Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Kedves Hamyka,
nekem is ezek a cigik tetszenek, , de úgy látszik nincs info, ha lenne magyar forgalmazó már jelentkezett volna. Azt hiszem valami más után kell nézni.
Esetleg a Silver Bullet-ről van véleményetek?
köszi
Mirkia
Szia horex!!
Neked kell tudni milyet szeretnél veni...
Persze ez a e-cigi is olyan mint minden más mint pl: a márkák,minnél drágábbat veszel ill minél nagyobb a márkája az az a ,,neve,, annál minöségibb... én a helyedben a minöségit venném ill veszem hamarosan..
irj és üdv: hamyka
Sziasztok!
Mi a véleményetek a KR808-ról?
A válaszokat előre is köszi!
Sziasztok,
szeretnék vásárolni egy elektromos cigarettát és nagyon örülök, hogy előtte ide találtam erre az oldalra. Abból amit olvastam arra jutottam, hogy leginkább egy olyan kütyü lenne jó aminél nem az anyagra kell csepegtetni, hanem tartályos. ( sok még az ismeretlen szó amiket használtok, lehet, hogy nem a legjobban fogalmazok) a Reo Mini-t néztem ilyennek, de nem találtam magyarországi forgalmazót. Tudtok ebben segíteni?
Köszönet az időért és a fáradtságért amit mások okulására fordítotok:)
Mirkia
Sziasztok!!
Szeretnék több informáciot gyüjteni az e-cigikröl hogy melyiket érdemes venni...
Halottam erröl a reo grand nevü e-cigiröl, sokjot hallotam rola de sajna elég nehézkes beszerezzni,mivel nincs magyarországi importöre, és érdekelne hogyan lehet beszerezzni,esetleg segitenétek nekem beszerezzni?? ill honan lehet fincsii likvideket beszerezzni?
email cimemet nem merem ide kiirni de az adatlapomnál meg találjátok,arra is irhattok,ill itt priviben is!!
irjatok és üdv: hamyka
Siona: köszi a tippet, utánanézek.
albertzs: 2 patronom van feltöltve, ha az egyik kifogyna legyen tartalék. Hát, a másikkal sem jobb. Illetve nem tudom, hogy ennek ilyennek kell lennie, vagy gyengébb, mint a normális, hisz senki másét nem láttam még :). Nem tudom azt sem, mikor van túltöltve: addig töltöttem, hogy a szivacs benne enyhén nedves állagú legyen, és 20 és 30 csepp között legyen, ahogy a leírás mondta.
Aztán: a patronon lévő borítás elég "gagyi" érzetű, a ráragasztott papír, a gumiszívólyuk leszedésekor kicsit sérülhet. Nyomógombos testet rendeltem, elég szokatlan még, hogy szíváskor nyomni kell, de érzem, hogy idővel hozzá lehet idomulni, nem lesz gond.
Csak a füstje lenne nagyobb... A legjobb, ha beleszívsz, majd pöfékelsz egyet és gyorsan szívsz hozzá még: ilyenkor már szinte "normális" füstadagot ad.
Erika: milyen aromás folyadékot rendeltél, és mennyire intenzív az íze? A normáls marbit én a slukk végén, a nyelvem kétoldalán érzem kicsit édeskésnek, elég furcsa a hatás...
Amúgy meg kis normál slukknál nem érezni ízt, és mint írtam füst sincs. Nagy szívásnál meg kicsit megkaparja a torkot :).
erika13, albertzs28:
Nna, nekem is megvan a mini510i...
Éjszaka töltöttem 8 órát - voltam olyan pedáns, hogy beállítottam hajnali 3-ra az ébresztőt, hogy az előírás szerinti 8 órát töltődjön csak... :). Most a másik test töltődik.
Tegnap még normál cigit szívtam, a terv az (volt), hogy mától csak e-cigi. Eddig tartom magam ehhez, és szerintem a jövőben is menni fog. A liquid normál M*rlboro, gyenge.
Viszont:
Az első patronom, feltöltve 25"cseppel" - és normál szívás mellett egyáltalán nem füstöl. 3-4 sec-ig ha szívom viszonylag erősen - tehát behorpad a pofazacskó :) -, akkor van "füst". Olvasom, hogy ez előfordul: de valahogy nagyon gyengécskének tűnik...
Az "íze", az utóíze olyan édeskés, ez tetszik. A patron utántöltése elég körülményes, leszedni állandóan azt a kis lyukas gumit a szívóvégen.
A patronok teljesítménye bizonyos mértékben eltérhet, nem tudom pontosan min múlik. Nekem volt már olyan Super 808 patronom, ami a második feltöltésnél "jött igazán bele". Lehet, hogy első feltöltésnél sikerült túlságosan eláztatni a fűtőszálat. Próbálj esetleg kevesebbet csepegtetni, és azt is a patron belső falára, ne középre.
Köhögős érzést én még nem tapasztaltam e-cigivel (pedig használtam már többféle típust is). Én amúgy úgy vettem észre, hogy a füstmennyiség nem feltétlenül a szívás erősségétől függ. Ha a sima ciginél kicsit lassabban szívod, több füstöt ad (nálam legalábbis).
Szia!
Nekem sem mindig bírnak ki 1 napot a nagy kapacitású (1,8-2 ml) patronok. Fogyasztásfüggő a dolog. Sajnos, előfordulnak gyártási hibák is, így nem biztos, hogy a pár órát bíró nagy patronod képes annyi folyadékot felvenni-kiadni, mint amennyi a gyári adat. Én ezekkel a vatelinbélelt patronokkal fel is adtam a küzdelmet, ahogy lentebb olvashatod is miért.
Segítséget szeretnék kérni.
VGO808i készüléket vettem pár napja.Azt írják,hogy 2 napig is jó a Mega patron,ezzel szemben összevissza működik.Valamelyik csak pár órát bír,valamelyik max egy napot,s aztán újra kell tölteni.Mi lehet ennek az oka?A feltöltésre többféle módozat van leírva(csepegtetéses módszer:65 csepp,milliliteres mód:1,8ml),mindkettőt kipróbáltam,sehogy nem húzóm vele két napig,sőt szinte egy napig sem .Valamit rosszul csinálok?Válaszokat előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?