régebbi dohányzási szokásainknak a megfelelő ecigit, mert ha rosszul választunk, csalódhatunk és azt gondoljuk "milyen nagy szar az ecigi" pedig nem! Azért küldök neked privit:)

468. kancsal
2010. okt. 2. 16:54
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. most szeretnék venni elektromos cigit, de azt olvasom mindenhol, hogy nem mindegy, hogy hol,és milyet vásárolok. tudtok nekem segíteni?
467. Bowapex
2010. szept. 13. 12:26

Sziasztok!

Gondoltam hogy én is megírom a tapasztalataimat. Kb 2 hete szívok elektromos cigit és azóta nem gyújtottam rá. Nekem teljesen pótolja az igazit és csak pozitív tapasztalataim vannak. Jelenleg 510-es ecigim van, de tervezem én is a 808-as beszerzését. Sokat segített ez a fórum, amiért szeretnék köszönetet mondani. A kérdésem csak annyi lenne, hogy a Red Devil, illetve Real One liquideket honnan lehet itthon beszerezni? Szívesen kipróbálnám.

2010. szept. 10. 13:24

Sziasztok!

Csatlakoznék a hozzászólásaitokhoz.Egy ideje én is e-cigit használok (510-est és 808-ast)én nagyon meg vagyok vele elégedve,szívásnál érzem mintha tényleg leszívnám a füstöt, kifújásnál pedig tényleg látványos a füst. Érdekelne ha tudtok segíteni, mi a tapasztalat a liquidekkel kapcsolatban, mindegyiknek van egy édeskés mellékíze? Ez normális?

465. E.Gyula
2010. szept. 8. 10:25

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit ezen a remek helyen. Már egy ideje olvasgatom ezt a fórumot, de csak most regisztráltam. Én két hete használok E cigarettát(510-est), és remek dolognak tartom, nagyon szeretem. Véletlenül jött ez az egész dolog, nem a teljes leszokás volt a fő ok (és cél), így hát 2-3 szálat elpattintok naponta, a 25-28-hoz képest, úgy, hogy semmi görcs nincs!!!!

Tudna e segíteni valaki, abban az ügyben, hogy honnan tudnék venni usa-liquideket? A szetthez ugyanis no-name liquidet kaptam és olvastam hogy nem tanácsos ilyeneket használni.

464. nettoka
2010. szept. 5. 19:02

Sziasztok!

A segítségéteket szereteném kérni!Én most szeretnék vásárolni elektromos cigit, de igazából nem tudom, hogy milyet vegyek!Ahogy olvastam a Janty Stick-et tartjátok a legelőnyösebbnek, de én valójában olyat szeretnék ami cigi formájú:)

Melyik az a cigi ami legalább olyan jó minőségű mint a Janty Stick és formailag is megfelel.

Melyik oldaról rendeltétek?

Előre is köszönöm!

463. Lyrian
2010. szept. 5. 10:19
köszönöm, de az én cigim nem cigi-alakú :)
462. nurcsi (válaszként erre: 461. - Lyrian)
2010. szept. 3. 19:42
koszi, elolvastam bejelentkeztem oda, varok valami jovahagyasra

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook