Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
hogy telt a estéd?
nekem végre hazaért a férjem Pestről 2 nap után.
Szia ! Én itt vagyok, bár közben dolgozom.
sziasztok!
csak bekukk. megyek boltba kenyérért. aztán visszakukk egy kicsit.
amúgy van vki itt?
Szia ! Szerintem azt próbáld elmagyarázni neki (amit Oliva is írt), hogy egy házasságban mind a két fél egyenrangú, és a döntésekben egyformán számít, mind a kettőtök véleménye. Nálunk is előfordul néha, hogy a férjem annyira köti az ebet a karóhoz, azaz a saját véleményéhez, hogy ráhagyom. Aztán eltelik némi idő, megtörténik az esemény, amit vitattunk előtte, és rájön, hogy igazam volt.
Ebben nekem szerencsém van,mert sokat számít a páromnak az én véleményem is,ha bármiben döntést kell hoznunk.Talán részletesen el kellene neki mondani,hogy mit miért tartasz jó ötletnek-döntésnek az övével szemben.Hátha az ésszerű magyarázaton ő is elgondolkodik.Biztos hogy nem lesz könnyű mert vannak ellentmondást nem tűrő emberek,de ketten irányítotok,és ezt fontos lenne megértetni vele.
Igen ez így van,sokszor derül ki utólag,hogy nem is olyan jó az az új dolog,vagy hiányzik az illetőnek a régi élete,rájön,hogy az mégiscsak jobb volt.
Sziasztok!Nekem jo csalad szereto ferjem van ,de mindeg azt hiszi hogy oaz o dontese a leg jobb.Nem is lenne vele semmi baj a tenyeren hordozna ha mindeg igazat adnaj neki .Mit csinal jak?
A baj az, hogy vannak, akik késő jönnek rá arra, hogy nem lett jobb. De ez egy másik téma már. Ha előbb gondolkodna az illetékes, legyen férfi vagy nő, akkor talán kevesebb válás lenne.
Meg kell keresni azt a másik felet, amelyik passzol. Utána nincs mit keresni, mert jobb nem lesz, csak más. Bárkivel vagy, jönnek az unalmasabb percek is, pláne a szexben. Ezért kell a kapcsolatokban egy erős nem szexuális rész is.
Ha becsúszik egy-egy kaland hát mit tegyünk, de jó választás esetén gyorsan kiderül az sem jobb.
ez kedves. látszik h nagyon szereted a párod.
Ez maga a színtiszta igazság. Oda-vissza.
Azért van valami igazság abban, amit Karinty írt.
"Ül az ember egy szobában egy széken, az ajtó bezárva. De ha belép egy Nő, az ember megszűnik csak embernek lenni, és azonnal Férfi lesz. És éppen annyira lesz férfi, mint amennyire Nő volt az, aki belépett."
Bocs, ha hsz közben nem emlékszem a névre és nem nézem vissza a fórumot.
Nem megkövezlek, hanem küldök egy puszit! (Így szóban. Nem tagadom, nem minden küldhető jelnek vagyok tisztában a jelentésével.:)
Tessenek megkövezni, de én voltam ;-)
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam?
Egyáltalán nem baj az, ha egy nő csak és kizárólag a férjére gondol és távollétében csak ő szerepel a fantáziájában. Sőt!
De valaki azt írta, ha jól emlékszem, hogy tudjak róla, a nők is fantáziálnak más férfiakról. Erre mondom, hogy egészségükre!
:) kegyed meg jól tud kilépve írogatni! :D
A vitát és a pocskondiázást nem én kezdtem és nem is zavart volna, ha időben be tudod fejezni. Viszont az már kicsit felfoghatatlan volt számomra, hogy akkor is velem foglalkoztál, mikor már senki nem szólt egy szót sem.
Én olyan ember vagyok aki eléggé sokáig tűri a piszkálódást és ha olyan a dolog veszem is a lapot. Viszont neked most megígérem, hogy meg fogod bánni azt is, hogy vala regisztráltál ide.
Nagyon gyorsan tudsz olvasni.
Ezen túl csak Téged foglak keresni a fórumokkal kapcsolatban. Megígérem. Egyébként meg honnan tudod, hogy mit gondoltam eddig ? Nem értelek. Ma véletlenül össze kattintottunk egy fórum kapcsán és rögtön azt hiszed, hogy ismersz engem. Érdekes. Én nem ismerlek Téged, de azt is bizton állítom, hogy ha nem a mai kiírt fórumodon beszélünk először, akkor nem ilyen irányba terelődött volna a beszélgetés, mert én itt eddig mindenkivel el tudtam dumálni vita és pocskondiázás nélkül.
OFF
Átolvasva a fórumot mint pasi teljesen egyet tudok ezzel a hozzászólással érteni!
Ha jót akartok magatoknak egy picit nézzetek szét belül!
ON
Ha hiszed, ha nem annyira nem bonyolult megtalálni egy fórumot, mint ahogy Te azt eddig gondoltad. Ha kell egy kis segítség fordulj bátran hozzám elmondom a titok nyitját.
Te kis "édes". Csak megtaláltad ezt a fórumot, anélkül, hogy említettük volna a nevét. Az enyém egyébként kifejezetten örül neki, hogy én vagyok a felesége. Remélem a Te feleséged is örül legalább ennyire, hogy Te vagy a férje.
Véletlenül sem szeretnék általánosítani, de egy-két hölgy világnézetét megismerve nem csoda, hogy nyavalyog a párotok. Sőt ezek az emberek tegyék össze a kezüket, hogy csak nyavalyog.....
Lassan megyek, mert már nagyon elfáradtam mára, mindenkinek jó éjt ! Holnap reggel jövök.
Nincs itt egyikőtök sem ? Fagyöngy, sajnálhatod, hogy nem néztél át a másik fórumra, biztosan lett volna egy-két "bizarr" hozzászólásod. A fickó azóta is engem fricskáz. Na sebaj, van ilyen.
Lányok! Hallom zümmög a méhetek, belenézhetek a kaptárotokba, vagy valami ilyesmi. Egy pihentagyú indította és kifejezte nemtetszését, meg azt, hogy az én férjem vak, hogy velem van, ő meg nem az
További ajánlott fórumok: