Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Azóta megoldódott a dolog, rájöttem, hogy az akksi nem érintkezik rendesen. Egy tűvel picikét megmozgattam, hogy feljebb kerüljön a közepe és azóta minden oké.
Köszönöm, hogy reagáltál a beírásomra.
Attól függ mennyit akarsz vele "dohányozni". Kisebb mennyiséghez (max 1 doboz) a Super 808 jobb (nekem is az van), mert integrált patronos és nem kell vele bíbelődni, plusz nagyon jól füstöl.
Ha ennél többet dohányzol, jobban jársz a Vgo Power-rel, mert jóval ritkábban kell tölteni az akksiját (900mah). A normál patronjának a kapacitása viszont kisebb a Vgo-nak, de lehet hozzá venni mindenféle patronokat (integráltat, MEGA-t, stb.) amik jók az 510-esekhez.
Kössz!
Én lenni műszaki ember ;)) öööö...
Hát végül is nálunk a számítógépes íróasztalon egymás mellett van egy usb elosztó, és egy hálózati elosztó, úgyhogy ott tök mindegy hová dugom.
Mindenképp fura egy kicsit. (Viszont nagyon praktikus -szó se róla.)
Viszont nem mindegyik íróasztalnál van számítógép. Elosztó viszont azokon is van a kislámpáknak.
Sziasztok!
Engem is érdekelne olyan, hogy Szolnokon lehet-e kapni elektromos cigit?? És ha igen hol?
Szia!
Amikor nem jön a füst, akkor is izzik a led az elején?
nekem a próba cigivel volt ilyen gondom, annak érintkezés baja volt, ahol a patron és az akksi érintkezett, ott valami nem volt oké. Próbáltad jobban ráhúzni, vagy kevésbé?
Nyomógombos, vagy automata?
Természetesen ugyanúgy működik, ugyanis 5V az 5V! :))
Mindegy hogy a kimeneti áramot töltésre vagy épp másra használod!
Nekem a telefonomhoz is USB-s csatlakozó van a töltőn és azzal töltöm az E-cigi akkukat. :)
Lesz amikor én is egy konnektorból szívom majd a füstöt! :D Na az tényleg fura lesz!
A bolt a cigi shop, a KR808D akkuk között lesz fent ha érkezik nekik belőle, de rá is kérdezhetsz náluk!
Ezt az usb-s aksi beszerző helyet küldd át nekem is légyszi! Kössz!
Egy kérdés ezzel kapcsolatban: Ha ezt az usb csatlakozót nem a számítógépbe dugom, hanem a konnektorba bedugott hálózati töltőbe, (mert mondjuk nem gép előtt vagyok, csak egy sima íróasztalnál üldögélek) akkor is ugyanígy működik a dolog?
(Én úgy képzelem, igen, de jobb biztosra menni...)
Nbaji!
Szerintem kezdésnek jó választás a Super 808!
Nekem is az van és mellette egy VGO 808i..
Amikor fontos a cigi forma és a kis méret pl buliban; kiránduláson akkor a Super kerül elő, de az irodában, autóban, itthon a VGO-t használom.
Egyébként én most rendeltem USB kábeles Super 808 "akksit" mivel sokat vagyok szgép előtt, így olyankor az a legjobb! Nem merül le!
Bolt küldve privátban.
Köszi a gyors választ.
A cigi forma elég fontos,gondolom ez később majd megváltozik:)és rábeszéltem anyukámat is és ő is ragaszkodik hozzá(persze így + akksi is kell).
Ja, és még 1 kérdés: a 808-ashoz kapható töltős doboz?Vagy csak az 510-eshez?Mert az egész jó 5letnek tűnik.Persze 0 tapasztalat:)
Sziasztok!
2 hete próbálkozom az e-cigivel, ma kaptam meg az újat, super 808-as. Nagyon klassz (lenne), de az a problémám, hogy van, amikor egyből klasszul jön a füst, izzik a "parázs", van, amikor meg a nagy semmi.
Mi lehet a baj?
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni nekem.
Sziasztok!
Már napok óta olvasom a fórumot, és már eldöntöttem hogy belevágok egy ecigi vásárlásába.Nekem fontos a cigi forma mert a legtöbbször sörözőben és hasonló helyeken fogom használni.Otthon most is kb 3-4 szálat szívok naponta,viszont sörözés közben simán 1 dobozzal.Első körben a super 808-asra gondoltam de már kezd káosz lenni a fejemben:)Találtam olyat is hogy Greentech G300, bár sokkal ehhez drágább a patron.Légyszi segítsetek dönteni.Bocs ha kicsit hosszú voltam.Ja, és hogy szerintetek hol vegyem meg mert látom szorgalmasan törölve vannak a linkek:)
Nekem a patron szuper volt csak 1 hétig tartott a 2! Amikor a másodikat beüzemeltem,akkor jöttem rá,hogy 2-3 nap alatt mennyit veszített a telljesítményéből. Szuper az XXL patron,csak drága! A vízipipa aromával vigyázni,mert először én is belecsepegtettem a patronba és tönkre is tette a fűtőszálat,kizárólag pár cseppet tegyetek a liquidbe azt is csak apránként és folyamatosan próbálgatva,mert ha sok akkor az íz ís nagyon édes+ elkezd égni is!
Egyébként szeretem az XXL akkut,de most még teszek egy próbát az NGP-vel...hát majd meglátjuk,remélem azt kapom,amit várok tőle!
Na, most nagy hülyeséget írtam...
A 10 millis flakonba kell cseppenteni párat, aztán a keveréket a patronba. Gondolom...
Bocsi.
Hello!
Hogy szuperál az XXL-ed?
A Krisz-féle patrontisztítást kipróbáltad már?
(Én még nem, mert pp nincs nyomógombos aksim, de a 2-es sz. patronom még bírja...)
Azok a vizipipa adalékok nem ártanak nagyon a fűtőszálnak?
(Egyáltalán: XXL patronba is lehet cseppenteni belőle?)
copy-paste :) :
VGO-EGO 510, később jöhet hozzá kerámia integrált patron (kezdetben a normál is jó). Ne hagyd soha kiürülni, inkább tölts rá.
Sziasztok,
Új vagyok még itt, én is tanácsot szeretnék tőletek kérni, hogy első e-ciginek milyet érdemes választani? Magamnak és páromnak is szeretnék venni, de minél többet olvasok róluk annál bizonytalanabb vagyok. Sok tízezret nem szeretnék költeni, mindketten kb 15 szál cigit szívunk naponta. Mit ajánlanátok és honnan? Akár privátban is jöhet :) Köszönöm
Üdv, N.
Sziasztok!
Most rendeltem tegnap egy Vgo 808i cigit.
Valakinek van már tapasztalata?És érdekelne hogy honnan lehet beszerezni a folyadékot olcsón,jó minőségben.Árulják-e egyáltalán valami üzletben stb.
Olvasgattam itt amerikai Kínai cuccokról.Valaki fel tudna világosítani erről?Köszönöm előre is.
A VG= növényi glicerin a PG= propilén-glikol!
Aromát kellene rendelned,ami egy koncentrátum és abból jól bementoloznád!!! Lehet kapni a cigishopban is de pl külföldről is tudsz rendelni(totallywicked),ha már az sem elég mentolos,akkor veled van a baj! Lehet hogy mentolomániás vagy!!! :-)
ha belegyömöszölök egy rágót, akkor vajon mentolos lesz az íze? :D :D
Bocsi, hogy elpoénkodom, de nekem a full mentolos íz hiányzik.
Szóval nem jártam volna jobban az allergiamentessel. (remélem jól értelmeztelek és a VG PG rövidítések erről szólnak)
Na mindegy. Megrendelem az usa mentolt aztán kiderül, hogy mi legyen az ecigimmel
:)
akkor előbb az usa mentol, és ha az sem elég, jöhet az ízvarázsló pipacucc :)))
igen. kettő dolgot csesztem el a rendelésnél. Az egyik a nagy nikotintartalom a másik meg az, hogy nem allergiamentes cuccost vettem.
ma akarom megrendelni az usa anyagot.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?