Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

671. albertzs28 (válaszként erre: 670. - Mirkia)
2011. febr. 17. 16:58
Ha nem zavar hogy hatalmas és úgy néz ki mint egy biciklipumpa :), akkor nem rossz, mert elég masszív és nagyon jól füstöl.
670. Mirkia (válaszként erre: 665. - Hamyka)
2011. febr. 17. 08:53

Kedves Hamyka,

nekem is ezek a cigik tetszenek, , de úgy látszik nincs info, ha lenne magyar forgalmazó már jelentkezett volna. Azt hiszem valami más után kell nézni.

Esetleg a Silver Bullet-ről van véleményetek?

köszi

Mirkia

669. hamyka
2011. febr. 16. 14:37

Szia horex!!

Neked kell tudni milyet szeretnél veni...

Persze ez a e-cigi is olyan mint minden más mint pl: a márkák,minnél drágábbat veszel ill minél nagyobb a márkája az az a ,,neve,, annál minöségibb... én a helyedben a minöségit venném ill veszem hamarosan..

irj és üdv: hamyka

668. albertzs28 (válaszként erre: 667. - Muki86)
2011. febr. 15. 20:42
Egyik ismerősömnek az van. Kb. a Super 808 "elődje". Majdnem ugyanolyan jól füstöl, viszont kicsit gyengébbek a paraméterei. Ő az akksival nem túl elégedett, nem bír ki neki 1 napot egy feltöltéssel, pedig nem használja többet mint én a Super 808-asomat, sőt.
667. Muki86
2011. febr. 15. 16:24

Sziasztok!

Mi a véleményetek a KR808-ról?

A válaszokat előre is köszi!

666. Mirkia
2011. febr. 14. 07:05

Sziasztok,

szeretnék vásárolni egy elektromos cigarettát és nagyon örülök, hogy előtte ide találtam erre az oldalra. Abból amit olvastam arra jutottam, hogy leginkább egy olyan kütyü lenne jó aminél nem az anyagra kell csepegtetni, hanem tartályos. ( sok még az ismeretlen szó amiket használtok, lehet, hogy nem a legjobban fogalmazok) a Reo Mini-t néztem ilyennek, de nem találtam magyarországi forgalmazót. Tudtok ebben segíteni?

Köszönet az időért és a fáradtságért amit mások okulására fordítotok:)

Mirkia

665. hamyka
2011. febr. 11. 07:59

Sziasztok!!

Szeretnék több informáciot gyüjteni az e-cigikröl hogy melyiket érdemes venni...

Halottam erröl a reo grand nevü e-cigiröl, sokjot hallotam rola de sajna elég nehézkes beszerezzni,mivel nincs magyarországi importöre, és érdekelne hogyan lehet beszerezzni,esetleg segitenétek nekem beszerezzni?? ill honan lehet fincsii likvideket beszerezzni?

email cimemet nem merem ide kiirni de az adatlapomnál meg találjátok,arra is irhattok,ill itt priviben is!!

irjatok és üdv: hamyka

2011. febr. 9. 08:28

Siona: köszi a tippet, utánanézek.

albertzs: 2 patronom van feltöltve, ha az egyik kifogyna legyen tartalék. Hát, a másikkal sem jobb. Illetve nem tudom, hogy ennek ilyennek kell lennie, vagy gyengébb, mint a normális, hisz senki másét nem láttam még :). Nem tudom azt sem, mikor van túltöltve: addig töltöttem, hogy a szivacs benne enyhén nedves állagú legyen, és 20 és 30 csepp között legyen, ahogy a leírás mondta.

663. Siona (válaszként erre: 654. - Natalyel)
2011. febr. 8. 20:14
Ha intenzívebb ízre vágysz + nagyobb füstre csepegtess egy kis glicerines aromát hozzá. A neten megtalálod, ha rákeresel a 'vizipipa aroma' szóra. 100 ml kb 890 Ft és elég néhány csepp a sima e liquid mellé keverve (mielőtt beleteszed feltétlenül össze kell keverni az e-liquiddel, különben túl sűrű)
662. albertzs28 (válaszként erre: 654. - Natalyel)
2011. febr. 8. 17:55
A lyukak számát leginkább a kazánokkal kapcsolatban szokták emlegetni, én ilyen kontextusban még nem hallottam róla. Szipkás végű patronok léteznek, amiket elvileg könnyebb szívni mint a simát, viszont sima patronnal sem kellene hogy nehézséget okozzon a slukkolás az újabb készülékeknél. Próbáld meg egy másik patronnal is, hátha te is túltöltötted egy kicsit, mint erika13 múltkor. :)
661. albertzs28 (válaszként erre: 659. - Erika13)
2011. febr. 8. 17:48
Én ugyanezt egy dugóhúzó végével szoktam megoldani, úgy is teljesen érintetlen marad a borítás.
660. albertzs28 (válaszként erre: 655. - Natalyel)
2011. febr. 8. 17:47
A nikotintartalom nem befolyásolja a füst mennyiségét és elvileg az ízt sem, mert a nikotin ízetlen-színtelen-szagtalan folyadék.
659. erika13
2011. febr. 8. 17:17
Ja! Én a patron végéről a gumit egy műanyag darts-heggyel szedem le a középső lyukon,így nem sérül a széle.:-)
658. erika13
2011. febr. 8. 17:14
Szia Natalyel! Gratulálok,hogy egyből csak ezt szívod! Én Pall Mall gyengét kértem hozzá. Ez is édeskés..(lehet,hogy mind ugyanolyan?):-) Nekem szerencsére sikerült az elsőt jól feltöltenem és jól is füstölt,bár rá kellett először jönnöm a technikára. Első nekifutásra úgy szívtam,hogy nekiálltam szívni és ezzel egyidőben nyomtam le a gombot,na akkor nekem se jött elég füst. Rájöttem,hogy ha lenyomom először és várok egy picit amig a porlasztó nekiáll dolgozni,akkor jó. Én szipogó hangot nem hallok,csak azt amikor a porlasztó sistereg. Teljesen rá van csavarva a patron az akksira? A többlyukú patront sajna nem ismerem,még nagyon kezdő vagyok, de Albertzs28 biztosan tud,Ő már nagyon profi!:-)
2011. febr. 8. 15:39
És neked nem "szipog" szívás közben? A patron és az akksi találkozásánál van ugye négy apró kis lyukacska, ahol beáramlik a levegő, mikor szívod. Ilyenkor idétlen szipogó hangot ad...
2011. febr. 8. 14:28
Itt vagy máshol, már nem emlékszem, olvastam olyanról, hogy egylyukú szívóvég, meg többlyukú... A több apró lyukú jobb... erről tud valaki valamit? :)
2011. febr. 8. 14:16
Ja, és az erősebb nikotintartalmú folyadék esetén jobban is "füstöl", illetve erősebb az ízhatás is? A füst gondolom nem ettől függ, hanem a patrontól (atomizátor), de az íz lehet, hogy intenzívebb.
2011. febr. 8. 14:15

Aztán: a patronon lévő borítás elég "gagyi" érzetű, a ráragasztott papír, a gumiszívólyuk leszedésekor kicsit sérülhet. Nyomógombos testet rendeltem, elég szokatlan még, hogy szíváskor nyomni kell, de érzem, hogy idővel hozzá lehet idomulni, nem lesz gond.

Csak a füstje lenne nagyobb... A legjobb, ha beleszívsz, majd pöfékelsz egyet és gyorsan szívsz hozzá még: ilyenkor már szinte "normális" füstadagot ad.

Erika: milyen aromás folyadékot rendeltél, és mennyire intenzív az íze? A normáls marbit én a slukk végén, a nyelvem kétoldalán érzem kicsit édeskésnek, elég furcsa a hatás...

Amúgy meg kis normál slukknál nem érezni ízt, és mint írtam füst sincs. Nagy szívásnál meg kicsit megkaparja a torkot :).

2011. febr. 8. 14:08

erika13, albertzs28:

Nna, nekem is megvan a mini510i...

Éjszaka töltöttem 8 órát - voltam olyan pedáns, hogy beállítottam hajnali 3-ra az ébresztőt, hogy az előírás szerinti 8 órát töltődjön csak... :). Most a másik test töltődik.

Tegnap még normál cigit szívtam, a terv az (volt), hogy mától csak e-cigi. Eddig tartom magam ehhez, és szerintem a jövőben is menni fog. A liquid normál M*rlboro, gyenge.

Viszont:

Az első patronom, feltöltve 25"cseppel" - és normál szívás mellett egyáltalán nem füstöl. 3-4 sec-ig ha szívom viszonylag erősen - tehát behorpad a pofazacskó :) -, akkor van "füst". Olvasom, hogy ez előfordul: de valahogy nagyon gyengécskének tűnik...

Az "íze", az utóíze olyan édeskés, ez tetszik. A patron utántöltése elég körülményes, leszedni állandóan azt a kis lyukas gumit a szívóvégen.

652. albertzs28 (válaszként erre: 651. - Erika13)
2011. febr. 8. 12:10
Én folyamatosan csökkentettem a sima cigi mennyiségét, 2 hét után már alig gyújtottam rá igazi cigire, nagyjából 4 hét után pedig végleg sikerült letennem. Ma meg már nikotinmentes e-liquidet használok, már se a nikotin, se semmi nem hiányzik, sőt, sokminden jobb mint valaha!
651. erika13 (válaszként erre: 649. - Albertzs28)
2011. febr. 8. 11:58
Igazad van, biztosan túltöltöttem, mert ahogy fogyott belőle a liquid, már jobban füstölt. A köhögés (ahogy észrevettem) akkor jön rám,amikor már kevesebb benne a liquid, de talán majd ez is elmúlik.Nektek mennyi idő kellett, hogy teljesen átszokjatok erre? Én még sajna érzem a rendes cigi hiányát,pláne kávéhoz..:-)
650. Dadito (válaszként erre: 649. - Albertzs28)
2011. febr. 7. 21:07
Ha nem gond,annyit hozzátennék hogy :aki a hagyományos cigi után kipróbálta az e-cigit(saját tapasztalat,nem szeretnék okoskodni)azt figyeltem meg hogy arra panaszkodik hogy kicsit erős,illetve köhögött is tőle.Nálam is így alakult ez,de ez nagyon hamar ,szinte egyik percről a másikra abba is maradt.Ez függhet még szerintem az e-liquid nikotintartalmától is.
2011. febr. 7. 18:16

A patronok teljesítménye bizonyos mértékben eltérhet, nem tudom pontosan min múlik. Nekem volt már olyan Super 808 patronom, ami a második feltöltésnél "jött igazán bele". Lehet, hogy első feltöltésnél sikerült túlságosan eláztatni a fűtőszálat. Próbálj esetleg kevesebbet csepegtetni, és azt is a patron belső falára, ne középre.

Köhögős érzést én még nem tapasztaltam e-cigivel (pedig használtam már többféle típust is). Én amúgy úgy vettem észre, hogy a füstmennyiség nem feltétlenül a szívás erősségétől függ. Ha a sima ciginél kicsit lassabban szívod, több füstöt ad (nálam legalábbis).

648. erika13
2011. febr. 7. 14:25
Sziasztok! Kezdem egyre jobban megszeretni az e-cigimet,bár először furcsa volt,mert aromás és nem "kapar",mint a cigi. Viszont azt nem tudom,hogy mitől van az, hogy ha erősebben megszívom,hogy több füst jöjjön,akkor rámjön a köhögés,mint amikor még kezdő cigis voltam. Tapasztalt ilyent valaki? El fog múlni? Illetve az lehetséges, hogy nem egyformán teljesítenek az integrált patronok?Az egyik majdnem úgy füstöl,mint a rendes cigi,a másik meg első feltöltés után is alig-alig. Köszi!
647. albertzs28 (válaszként erre: 645. - Safar2011)
2011. febr. 7. 07:52
Így van, ahogy Troyka7 is mondja, a használat módjától is függ. Ezeket a kapacitásokat legkevésbé sem célszerű napban vagy órában mérni, akkor már inkább slukkban, de igazából az is személyenként változó, hogy milyen erősen szívja az ember.
646. Troyka7 (válaszként erre: 645. - Safar2011)
2011. febr. 6. 19:02

Szia!

Nekem sem mindig bírnak ki 1 napot a nagy kapacitású (1,8-2 ml) patronok. Fogyasztásfüggő a dolog. Sajnos, előfordulnak gyártási hibák is, így nem biztos, hogy a pár órát bíró nagy patronod képes annyi folyadékot felvenni-kiadni, mint amennyi a gyári adat. Én ezekkel a vatelinbélelt patronokkal fel is adtam a küzdelmet, ahogy lentebb olvashatod is miért.

2011. febr. 6. 16:12

Segítséget szeretnék kérni.

VGO808i készüléket vettem pár napja.Azt írják,hogy 2 napig is jó a Mega patron,ezzel szemben összevissza működik.Valamelyik csak pár órát bír,valamelyik max egy napot,s aztán újra kell tölteni.Mi lehet ennek az oka?A feltöltésre többféle módozat van leírva(csepegtetéses módszer:65 csepp,milliliteres mód:1,8ml),mindkettőt kipróbáltam,sehogy nem húzóm vele két napig,sőt szinte egy napig sem .Valamit rosszul csinálok?Válaszokat előre is köszönöm.

644. albertzs28 (válaszként erre: 643. - Erika13)
2011. febr. 4. 18:46
Persze hogy lehet, én is mindig így csinálom: hordok magamnál egy tartalék előre feltöltött patront, úgyhogy ha az akksin lévő kifogy, csak rátekerem a másikat.
643. erika13
2011. febr. 4. 17:36
Sziasztok! Megvan a mini 510i-m!!!:-))) Szuper!!Egy kérdésem lenne: Az i-patronokat lehet előre tölteni úgy,hogy ha utánna visszateszem rá a műanyag kupakot? Szerintem hülyeség, de a férjem szerint így megoldható a gyors csere. Csak azt nem tudom,hogy akkor a használtat addig hogyan tárolom.Köszönöm szépen!
642. Troyka7
2011. febr. 3. 10:54
Van róla kép is szétszedett állapotban, de nem tudom ide kitenni! A pü-ben küldött linkelt oldalon egyébként olvashatsz róla véleményeket is, meg képet is találsz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook