Egyedül élők beszélgessünk! :-) (beszélgetés)
amúgy fekete,fehér,szürke,lila és pink..ezeket szeretem.
neked?
nem..az nem háda..pontos címet nem tudok mondani...de ha arra megyek..megnézem neked..pontosan...eddig kocsival jártunk arra azért nem tudom így megmondani..
ott is darab áras..
tényleg nagyon le voltak válogatva...nyílt egy a Duna Plázába is..az viszont jó..(mondták) :))
neeem..lila :PPP
hehehe
Ott melyik? Az is Háda?
Hááát, le vannak ezek válogatva. Ki lehet fogni még jókat, de nehezebb mint pár éve.
Ezt a márkát én se ismerem. Turis márkába vagyok jó :D :)
igen jó..minőség és jó márka..
sportos felsőt vettem..kis polót..:))
ha arra járok benézek..eddig a váci utcai a legjobb..
úgy képzeld el,hogy semmi nem volt..csak ilyen 90-es évek ruhái :DDD
paródia vóót :))
Ó, én se csak ma... Átestem már arra az oldalra is, amikor azt éreztem, beleőrülök ebbe :/ Azt nem akarom még egyszer átélni.
Ezt tényleg csak az érti meg, aki mostanság állást keres(ett). Én se gondoltam volna, ilyen nehéz.
Az nagy szemétség, ha személyes meghallgatás után se szólnak vissza!
Ami még sz.r, hogy a legtöbb cég kevés fizut akar adni, amiből én pölö nem tudok megélni (albi, rezsi).
Huhh én nem egyszer sírtam, ma is. :)
Na mindegy...múltkor küldött a munkaügy papírt, hogy a Vöröskereszthez keresnek embert, és a végzettségemnek megfelelő. El is mentem, annak rendje és módja szerint. 2 órát ültem a folyosón. Megvolt az interjú. Szerinted tájékoztattak is utána? Azt mondta felhív mindenképp ha döntenek.
A múltkor én se kaptam semmit... Még a Blahánál van egy darab ára turi. Ahol a troli is jár, vele szemben egy Norbi update-es bolt van. Az utca neve nem jut eszembe, első keresztutca a Blahától Wesselényi u felé menet. :)
Mi szépet vettél?
mit vettél?
nálunk is Háda van, holnap benézek én is.
ma elmentem a Háda oda bosnyákhoz..hát sajna semmi nem volt..de semmi..
utána goo árkád..ott már volt..:))
Pfff.... Én levelet írtam nekik, hátha.
Egy munkát mondtak, ami u.az, mint az legutolsó volt, de attól már hányni tudnék... Nem hittem volna, hogy ilyen nehéz lesz munkát találni.
Oké előbb-utóbb sikerülni fog, csak tartanánk már ott!
én is most ettem egy kakaósat :)
én viszont már megfőztem. :)
Én ma még nem főztem, nem tudom mit eszek??
Azt tudom röstelek főzni magamnak.