Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Egy csalódott anya fórum

Egy csalódott anya (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy csalódott anya

2010. aug. 8. 20:40
Hogy egyes férfiak mennyire kegyetlenek tudnak lenni? És egyes barátnők? Neki aztán nem hazudhatta ez a jóember, hogy facér, hogy válófélben van a feleségével, tehát a szokásos dumát. Persze egy ilyen pasi talál más partnert is, nem feltétlenül a barátnő kell neki. De itt egy férfi, meg egy nő egyformán hibás.
32. mamcili (válaszként erre: 30. - Nobody2)
2010. aug. 8. 20:39
te is sokgyermekes vagy?
31. fancsalilany (válaszként erre: 21. - Zsú1965)
2010. aug. 8. 20:31
És a kapcsolat elején honnan tudod, hogy válással fog-e végződni?
30. nobody2 (válaszként erre: 26. - **Kata**)
2010. aug. 8. 20:25

Ebben igazad van, nem is állítom, hogy könnyű egy ilyen családsegítő szervezet munkája. Ez szakmai kérdés és természetesen az apának felelnie kell.

De akkor mi a megoldás? Íródjanak ilyen cikkek és próbáljanak barátnők valahogy segíteni? Akkor nem is kell megszervezni a valóban váratlanul súlyos helyzetbe került sokgyermekes családok segítését?

2010. aug. 8. 20:13
Ha megadod az elérhetőségét, akkor mi is segíteni fogunk, ahogy tudunk és amire szüksége lesz.
28. Naplemente. (válaszként erre: 27. - Nobody2)
2010. aug. 8. 20:13
Melyik országban élsz?
2010. aug. 8. 20:10

Én néhány országgal errébb élek. Itt elképzelhetetlen, hogy ilyesmi előforduljon. Elképzelhetetlen, hogy egy ilyen nehéz helyzetbe került, több gyermekes anya (vagy akár apa) a létbizonytalanság szélére sodródjon. Ez az ország nem is fog elnéptelenedni.

Ami Magyarországon van, az szégyen! SZÉGYEN !

26. **Kata** (válaszként erre: 24. - Nobody2)
2010. aug. 8. 20:08
Ez így szép és jó lenne, ha nem jelennének meg rögtön azok akik ezt kihasználják, és már direkt erre utaznak...
25. **Kata** (válaszként erre: 22. - Nobody2)
2010. aug. 8. 20:07
Szerintem arra gondolt, hogy az új nő helyében... Azért az valamit elárul az emberről,hogy az előző családját hogyan hagyta ott...
2010. aug. 8. 20:07

Mindig arról olvasok,hogy milyen gond a népesség fogyása. Tessék, itt egy anyuka, aki rengeteget tett ez ellen az 5 csemete vállalásával. Ha az állam magára hagyja ebben a helyzetben, az nagyon szomorú.

Miért nincs egy gyors reagálású, felkészült szakemberekből álló szervezet, mely azonnal segít az ilyen helyzetbe került szülőkön?

23. **Kata** (válaszként erre: 21. - Zsú1965)
2010. aug. 8. 20:06
Gondolom naivan azt hiszi, hogy vele majd MÁS lesz...
22. nobody2 (válaszként erre: 21. - Zsú1965)
2010. aug. 8. 20:04
Csak a válás előtt még nem biztos, hogy tudni fogod, milyen lesz a válás után. :-))
2010. aug. 8. 19:16
Nekem nem kellene egy olyan pasi, aki válás után magasról leszarja a gyerekeit...hogy is tudnék így egy ilyenre felnézni???
2010. aug. 8. 19:15
Bíróságra kell menni, olyan nincs ,hogy nem vállal anyagi felelőséget a gyerekeiért, és ha a határozat ellenére sem fizet börtönbe is kerülhet, addig pedig az állam előlegezi meg a gyerektartást,amíg az apa nem fizet. Utána apa kontra állam per. Ha nem akar az apa a jogaival élni akkor hagyni kell, eljön majd az az idő,amikor neki lesz szüksége a gyerekeire.
2010. aug. 8. 19:11
HALI !! Hova lettél, elérhetőség?????
18. Zsuzsanni (válaszként erre: 2. - Krisztine2)
2010. aug. 8. 18:48

Sziasztok! Nekem az egyik barátnőm anyukája mondta hogy " mindig magadnak szülj"... pont az ilyen helyzetekre gondolt... hogy ha egyedül maradsz akkor is talpon tudj maradni...

Szomorú hogy ilyen férfiak vannak... :((

2010. aug. 8. 18:28
Sajnos a környezetemben is van egy ilyen "apa", 33 éves létére összejött egy 17 éves lánnyal, és azóta elfelejtette, hogy van három gyermeke...
2010. aug. 8. 18:26
Fontos a megelőzésben a tesztelt őszinteség. Ha a férje éveken át őszinte, akkor lehet vele 2-nél több gyereket vállalni. Máskülönben a feleség észre sem veszi, ha a férje hazudik, valami más érdekli, vagy más baja van. Így az 5 gyerek őrültség...Sajnos sok pasi ilyen.:S
2010. aug. 8. 18:26
Ha megírod a címet, küldök kislányruhákat, cipőket, az én lányom 4 éves, ha az övé ennél kisebb, akkor küldök valamiket!
14. lizoka
2010. aug. 8. 18:23
ha megírnád az elérhetőséget én is segítenék gyerek ruhával.
2010. aug. 8. 18:22

Nagyon sajnálom, át tudom érezni a helyzetet, igen a tanulságban van az igazság, csak hát ugye a gyerekeket közösen vállalták, közös a felelősség is, legalábbis az lenne.

Nagyon jó, hogy megírtad a cikket, mert tényleg tanulságos!

12. Tina87
2010. aug. 8. 17:46

Ismerős, sajnos, habár szerencsésnek érzem magam mert sok segítséget kaptam már eddig is :)

Én is megkaptam, hogy minek szülétem ilyen korán...stb.Mások nem hiszik el hogy időnként egy élethelyzet fenekestül felfordulhat, olyanná amilyenné sose gondolnánk.

11. fgh34
2010. aug. 8. 17:29
Hát nem egy esetet hallottam, amikor az "önzetlen," barátnő állandóan a családon lógott, "segitett" az anyukának a gyerekek ellátásában stb. Nekem rengeteg jó barátnőm van, a férjekkel is jóban vagyunk, de este, amikor együtt a család, sosem zavartuk egy más köreit. Ha egy egyedülálló nő állandóan egy gyerekes családon lóg, az több, mint gyanús4 Valószínű, hogy titkon a pasira hajt, vagy azért akarja őket szétválasztani, hogy a barátnője ismét szingli legyen és megint legyen rá több ideje, mint annak idején, v. irigyli a másik boldogságát. Szerintem a jóízlés nem engedi meg, hogy valaki állandóan egy másik csalá dá on lógjon. Mindenki azt hiszi, ez vele nem történhet meg, aztán már késő.Nem hiszem, hogy egy egydülálló nő legjobb szórakozása-hátsó szándék nélkül az lehet-,hogy egy másik családnál töltse az estéit. ha aférj nem "rág be "ezen, hanem megértő íaz is gyanús. ! gyerekkori, és néhány később szerzett barátnőm van, de mindig tiszteletben tartottuk egymás magánszféráját. Vagy kettesben találkoztunk, vagy négyesben a fiúkkal.Nem bizalmatlanságból-eszünkbe sem jutott-, hanem magától értetődően így tartottuk természetesnek, egészségesnek.
2010. aug. 8. 17:18
Amit érdemes tudni, hogy a gyerektartás igénylésének napjától visszamenőleg 6 hónapra lehet igényelni a tartást, tehát ha most volt az első hó, amikor kapott, elvben 6 havi díjat kellett megkapnia visszamenőleg (vagy még többet, ha régebben igényelte).
2010. aug. 8. 17:15
Sajnos ezt már tapasztaltam kivülállóként egy jó barátnömnél akit két kicsivel hagyot ott a férj.
8. csorocsaj (válaszként erre: 1. - 279430c980)
2010. aug. 8. 17:11
szya olvastam az irásodat szivesen segitem anyíukát pelussal irj privit ha érdekel
2010. aug. 8. 17:07

Sajnos én nem tudok anyagilag segíteni, de meg értem őt.

Igaz mi csak ketten voltunk, de mikor el váltak a szüleim, az én apám se nézet ránk többet.. Aztán amikor kisfiammal 13 hetes terhes lettem kisfiam apja is lelépet, ennek már 11 éve..

De hála a jó égnek 4 éve meg találtam a páromat,nem a tökéletes férfi a világon, sok a hibája, de imádja a fiamat, és közös lánykánkat. És ha minden igaz úton van a 3. baba is.

De nem is ez a lényeg kérlek küld el a hölgy élérhetőséget, vagy email címét bármit amin el érem.. Mert pénzel nem is de ha kisebbek a fiúk mint az enyém akkor ruhával tudok kicsit segíteni, vagy a kisebb játékokkal amivel az enyémek már nem játszanak..

2010. aug. 8. 16:37

Ez tényleg szomorú történet, de az a legszomorúbb, hogy nem egy ilyen van! Borzasztó, hogy tud átfordulni egy ember, szerető szülőből egy önző szörnnyé!

Már az is elszomorító, hogy más nőhöz megy, arról nem is beszélve, hogy a gyerekei sem érdeklik.

2010. aug. 8. 16:23

Nahhh és persze,, ne hagyjuk ki a sorból azt a hihetetlenül jó barátnőt sem!!!!!

Az ilyen nem barát!

Persze, gondolom meg sem fordult a fejében.. ha a feleségét elhagyta érte,,, valószínűleg később.. megint tovább áll, a férfi.. mert talál szebbet.. jobbat!

2010. aug. 8. 16:22

Nagyon szomorú dolog ez. :(

De szerencsére nem minden ember kegyetlen, ahogyan írod.

Ha nagy a szükség, közel a segítség. Remélem megadatik, mihamarabb, és ki tud lábalni ebből a nehéz helyzetből. Az emberekben lehet azért bízni, biztos kap segítséget, a megfelelő helyen, a megfelelő emberektől. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook