Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Feltöltött patron kaptál hozzá?
Mert ha nem, fel kell tölteni!
Köszönjük!!!
Sokan hasznát veszik majd!!
Működik a prohardveres cikk , elérhető a leírás:
Köszi az infó (és a képek!).
Ahogy a flakonokat nézem, én eddig kb 25 ml lötyit füstöltem el ezzel a patronnal.
A leírásában az szerepel, hogy az első feltöltés 3 ml, utána pedig mindig 2,5 ml-t lehet beletölteni.
Tehát a 25 ml-es összfogyasztásra lehet nagyjából azt mondani, hogy a 10. feltöltésnél jár a patron. Ha így számoljuk...
Természetesen a cél a 250 ml! :DDDD
(Az egy negyed liter! Te jó ég!)
"Hányszor töltötted eddig az xxl patront?"
Én amolyan "rátöltős" vagyok, tehát ebből nem lehet kiindulni. Nem hagyom, hogy teljesen száraz legyen. De egy napot (egy műszakot, 9-10 órát) kibír így is.
Nagyon egyszerű amúgy, mert széles a "szája" a patronnak.
Szívni könnyű, és jól füstöl.
nem probáltam még se a vatelinest se a kerámiást :D
nekem egyenlöre kazános e-cigim van :D
hüha....
látom kicsit macerás ez a kerámiás patron... na én ezért kérdezgetek,meg figyelgetek oly sokat hogy ilyen problémám ne legyen a kerámiás patronnal ha ilyen e-cigit is veszek...
remélem megértetek engem...
de jól töltöttem meg mert ott nyomtam bele a pici lyukon a második gumi gyűrűnél a fűtőszál két oldalán ami van. az injekciós tű pont belefér abba nem középre a fűtőszálhoz.akkor lehet az alján volt valami perforációs hiba mert kifolyt belőle az tuti.ma mi előtt szétbarmoltam már úgy használtam hogy középre a fűtőszálra cseppentettem.
mind1 így jártam majd rendelek átlátszót talán azzal nagyobb szerencsém lesz.
Ne idegesíts, épp most készülök venni egy olyat!
Na, mondjuk én pont arra vágyok, hogy jól tüdőn vágjon:-)
Sziasztok!
Melyik liquidnek van a legsűrűbb füstje?
Melon Dew közül, de akár másik közül is.
Köszi :)
Ahogy Brenyo írta a kerámia a felső részben van, ez veszi körül a porlasztót.
Ha szárazon szívod persze hogy égett és kaparós ízt érzel!
Töltsd meg rendesen vagy úgy hogy kiveszed a dugót és az alatta lévő két gyűrűt, vagy csak a dugót és az alatta lévő keskeny gyűrűt és a két oldalsó lyuk egyikén injekciós tűvel és fecskendővel amíg majdnem tele lesz.
Ügyelj arra ha a harmadik (alsó) gyűrűt is kiveszed, hogy a visszarakáskor az üvegszálaknak hagyott kivágás a megfelelő helyre kerüljön.
És figyelj arra is, hogy teljesen felütközzön a kerámiára, különben fekvő helyzetben mellette ki tud folyni a lötyi!
A kerámia rész a tetején van , pontosan ott ahol Te ROSSZUL töltötted bele a folyadékot és nem olvastad el a leírást.
Nem a középső nagy lyukon kell beletölteni , hanem ami a perem mellett van 2 kicsi lyuk azon.
Jóhogy kifolyik , azon a lyukon szívod a levegőt...
Szerintem töröld le az akksidat mielőtt tönkremegy.
Itt találsz egy leírást a karbantartásáról:
vettem énis egy ego-t nagy csalódás volt számomra (3 napja) kerámia xl patronnal az egy nagy sz.r egy átbaszás abban nincs semmi , mert szétszedtem két vékony vatelin szál van benne nem kerámia betét.így nem is tudom mire vonatkozik a kerámia elnevezés, tehát a leírása kicsit átejtős!3-4 csepp liquid fér bele mert ha többet raksz bele kifolyik az alján úgyhogy a 1-1,5 2 ml egy kamu!
zöld teás liquidet rendeltem hozzá 18mg nikotinost hg-t ami úgy kaparja a torkot mintha a kubai szivart letüdőződ.5 slukk után már nem is akar füstölni sistereg serceg de füst nem jön.pár perc pihenés után újra jön füst,de már az íz felejtős.
gratula:-)
én még mindig nem vettem meg...
Igy van, S808 akksival csináltam.Ha jól tudom a VGO 808 rámegy, teljesítményben hasonló az XXL akksihoz.Az összerakás nem könnyü feladat, de megoldható.Érezni fogod ha nem sikerült :)
Nálam 9 napot bírt a patron, utána kellett javítani.Mennyit használod kb?Nálam 10ml likvid elfogy 3-4nap alatt, gondolom ezért is adta be a kulcsot hamar a patron.Egyébként szépen látszik, hogy a nikotinos(dohány ízü) likvidek sokkal jobban koszolják a fűtőszálat.
sziasztok
köszönöm az információt
valószínűleg 510 -es széria lesz .808 as integrált patronos nem jöhet szóba .
Igazából nekem szimpatikusabb volt a 808 as ,de ha jobb külön a porlasztó és a patron akkor azt veszem.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?