Egyedül élők beszélgessünk! :-) (beszélgetés)
pff...ez milyen már? Fogalmuk sincs, mennyit készül egy csaj egy ilyen találkára, és akkor még annyit sem szólnak, hogy menjek a francba.
Volt olyan, hogy este felhívott a pasi, hogy most ért haza vidékről, fürdik, eszik, aztán jön. Hát én meg ugye tök odáig voltam érte, felpattantam, mentem én is gyorsan zuhanyozni, egyéb...várom, sehol senki. Végül elaludtam bánatomban, és ezt nem egyszer csinálta meg velem. Másnap ugyan jött, örültem neki, de hát ezt 4 évig csinálta. Meguntam, elegem lett belőle.
Hogy fejeztem be? Elkezdtem ismerkedni, aztán találtam egy olyat, aki nem ilyen szemét. :)
Nyárra biztos :)
Itt nem volt majd.... Felvetette 2 napja, szívesen találkozna velem újra csüt. vagy ma. Mára voksoltam. Azóta se kép, se hang, se ímél.
Rühellem az ilyet, ne játszon senki az én időmmel és lelkemmel.
Hogy fejezted be ezeket? :)
aha, óó majd mikor lesz ebből valami azt nem tudom. :D
jajj ezt soha nem szerettem a pasikban. mind ilyen volt, hogy majd hívlak, majd jövök, majd jelentkezem, majd ez lesz, majd az lesz. befejeztem. NINCS több ilyen. Sok a duma, csak az időmet vesztegettem ilyenekkel. :S
Saját citromfű? Az igen! Nekem Herbaházas van.. Beérem egyelőre ezzel. :D
Nem jelentkezett két napja :D Tudod, p.sztuljon a férgese mielőbb.
Pasival, persze :D
Az agyamon lehetne ki-be kapcsoló gomb :)) Este igyál citromfű teát, attól legalább aludn lehet :)
valakivel? hm hm :P
én is sokat agyalok, meg máson is, hjajj, kb minden este megfájdul a fejem már. tegnap is...
sziasztok! beszállhatok úgy is, hogy nem egyedül élek mégis magányos vagyok?
:(
Dolgozom, aztán elvileg találkozom valakivel.
Közben meg ez az állás-helyzeten gondolkozom...
Pótolhatjuk. :)
Szia egyébként, hogy vagy, mi lesz a mai programod?
jajj nem, azt nem szeretném. :)
írom, eddig naplókat olvastam. főleg AZT! :)