Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

1481. 763c1a87a1 (válaszként erre: 1480. - D119aa1140)
2011. ápr. 7. 14:25
Hát nekem nyomógombos mini510i-m van, amit úgy hirdettek, hogy jobban füstöl, mint a super808, de ha nem friss az akksi, bizony többször kell szipákolnom, nem elég az 1!
1480. d119aa1140 (válaszként erre: 1479. - 763c1a87a1)
2011. ápr. 7. 13:31

Automatánál sima patronnal igen (ezzel a kombóval rettenetesen kevés a füst) , gombosnál nem jellemző hogy tovább kéne szívni és jóval több füstöt ad!

Ha már automata van , akkor turbo vagy kerámia patron kell hozzá (ami gyorsabban melegszik), akkor már egész jó!

1479. 763c1a87a1 (válaszként erre: 1477. - Graliccio)
2011. ápr. 7. 13:22
Szia! Ne úgy szívd, mint az analógot, hanem hosszan, de lágyan,kb.2-3 szívás is kelhet a megfelelő mennyiségű "füsthöz"!
1478. graliccio
2011. ápr. 7. 13:15
Köszi a segítséget, már jól működik. nekem a sima marlboro íz nem jött be annyira, viszont vettem mellé redbult, ami tök finom :D
1477. graliccio
2011. ápr. 7. 12:08
áh, köszi, akkor megpróbálom megint!
1476. Zozii (válaszként erre: 1475. - Graliccio)
2011. ápr. 7. 12:03
Lehet alul kifolyt a liquid az akksira és ilyenkor volt nálam ilyen jelenség. Szét kell tekerni és zsepivel szárazra kell törölni, kifújni. Valamint forgasd csepegtetésnél.
1475. graliccio
2011. ápr. 7. 10:22

Sziasztok!

Biztos ezren kérdezték már, de kénytelen vagyok én is feltenni a kérdést!

Tegnap jött meg a super 808-as típusú e-cigim. szépen formáztam az aksikat, az integrált patront pedig kellő mennyiséggel 45°os szögben feltöltöttem, de kb nincs füst... a patront töltés közben nem forgattam, ez lehet a gond? vagy mi? :)

Előre is köszi a segítséget!

1474. csakoska
2011. ápr. 7. 01:30

Én is mindig fecskendővel és tűvel töltöm, főleg azért mert ha túltöltöm akkor vissza tudok szívni egy kicsit és nem folyik ki alul az értékes lötty!

Nekem az az észrevételem, hogy a normál patronnak jobb a füstje mint a turbó patronnak. Természetesen ugyanazzal a liquiddel töltöttem fel mindkettőt.

Szétszedtem őket és a turbónak a felső harmadában van a porlasztó, a normálnak pedig teljesen alul.

Nektek hány utántöltést bír el egy-egy patron?

Hja és ajánlom mindenkinek az USA Persian Tobacco-t, nagyon finom... kicsit diós ízű és sok sok füsttel!

1473. Zozii (válaszként erre: 1470. - D119aa1140)
2011. ápr. 7. 01:17
Én is úgy csináltam fecskendővel. Szépen lenyomtam az aljáig ás ahogy töltöttem húztam is fel, és ezt szépen körbe. Ezzel azért elég egyenletesen el lehet oszlatni a liquidet.
1472. ChaosPaty
2011. ápr. 6. 17:26

Üdv Mindenki!!

Vettem villany cigit:) Remek...tönkre ment a pórlasztója "atomizátor" Hogyan?: Tudjatok róla, a nagy hangerőre,mint, zene Pl, a rezgés... majdnem kigyúlladt tőle a hangszerem tokja :(. NAGYON füstőlt!! VIGYÁZZATOK vele!!!!!

Lestem neten, 5400 pénz, sok!! Kint máshol,"nyugaton" 1600, 2600 a max ára :(

Nembaj, minket lelehet MÉG venni.....

Legjobbakat! Chaos

1471. d119aa1140 (válaszként erre: 1470. - D119aa1140)
2011. ápr. 6. 14:50
Azzal a módszerrel az a gond , hogy megvan az esély rá hogy beleszárad a cucc a szívólyukadba ha véletlen egyszer úgyhagyod!
1470. d119aa1140 (válaszként erre: 1465. - 763c1a87a1)
2011. ápr. 6. 14:49
Egyszerűbb ha fogsz egy fecskendőt és azzal nyomod az aljára a cuccot! Szép egyenletesen fel lehet vele tölteni pik-pak :))
1469. hamyka (válaszként erre: 1468. - 763c1a87a1)
2011. ápr. 6. 14:34

Sziasztok Virágék és mindenki :)

Köszy a kérdésedet...

Nem rosz,söt elég jo,csak szokni kell....

Mindenesetre az látszik rajta hogy minöségi cucc...

Mint montam könnyen a szádba tudod vele löni magad folyadékkal.... Azaz: könnyü tulpumpálni a folyadékot vele...

ja és csak védett aksival szabad használni!! mint montam nekem LV 510-es kazánnal jönbe...

801-es kazánhoz van patronom de valahogy égett iz jön vele elö,nemtölti rendesen alulrol... asszem ez nem hiba, másnak is ez a Lv 510-es kazán jöttbe/jönbe...

Bár most párnapja nem használom :) meg közbe rá is gyujtotam analogra... töltötre.. ezt is töltöm :D

Szerintem tise tiltsátok meg magatoknak az analogot mert anál roszabb...

ha mégha van egyéb kérdés irjatok de legközelebb privibe ha lehet!!

1468. 763c1a87a1 (válaszként erre: 1467. - Hamyka)
2011. ápr. 6. 14:21

Szia Hamyka!

Hogy szuperál a Reo-d?

1467. hamyka
2011. ápr. 6. 14:17

Sziasztok!!

Láttam itt a forumon hogy jopár uj emberke van itt a forumon......

Örülök neki hogy gyüllünk :D

Sajnos vagy nem sajnos nem mindig figyelem a forumot.....

Akinek esetleg nem irtam aki ide irt a közösbe elnézést de nem mindig olvasom vissza a forumot :D:D

Aki privibe kér tölem segitséget esetleg tanácsot azt azonnal meglátom miest belépek :)

Ha valakinek kellene segitség,esetleg tanács szivesen segitek... Még én is kezdö e-cigisnek számitok aki nem tudná!!

irjatok és üdv: hamyka

1466. zhalll
2011. ápr. 6. 13:59

Sziasztok!

Köszönöm a sok segítséget itt a fórumon,tényleg érdemes volt Tőletek kérdeznem és olvasnom.Sok infót kaptam.

Tegnap délután megérkezett az első e-cigim,vgo-808i.

Mivel erős dohányos vagyok/napi 30-40/így a legerősebb nikotintartalmú cuccot kértem.

Hiba volt,szerintem túl sok,de ennek ellenére élvezhető.Reggel fél háromkor vettem le az első akksit a töltőről,és azóta szívom az ecigit.

Szinte nem is jut eszembe a normál,néha a munkahelyemen ugyan nyúltam a zsebem felé,de ez amolyan automatikus mozdulat volt.Soha nem hittem volna hogy tizenkét órát kibírok cigi nélkül.

Reggel az első slukk sokkoló volt,marta a torkom,brutál nikotinmennyiség lökte a fejem,de néhány perc után megtanultam kezelni,és már tudom mekkorát,milyen gyorsan kell szívni.Szóval szerintem életképes a dolog,és eddig nem bántam meg hogy megvettem.De nyilatkozni igazán két hét múlva tudok,ezek csak az első tapasztalatok.

2011. ápr. 6. 13:40

Sziasztok!

Az integrált patronosoknak írom, hogy arra jöttem rá, hogy ha alulról töltöm, sokkal jobban füstöl, erősebb az íze is!

Vagyis nem csepegtetek,hanem a védőkupakba rakok kb. 10 csepp liquidet, belenyomom függölegesen a patront az érintkezős felével. Szépen felszívja az anyagot, letörölöm és hajrá!

Persze ezt csak az csinálhatja így, akinek kapcsolós az akksija!

1464. 3e93527c5b (válaszként erre: 1463. - Anuta)
2011. ápr. 6. 12:54
Írtam privit!
1463. anuta
2011. ápr. 6. 12:33

Sziasztok !

A segítségeteket kérném.Vettem az oxy gn..-él egy Super 808-as E cigit.A sárga patron szuper volt,napi 10 órát bírt ki.Több mint 3 hétig elég volt..Utána a Fehér patront választottam, 2 órát !!bírt ki a folyadékkal és újra kellett töltenem ,mert kiszáradt..2 hétig se volt elég a patron ,sőt volt olyan aminek az érintkezése nem is volt jó...

A patronra nincs garancia,de még venni sem tudok sárgát ,mert az talán jó:) ,mert lehet 2 hétig jön a szállítmány.Arról nem is beszélve,hogy égeti a számat:(Most mit tegyek ? Fehéret nem vagyok hajlandó venni,vagy egy új készletet vegyek?:( Nem azért vettem 1-et,hogy minden hónapban készletet vásároljak:( Sajna mindenhol őket találom,vagy olyan helyet ahol ez a fajta nincs:( Segítsetek:) Köszönöm ..

1462. natalyel
2011. ápr. 6. 00:23

Én napi 14 szálat szívtam kb. Most két hónapja "tiszta" vaperként kb. 2 doboznyinak megfelelő slukkor elszívok lazán, lehet többet is. Tök jó ízek, kellemes illatok, van, hogy esténként azon kapom magam, hogy két órája megállás nélkül gőzölgök :). Van 3-4 patronom feltöltve, ezeket váltogatom napjában többször, mikor milyen ízhez van kedvem: Reggeli kávéhoz ütősebb TH-jú (torokhatású) 11mg-os PG-ízt, napközben vegyesen hol ilyet, hol olyat, jellemzően 70-30% VG-PG saját keverést, esténként lájtosabb 6mg-os akármiket - meg ami még maradt a patronokban :). És töltöm fel őket a holnapra.

Cigiformájú az első két hétben még jó volt, de macerás hogy a töltő folyamatosan ment a két akksi valamelyikével - 900mAh-s VGO-val másfél-két napig is kibírom ha kell, de ha van egy lyukas két órám, akkor megy föl töltőre, max. ha hiányzik, előveszem a kis cigiformájú 510-esem, ami mindig maxra van töltve, és avval nyomom.

A nagyobb akksi mindig jobb.

1461. Zozii (válaszként erre: 1457. - Albatis)
2011. ápr. 6. 00:07
Egy vgo-ego akksi + kerámia patronok bőven elég kezdésnek. Esetleg pár turbó patront is kipróbálhatsz. Ha magadnak veszed kb felesleges a 2 akksi. Csak töltőt ne felejts el venni:)Valamint egy drip tipet a kerámiapatronhoz, mert könnyen a szádba kerülhet a liquid és a pára se égeti meg a szád.
1460. Zozii (válaszként erre: 1452. - Csejani)
2011. ápr. 6. 00:01
Nálam se de azt mérlegelni kell hogy nem annyit fogod használni mint amennyit cigiztél. Mivel kevésbé káros és szinte bárhol barmikor szívhatod és még finom is, ezért szorozd meg min 2-vel az analóg adagod;) Nekem napi 7-8 szál volt és egy hét alatt meguntam naponta 2szer tölteni az akksit.
1459. kisnita
2011. ápr. 5. 22:16

Sziasztok!

Aki használja már az e-cigiket leírná nekem, hogy konkrétan melyiket használja és honnan rendelte? Linkelhetnétek is. Előre is köszi.:)

Most készülünk rendelni, de annyi féle-fajta van, hogy nem tudunk dönteni. Úgy hallottam jobb az a fajta aminek a patronja újratölthető mert gazdaságosabb és olyan liquidet veszel bele amilyet akarsz (több ízt is ki tudsz próbálni) a nem újratölthető patronnal viszont csak azt az egy ízt kapod amiben van... Szóval?

Az e-smoker.hu-n is nézegettünk több félét, szimpatikus a "dobozos" is aminek a doboza maga a töltő. Viszont olyan hülyén írják le (vagy mi vagyunk hülyék?) nem tudjuk eldönteni, hogy ez vajon újratölthető patronos vagy sem?

Aki tudja esetleg írja már meg, köszi. Erről van szó: [link]

És erről: [link]

Remélem lesz valaki aki otthon van a témában. :)

Üdv. Mindenkinek :)

1458. albatis
2011. ápr. 5. 20:49
És még annyi hogy én napi 10 szálat szívok az analógból.
1457. albatis
2011. ápr. 5. 20:37
Másik kérdésem. Kezdésnek jó ötletnek tűnhet ha darabokból állítok magamnak össze egy e cigit? A kérdés arra irányul hogy számításaim szerint így jóval olcsóbb és ha esetleg mégsem jön be az e cigizés akkor kevesebb pénzt dobok ki az ablakon.Ha jó ötletnek tartjátok akkor írjatok arról is mely alkatrészeket kell megvennem feltétlen.Ego,Vgo típusokban gondolkodok, de jöhetnek még tippek melyek azok az e cigik amelyek jó minőségűek és esetleg cigiformát öltenek.köszönöm.
1456. d119aa1140 (válaszként erre: 1455. - Albatis)
2011. ápr. 5. 20:34
Rosszul gondolod , mert a vapelést nem hagyod abba 10 slukk után (1 cigi) annyira jó :)
1455. albatis
2011. ápr. 5. 20:31
Üdv! Van még néhány kérdésem aki tud válaszoljon.Nagyon sokat olvastam e cigi ügyben, és sokszor látom hogy több e cigi fajtának az a legnagyobb "bűne" hogy az aksi keveset 2-3-4 órát bír és ez kevés. Kérdésem az hogy ez miért kevés? Feltételezésem szerint az aksi csak akkor merül amikor a cigit működtetjük, tehát ha egy nap csak annyit használjuk mintha mondjuk 20 analóg cigit szívnánk el az szerintem kb.100 perc alig több mint másfél óra és akkor egy 3 órás aksival 2 napig cigizhetünk.Vagy rosszul gondolom?? Az aksi folyamatosan merül annélkül hogy használnám??
1454. d119aa1140 (válaszként erre: 1453. - D119aa1140)
2011. ápr. 5. 20:13

És kerámia patront érdemes venni hozzá!

/ne az okszigénnél vásárolj!!!/

1453. d119aa1140 (válaszként erre: 1452. - Csejani)
2011. ápr. 5. 20:12

Nem bír ki egy estét (ha bulizol) sajnos.

Az analóg füstjére nem fog hasonlítani egyik sem tökéletesen (nincs az a kátrányos íz)viszont érzésre szerintem megvan az , hogy cigizel!

Inkább vGo-t vagy méginkább eGo+ -t vegyél , stílusosabb és csak minimálisan drágább , de sokkal tovább bírja , fejleszthetőbb :)

Pár hét után úgyis le akarod majd cserélni nagyobbra, én is így jártam és nem vagyok ezzel egyedül!

1452. csejani (válaszként erre: 1450. - Albertzs28)
2011. ápr. 5. 19:46
Hát nálam a napi 1 doboz nem fogyott el csak ha buliban voltam így én is a super 808 - ra gondoltam. Füstje mennyiben hasonlít az igazi füsthöz mármint itt az érzésre gondolok nem az ízre bár az is érdekelne h pl a pall mall- os íz mennyire pall mall-os . Meg aksija egy estét kibír?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook