Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
hát annyi, hogy nem köhögök tőle, de füst nem nagyon van, tüdőzés után :D
Sajna a köhögés nem múlt el, így vagy dobom az egészet a fenébe, vagy újítok :)))
Arra voltam kíváncsi a patron meddig bírja.
Én még csak PG-vel hígítottam. Mi lett belőle?
Egy jó ötletet viszont kipróbáltam: vízipipa aroma a liquidhez és sűrűbb,vastagabb füstöt kapsz! Kicsit eltúloztam elsőre,de ha mondjuk 10ml-hez adsz 8-10 cseppet,akkor tényleg érezhetően jobb a füst! Ja,ha valaki szeretné kipróbálni ezt a vízipipa aroma adalék dolgot,akkor szívesen küldök neki,mert 100ml-es kiszerelésben lehet csak kapni és a minimális rendelési mennyiség miatt most fél literem van,ami vagy 80 évre elegendő! :-) Van kokusz,menta,alma és cherry! EZ NEM EGY ÜZLETI AJÁNLAT?CSAK EGY BARÁTI FELAJÁNLÁS! :-) Egyébként azt hittem,hogy ezek a hiéna bejegyzések már eltüntek a fórumokról...CSATLAKOZOM AZ ELÖTTEM SZÓLÓKHOZ?EZ UNDORÍTÓ!
Sziasztok!
Valaki - rajtam kívül - próbálta már vízzel hígítani a liquidet?
Én is megrendeltem az első elektromos cigimet. (2.0 -át)
kb 2hét olvasgatás után sikerült..
Köszi mindenkinek aki segítet, és még mindig segít!!!
Krisz, nehogymá' belemenj... :) A badarságokat előbb-utóbb az értelmes emberek kiszűrik, és megtalálják azt a helyet, ahol korrekt és pártatlan válaszokat, tanácsokat, tapasztalatokat kaphatnak.
Ismered azt a gyermekkori mondókát, hogy "nekem mondod, pestinek, hogy füle van a tepsinek?'?" (jó, ez béna volt... de igaz, és legalább finom voltam).
:)
Ez igy hazugság !
Semmi baj nincs vele, több mint egy hónapig használtam és hibátlanul ment, azzal kezdem az ecigigzést.
Saját terméket ilyen módon gusztustalan reklámozni !!
Szerintem ha el tudsz fogadni a cigi formánál egy picit nagyobb méretet akkor a EGO-VGO cigiket ajánlom.Árban bőven belefér a 20ezres kategóriába, minőségben és élvezeti értékben messze felülmúlja a 808-at.Én is super 808-at vettem kezdésnek és hamar kiderült, hogy teljesítményben kevés.
A kínai löttyökkel semmi baj, én is használom őket, azokból is van jó minőségü, igaz az etalon az USA likvid :)
Azt mondod hallottál az ecigiről rosszat, elárulod mi volt az?
Sziasztok! Hozzáértők segítségét szeretném kérni.Szeretném én is kipróbálni az e-cigit, de annyi mindent olvastam pro és kontra, hogy tényleg nem tudok kiigazodni.
Olyan e-cigi kellene ami cigi alakú, és jó minőségű.Nekem kb. 15-20 ezrem lesz, többet biztos nem tudok összeszedni.Én a super 808-ra gondoltam.
Kérdésem ezzel a készülékkel kapcsolatban hogy mennyire megbízható, használata során valóban hasonló e az cigihez. Ezen kívül írjatok arról is melyek azok az oldalak ahonnan érdemes vásárolni, és hogy honnan lehet nem kínai löttyöket
vásárolni? A vaterán hírdetett amerikai löttyök valóban amerikaiak? Nos hirtelen ennyi lenne . Előre is köszönöm a válaszokat.
Moooo!
Mi újság az új cuccoddal? Megkaptad már?
Üdv Villanycigisek!
Beruháztam én is egy Greencig G220-ra kb. 3 hete.
Azóta rendeltem MDew Mboro löttyöt és Tobaccot(nem rossz egyik sem, de az origi g220 töltet isteni volt ezekhez képest) .
Meg 5 darab tartalék patront, ami a forgalmazó szerint (meg a dobozfelirat szerint is) 808-as típusú. Kár hogy mentholos marlbit töltöttek ezekbe az atomizerekbe, mert annak viszont számomra szörnyű aromája volt. De már kimostam, nem érdekes :)
Most azon töröm a fejemet, hogy kellene egy nagyobb kapacitású kütyü, ami esetleg még kompatibilis is csavarmenet ügyében.
Most nézegettem a vaterán , van elég jó áron a V-go 1300-as.
Ismeri-e valaki, és vajh' rácsavarható-e a G220-asomra?
Minden 808-asra.
lacigi: nézd az ecigisek oldalát , kint lesz biztos :)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?