Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
808-as, de a tisztításról szóló témát elolvasnám, videót megnézném azért!
Jó lesz vésztartaléknak!
Ha égett íze van ráégett valami.
De ki ne dobd , ha 510-es akkor inkább elmegyek érte és elhozom Tőled ,majd én megcsinálom :)
Hagyjuk!
Ez az első ilyen patronom, kipróbálás érdekében rendeltem, ma bontottam fel és az első töltésről beszélünk.
Mégis mit égessek le róla 10 slukk után? :))
No meg pancsoljak is vele!?
KUKA!!!!
Nem értjük egymást! :S
Mit tisztítsak ki és hogyan?
Mit tisztítsak egy vadi új patronon? :P
Ebbe egyébként mi a kerámia??
Köszi a gyors választ!
Pont úgy van bent a második gyűrű ahogy írtad Brenyo, és kicsit szivárog is a lötyi így a belefújáson már túl vagyok. Nem az igazi!
Nekem nem jön be és még csúnya is hogy látszik a tech!
Natalyel megtennéd hogy privibe elküldöd a "másik fórum" linkjét ahol megtalálom a videot?
Adok neki még egy utolsó esélyt!
Viszont a gumidugó tetszik mert a sima műanyag belső pereme nekem szét, aztán le szokott törni! ;)
Én a középső gyűrűt nem használom. Első töltésnél kiveszem.
Amúgy fel lehet kiscit "javítani", másik fórumon ott a pontos leírás + video... Az egyiket megműtöttem így, mintha tényleg jobb lenne.
A másik fórumon linkelték, marha nagy!
Én meg a fülembe teszem a szilikon dugót, hogy ne halljam a szomszédot amikor bulizik! :DD
Na és a távirányítókat is befolpackozzák egyesek.. Váááááááááááááá!
Viszont ma megjött a shopból a VGO808 akkum, amihez volt kazánborítás, de a hozzá rendelt töltő helyett mást sikerült küldeniük. :(
Elég igénytelen az oldaluk, még ha jól is az áraik, ha ekkora sikerük van, fordíthatnának egy kis figyelmet a megjelenésre, tartalomra!
A turbó patron nagyon coool, viszont a kerámia XL-nél ha egymás után slukkolok égett ízt érzek.
Olyan mintha nem menne föl a liquid a porlasztóhoz... pedig fullra feltöltöttem, de lehet valamit rosszul csináltam!?
Láttam az alsó gumigyűrűn 2 luk van, ott injekcióztam tele, viszont ami erre jön következő gyűrű, lehet hogy lezárja a lukat és emiatt vákuum alakul ki a tankban!?
Profiknak mi a véleménye?
Válaszokat előre is köszi!!
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy pl éjszaka szét kell-en szedni az akksit és a patront, illetve le kell-e zárni a szívó véget a kis kupakkal ha nem használom a készüléket?
Igen rendeltem :) Nem felejtettem el :)
Nem tudja valaki, hogy ezek az USA liquidek hány nap alatt jönnek meg? Addig arra gondoltam rendelek valami itthonit, ami szintén péntekre itt van, hogy legalább próbálgassam, szokjam :)
Inkább íz , de illata is van , ha elég erős. Pl a narancsosnak :)
Rendeltél kazán borítást ugye?
Juhhhhhuuuuuuuuuu :) Megrendeltem :D
Péntekre itt is lesz a futár a kis e-cigimmel :) Végre nem lesz büdös a lakás :D
Amúgy ezeknek a liquideknek mennyire van illatuk is? Vagy csak ízük van? :)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?