Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Brenyo barátunk azt mondja, lesz XXL patron 1500-ért.
Én még mindig csak az elsőt használom, immár két hete (pont ma két hetes).
Még mindig jó füstöt ad, és nincs égett, v egyéb fura íze.
Viszont tegnap este óta mintha kicsit hidegebbnek érezném a párát.
Talán most jött el az ideje, hogy megtisztítsam.
(Csak egyenlőre még nincs nyomógombos aksim.)
Gondolom, Te is láttad Krisz kolléga képeit...
Sziasztok,
Kb. 3 hete vagyok többnyire boldog tulajdonosa
a Super 808i e-ciginek. Első próba céljából ECO 808 szettet vettem mivel az eladó biztosított, hogy minden elemében kompatibilis a super 808-cal... Ez persze nem így van, mint kiderült az ECO szett akkumulátor töltője nem jó a nagyobb kapacitású Super akksikhoz :(
Igazából egy problémám van a cuccal:
negyedszerre történik meg, hogy az először feltöltött új i-patron (szabályosan 45 fokban megdöntve, a henger falára csepegtetve, az előírt cseppszámmal) kapásból borzasztó égett műanyag ízű
függetlenül a liquid fajtájától (leginkább MellowDew Premium Tobacco megy nálunk, de tapasztaltam ezt Marlboroval, Dunhillel is).
Hogy lehet egy új patronnak olyan íze mint egy 5-6-szor feltöltöttnek? A füst hőfoka, mennyisége rendben van amúgy.
Köszi előre is a segítséget.
NO EZT KIKÉREM MAGAMNAK! :-)
Nekem rossz ízű a kerámiában a lötyi,pedig már átalakítottam...nem lesz a kedvencem! Edddig az XXL patron volt a legjobb,de az meg baromi drág!
Ugye nem Te is a középső nagy lyukon töltötted bele a liquidet? :)
Eddig aki problémára panaszkodott a kerámiával annak ez volt a gond.
A kerámia patron nekem sem jött be...nem is értem,hogy mit szívott elötte az akinek ez bevált??! Bocs az előző hozzászólásban hülyeséget írtam Nem 12000,hanem 2400mAh :-))!
Rendben,ha megjön röktön írok!!
Láttalak azon a fórumon, levágtam, hogy rendeltél is. Arra kérlek, ha megjött és kipróbáltad, számolj be a tapasztalatodról, akár privátban is!
Köszi:)
Ma megjött az ecigistől az ego szett.
Első tapasztalatok:
Kialakításra nagyon jó a cucc, szép elegáns.
Kaptunk hozzá tank kazánt patronnal, turbo patront valamint keramiát.
Füstre mind1ik brutál (super808-hoz képest) de ízre valamint torokhatásra nem a legjobb:\ Mindnek van egy jellegzetes műanyagos mellékíze és szinte alig lehet megkülönböztetni az ízeket. A 808-nál annyira jól kijöttek az ízek néha még túl erős is volt. Ezt hogy lehet kompenzálni?
Nekem az az elméletem hogy a nagyobb füst az íz és a töménység rovására megy. Van ebben vmi?
12000mah? :DDD
Tud valamit a srác...
Sziasztok! Olyan régen voltam itt,hogy már követni sem tudom a dolgokat...! Egy kis info: egy másik oldalon gyűjtöttem a tapasztalatokat és 2 nagyon jó dolgot fedeztem fel:
1: egyik srác készít liquideket,rendeltem tőle és le a kalappal,NAGYON FINOM coffee-t rendeltem...hát igen,az tényleg kávé a javából!
2: szintén van egy tag ott,aki egy nagyon jónak tünő kütyüt gyárt(?) 12000mAH-s(!!!) és egy pici babrát igényel,de a kazán felújítható!!!
Én szívesen rendelek máshonnan, ha máshol olcsóbb :)
Privátban tudsz valamit ajánlani?
Nem tudom miért nevezik megának , ha az erősebb fűtőszálas kiadás akkor jobb sokkal , használtam már.
Azt viszont nem értem, hogy miért rendeltek még mindig okszigéntől :)
Sziasztok.
Ti mit tapasztaltok, a Super 808-hoz való ipatron mennyit bír?
És mikor szoktatok patront cserélni, honnan lehet észrevenni, hogy elhasználódott? Inkább az ízről, vagy kevesebb és nem olyan meleg a füstje?
Köszi!
Annál a miskolci webshopnál, ahol kerámia patront is lehet kapni... ;)
ecigi shoppingoltam
Hja sajtkukac78 a Healt-öt nagy ívben kerülni, mert rossz előítéleteket vált(hat) ki az E-cigikről!!!!
Egy barátnőm kapott ajándékba, de már az első töltést sem sikerült megejteni, mert meghalt az akku! :(
És mit szóltok a VGO 808-hoz?
A Super 808 mellé ilyet vettem, szem előtt tartva a kompatibilitást.Eddig nagyon bejött! Az 1300mAh-es akksi két teljes napot simán kibír úgy, hogy folyamatosan a szívom.
Napi fogyasztásom 2 töltet a kerámia XL patronból.
Viszont kérdés hogy Giantomizer lesz-e ehhez a típushoz is vagy csak eGO 510-es csatlakozással!?
Mellesleg evvel csak azt érik el, hogy inkább elmegy az értelmesebbje innen olyan helyre, ahol nincsenek ilyen paranoiás szabályok...
Igyekszem én is ezt tenni.
Bye
Szóval:
- Mini/Joye510 -Super808 ha csak a cigiforma fontos.
- VGO/EGO 510-es ha a teljesítmény is és a külalak.
- Reo Mini/Grand, ha van zsé és hosszútávra, komoly füstölésre, ahol nem számít, ha egy walkie-talkie-t szívsz :)
- NGP3, ha nem zavar hetente kb. 10 perc buhera és gazdaságosan akarsz pöfékelni
Mind jó íz-füst tekintetében, ha megfelelő kazánokkal/patronokkal használod (kerámia, turbo...)
Hopp, a link miatt töröltek? Na, szép...
:(
Meghagyhatták volna a hozzászólást, ha kiveszik a linket az is bőven elég lett volna. Legalább a hasznos infók megmaradnak. Gratulálok az adminoknak.
Mellesleg nem tudom miért zavarja őket ha egy másik weboldal linkjét beszúrja az ember...
Erről ennyit.
Hogy el kell kerülni? Igen , szerintem is.
Én kizárólag EGO t tudom ajánlani , abban nemigazán lehet csalódni szerintem.
ez sokmindentől függ, attól, hogy mennyit szeretnéd használni, mennyit dohányzol rendes cigiből egy nap (mert tölteni kell az akksit is, meg a patront is), szóval a dohányzási szokásoktól.
Két Super 808 akksival én elvagyok, de a sima ipatron töltögetést hamar meguntam, úgyhogy rendeltem mega ipatront, kíváncsi vagyok ez tényleg annyival tovább bírja-e :)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?