Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Hányszor töltötted eddig az xxl patront?
Mi a tapasztalatod, könnyű szívni? Füst mennyiség sok?
Valaki csinálhatna róla egy videót milyen is működés közben...
Ez jó hír! Megnéztem azokat a képeket, nem tűnik túl bonyolultnak. Kell hozzá némi kézügyesség, no meg egy nyomógombos aksi. Ha jól láttam, az egy S808-as(?).
Milyen aksira lehet még rácsavarni szerinted az XXL patront?
Csak mert arra gondoltam, hogy ha már veszek egy nyomógombos aksit, valami erősebb fajtát vennék, mivel árban nincs köztük túl nagy különbség.
(Ja. és most már féláron hozzájuthatok. :))
Amúgy én már 11. napja használom ugyanazt az XXL patront, és még mindig jól működik. Nem érzek semmi szokatlan (égett, v ilyesmi) ízt, és füstöt is ad rendesen. Pedig gyakran használom. De hát előbb-utóbb nyilván meg kell majd pucolni.
EGO edition 2 (900mah) , esetleg EGO+ vagy ego-vgo ez a 3 neve van. Lényegében mindegy , csak 510 es EGO legyen és szerintem a 900mah-es a legideálisabb.
Mellé még pár darab kerámia patront , kazán borítást és töltőt.
Nem leszokni szeretnék ,csak a családom egészségét szeretném megóvni.Ezért kérdezgetek számotokra unalmas dolgokat .
Nem szeretnék számomra kevésbé megfelelő terméket vásárolni .
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni töltelek.
Nem tudom eldönteni melyik típust válasszam .
Super 808 ,Mini 510i Mi a véleményetek ? És miért ?
Napi egy doboz barna sopianae szívok .
Melyik füstöl a jobban ,hosszútávra tervezek .íz aromában mi hasonlít a sopianaera ?
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Brenyonak köszönöm az ötletet, de sajnos akárjogy csvarom be a töltőbe az akkut, a probléma (villog a cigi végén a led töltés közben, nem tölt) nem oldódott meg. Az eladó ma válaszolt e-mail-ben, hogy küldjem vissza és kicserélik. Sajnos kifogtam az egyetlen használhatatlan Super 808-at :(.
Okés, épp szolni akartam hogy még nem elérhetö :D
am vettem észre :)
majd privibe küld el ok? :)
Itt biztos látszani fognak a képek:
köszi, szerintem kipróbálom én is.
ajánlanátok még valamilyen ízt, amit érdemes kipróbálni?
Nekem is jó! Csak még kipróbálni nem tudom mert nincs kerámiapatronom:) De hamarosan lesz.
Egyébként grat hozzá korrekt leírás, biztos sokan hasznát veszik;)
Itt a kerámia patron tisztításának leírása képekkel:
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?