Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Remek mód lehet, gondolkodtam rajta, csak nekem holnap jön eGO tank kazán szett így egyenlőre nem valósítottam meg.Meg van más tervem is :)
Egyébként nekem törés még nem volt, pedig úgy takarítom, hogy lehúzom a köpenyt, úgy sokkal egyszerűbb.Nekem se hiányzik mert ez is füstöl, ízre nem rossz, de ha van lehetőség akkor addig próbálgatom míg meg nem lesz a számomra tökéletes.Sokan dícsérik a tank-kazán szettet, ezért próbálom ki.
Hello.
Ennek örülök, ezek szerint nem volt haszontalan megosztani.Nekem most megy 3. hete ugyanaz a patron, de ez lötyifüggő is.Ami hiba és nálam kijött, hogy az égetés során az üvegszál elégett és így kijött a fütőszál tekercsből.Ez idővel igy lesz, nem bir ki túl sok égetést.Kb 4-5 égetést bírt ki.
Most XL kerámiát használok az XXL akksin és ráhúztam egy XXL patron külsőt, egész kultúráltan néz ki :) és remekül működik.
Likvid ügyben nézz körül Lacánál, én is az ő keveréseit fogyasztom, nagyon remek cuccok!
XXL patron nem lesz , kerámia viszont igen!
Fincsi lötyik is lesznek :)
Hello!
Kipróbáltam az XXL patron tisztítást a fotóid alapján.
Úgy tűnik sikerült, úgy működik, mint újkorában.
Te mit tapasztalsz, meddig bírja egy-egy ilyen tisztítás után?
Illetve hányszor lehet ezt megismételni?
Szia!
Jól olvastam, hogy lesz saját üzleted?
Lesz "ócsított" XXL patronod?
Illetve kerámiából olyan, (nagy kapacitású) ami rámegy az XXL aksira? (Kipróbálnám ezt is.)
Mert ilyesmikre vevő lennék.
Na meg finom "szörpökre" is.
A találkozóra sajnos ma sem tudok menni.
Sziasztok!
Én aránylag új vagyok e cigiterén.Olvaslak benneteket és azt szeretném tudni hogy a mini 510 hez is van kerámia betét? És kb mennyi az ára,
Köszi a segítséget
Pontosan így vagyok ezzel én is! Ha indulókészletnél tartanék akkor az 510-es és Vgo/eGo rendszert választanám.
Viszont nekem meg pont nem hiányzik több alternativa patron-kazán párosban! Elégedett vagyok az integráltakkal.. ebből is van választék! Nálam a normál patron jött be legjobban és a kerámia viszi a pálmát! Csak ez a törés ne jönne ilyen gyorsan elő a köpenyen!! Neked nincs vele ilyen gondod?
Ma moddoltam...
Egy integrált mega patront óvatosan ripityára szedtem és átköltöztettem a kerámia belsejét a fém köpenyébe.
Alul nem volt tökéletes a tömítés ezért vékonyan bekentem pálmatex-szel a peremet mielőtt rányomtam. Reggel refill és teszt!
IGAZ így nem látom a lötyit, de esztétikusabb is az egész! ;)
VGO-ból két fajta van: 808 és 510.
Tényleg: VGO/EGO 510 teljesen kompatibilis egymással, nem? Ecigis is azt írja...
A Vgo808 és KR vagy Super 808 teljesen kompatibilis!!!!
Tehát ha eGo-t választasz számolni kell azzal is hogy külön kell a patronokról, töltőről gondoskodnod! Nincs csere-bere ha valamelyik kifogy!
Igaz hogy a giantomizer nem 808-as rendszerű de reméljük hamarosan lesz ahhoz is!
Minden esetre a leggazdasagosabb választás számodra a VGo808!!
De most már szerintem sikerült jól összezavarni téged a sok infoval!
Hali, és sima NOname-et vettem a vatin. Tökéletesen működik. Hong-Kong-ból rendelte meg az eladó, és 2170 ft volt + posta ktg. Van hozzé 10 db patron, a patronon belül pedig van egy tok, amibe van vatta szerű anyag, nah ezt a vattát lehet tölteni bármilyen liquid folyadékkal (nekem most görög dinnye van benne). Még teljesen véleményt nem tudok írni, hogy melyik éri meg, de szerintem felesleges állandóan patronokat venni, hiszem liquiddal magad is töltheted, újra meg újra, ami gazdaságosabban jön ki. Elvileg..
Továbbá ezt a vidit ajánlom
itt a faszi, mindent megmutat, hogy mit hogy kell csinálni, így már nekem is egyértelmű volt.
Szerintem nincs értelme megvenni a közel 20e ftos márkásat...
Köszönöm Neked is. Most akkor legyek okos, igaz? DDD
Azt én is láttam, hogy az ego jobban ellátott. vgo-t kevesebb helyen árulnak, és ott is kevés a választék az utánpótlásból.
Alszom rá egyet, aztán rendelek.
Köszi még egyszer!
Köszi, én is erre gondoltam, de sokat olvasok, és láttam, mennyire megoszlanak a vélemények.
Annyit még szeretnék megkérdezni, hogy a VGO nagyon más, mint egy cigi? Fotót láttam róla, de ott nem tűnt olyan brutálnak, persze lehet, hogy a kép és a valóság nem nagyon hasonlít.
Szerintem ha KR808-ad van, akkor a kompatibilitás miatt a Vgo808 a legideálisabb választás! Valamint ez a legnagyobb teljesítményű (1300mAh).
Nekem is ez az összeállítás van és szinte csak a Vgo-t használom, ami két teljes napot (2-3 töltet kerámia patront) kibír! A kicsi marad azokra az alkalmakra ahol fontos a méret és a megjelenése.
Nálam még a vezetékes akku a nyerő, mert egész nap sz.gép előtt vagyok, ha nincs gép akkor lehet használni a halozati töltőről is! Bár a konnektorból szívni a füstöt, kicsit bizarrr. :))
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja kezdtem e-cigizni, most Kr808D típus van. Nagyon szeretem, de amikor egész napra töltő nélküli helyen vagyok, akkor hiába a 2 akku, nem elég.
Szeretnék venni egy nagyobb teljesítményűt, de nem tudom eldönteni, melyik legyen: Ego 510 vagy Vgo808? Melyik a jobb?
Előre is köszönöm a segítséget.
aha.na majd erre a tisztításra még visszatérhetünk ha nem gond?mert ez érdekelne.Épp most rendelem meg a Joey 510-est és ez még kérdőjeles volt bennem.
Köszönöm a gyors válaszod.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?