Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Automatánál sima patronnal igen (ezzel a kombóval rettenetesen kevés a füst) , gombosnál nem jellemző hogy tovább kéne szívni és jóval több füstöt ad!
Ha már automata van , akkor turbo vagy kerámia patron kell hozzá (ami gyorsabban melegszik), akkor már egész jó!
Sziasztok!
Biztos ezren kérdezték már, de kénytelen vagyok én is feltenni a kérdést!
Tegnap jött meg a super 808-as típusú e-cigim. szépen formáztam az aksikat, az integrált patront pedig kellő mennyiséggel 45°os szögben feltöltöttem, de kb nincs füst... a patront töltés közben nem forgattam, ez lehet a gond? vagy mi? :)
Előre is köszi a segítséget!
Én is mindig fecskendővel és tűvel töltöm, főleg azért mert ha túltöltöm akkor vissza tudok szívni egy kicsit és nem folyik ki alul az értékes lötty!
Nekem az az észrevételem, hogy a normál patronnak jobb a füstje mint a turbó patronnak. Természetesen ugyanazzal a liquiddel töltöttem fel mindkettőt.
Szétszedtem őket és a turbónak a felső harmadában van a porlasztó, a normálnak pedig teljesen alul.
Nektek hány utántöltést bír el egy-egy patron?
Hja és ajánlom mindenkinek az USA Persian Tobacco-t, nagyon finom... kicsit diós ízű és sok sok füsttel!
Üdv Mindenki!!
Vettem villany cigit:) Remek...tönkre ment a pórlasztója "atomizátor" Hogyan?: Tudjatok róla, a nagy hangerőre,mint, zene Pl, a rezgés... majdnem kigyúlladt tőle a hangszerem tokja :(. NAGYON füstőlt!! VIGYÁZZATOK vele!!!!!
Lestem neten, 5400 pénz, sok!! Kint máshol,"nyugaton" 1600, 2600 a max ára :(
Nembaj, minket lelehet MÉG venni.....
Legjobbakat! Chaos
Sziasztok Virágék és mindenki :)
Köszy a kérdésedet...
Nem rosz,söt elég jo,csak szokni kell....
Mindenesetre az látszik rajta hogy minöségi cucc...
Mint montam könnyen a szádba tudod vele löni magad folyadékkal.... Azaz: könnyü tulpumpálni a folyadékot vele...
ja és csak védett aksival szabad használni!! mint montam nekem LV 510-es kazánnal jönbe...
801-es kazánhoz van patronom de valahogy égett iz jön vele elö,nemtölti rendesen alulrol... asszem ez nem hiba, másnak is ez a Lv 510-es kazán jöttbe/jönbe...
Bár most párnapja nem használom :) meg közbe rá is gyujtotam analogra... töltötre.. ezt is töltöm :D
Szerintem tise tiltsátok meg magatoknak az analogot mert anál roszabb...
ha mégha van egyéb kérdés irjatok de legközelebb privibe ha lehet!!
Szia Hamyka!
Hogy szuperál a Reo-d?
Sziasztok!!
Láttam itt a forumon hogy jopár uj emberke van itt a forumon......
Örülök neki hogy gyüllünk :D
Sajnos vagy nem sajnos nem mindig figyelem a forumot.....
Akinek esetleg nem irtam aki ide irt a közösbe elnézést de nem mindig olvasom vissza a forumot :D:D
Aki privibe kér tölem segitséget esetleg tanácsot azt azonnal meglátom miest belépek :)
Ha valakinek kellene segitség,esetleg tanács szivesen segitek... Még én is kezdö e-cigisnek számitok aki nem tudná!!
irjatok és üdv: hamyka
Sziasztok!
Köszönöm a sok segítséget itt a fórumon,tényleg érdemes volt Tőletek kérdeznem és olvasnom.Sok infót kaptam.
Tegnap délután megérkezett az első e-cigim,vgo-808i.
Mivel erős dohányos vagyok/napi 30-40/így a legerősebb nikotintartalmú cuccot kértem.
Hiba volt,szerintem túl sok,de ennek ellenére élvezhető.Reggel fél háromkor vettem le az első akksit a töltőről,és azóta szívom az ecigit.
Szinte nem is jut eszembe a normál,néha a munkahelyemen ugyan nyúltam a zsebem felé,de ez amolyan automatikus mozdulat volt.Soha nem hittem volna hogy tizenkét órát kibírok cigi nélkül.
Reggel az első slukk sokkoló volt,marta a torkom,brutál nikotinmennyiség lökte a fejem,de néhány perc után megtanultam kezelni,és már tudom mekkorát,milyen gyorsan kell szívni.Szóval szerintem életképes a dolog,és eddig nem bántam meg hogy megvettem.De nyilatkozni igazán két hét múlva tudok,ezek csak az első tapasztalatok.
Sziasztok!
Az integrált patronosoknak írom, hogy arra jöttem rá, hogy ha alulról töltöm, sokkal jobban füstöl, erősebb az íze is!
Vagyis nem csepegtetek,hanem a védőkupakba rakok kb. 10 csepp liquidet, belenyomom függölegesen a patront az érintkezős felével. Szépen felszívja az anyagot, letörölöm és hajrá!
Persze ezt csak az csinálhatja így, akinek kapcsolós az akksija!
Sziasztok !
A segítségeteket kérném.Vettem az oxy gn..-él egy Super 808-as E cigit.A sárga patron szuper volt,napi 10 órát bírt ki.Több mint 3 hétig elég volt..Utána a Fehér patront választottam, 2 órát !!bírt ki a folyadékkal és újra kellett töltenem ,mert kiszáradt..2 hétig se volt elég a patron ,sőt volt olyan aminek az érintkezése nem is volt jó...
A patronra nincs garancia,de még venni sem tudok sárgát ,mert az talán jó:) ,mert lehet 2 hétig jön a szállítmány.Arról nem is beszélve,hogy égeti a számat:(Most mit tegyek ? Fehéret nem vagyok hajlandó venni,vagy egy új készletet vegyek?:( Nem azért vettem 1-et,hogy minden hónapban készletet vásároljak:( Sajna mindenhol őket találom,vagy olyan helyet ahol ez a fajta nincs:( Segítsetek:) Köszönöm ..
Én napi 14 szálat szívtam kb. Most két hónapja "tiszta" vaperként kb. 2 doboznyinak megfelelő slukkor elszívok lazán, lehet többet is. Tök jó ízek, kellemes illatok, van, hogy esténként azon kapom magam, hogy két órája megállás nélkül gőzölgök :). Van 3-4 patronom feltöltve, ezeket váltogatom napjában többször, mikor milyen ízhez van kedvem: Reggeli kávéhoz ütősebb TH-jú (torokhatású) 11mg-os PG-ízt, napközben vegyesen hol ilyet, hol olyat, jellemzően 70-30% VG-PG saját keverést, esténként lájtosabb 6mg-os akármiket - meg ami még maradt a patronokban :). És töltöm fel őket a holnapra.
Cigiformájú az első két hétben még jó volt, de macerás hogy a töltő folyamatosan ment a két akksi valamelyikével - 900mAh-s VGO-val másfél-két napig is kibírom ha kell, de ha van egy lyukas két órám, akkor megy föl töltőre, max. ha hiányzik, előveszem a kis cigiformájú 510-esem, ami mindig maxra van töltve, és avval nyomom.
A nagyobb akksi mindig jobb.
Sziasztok!
Aki használja már az e-cigiket leírná nekem, hogy konkrétan melyiket használja és honnan rendelte? Linkelhetnétek is. Előre is köszi.:)
Most készülünk rendelni, de annyi féle-fajta van, hogy nem tudunk dönteni. Úgy hallottam jobb az a fajta aminek a patronja újratölthető mert gazdaságosabb és olyan liquidet veszel bele amilyet akarsz (több ízt is ki tudsz próbálni) a nem újratölthető patronnal viszont csak azt az egy ízt kapod amiben van... Szóval?
Az e-smoker.hu-n is nézegettünk több félét, szimpatikus a "dobozos" is aminek a doboza maga a töltő. Viszont olyan hülyén írják le (vagy mi vagyunk hülyék?) nem tudjuk eldönteni, hogy ez vajon újratölthető patronos vagy sem?
Aki tudja esetleg írja már meg, köszi. Erről van szó: [link]
És erről: [link]
Remélem lesz valaki aki otthon van a témában. :)
Üdv. Mindenkinek :)
És kerámia patront érdemes venni hozzá!
/ne az okszigénnél vásárolj!!!/
Nem bír ki egy estét (ha bulizol) sajnos.
Az analóg füstjére nem fog hasonlítani egyik sem tökéletesen (nincs az a kátrányos íz)viszont érzésre szerintem megvan az , hogy cigizel!
Inkább vGo-t vagy méginkább eGo+ -t vegyél , stílusosabb és csak minimálisan drágább , de sokkal tovább bírja , fejleszthetőbb :)
Pár hét után úgyis le akarod majd cserélni nagyobbra, én is így jártam és nem vagyok ezzel egyedül!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?