Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Babák & Mamák témák » Egy csalódott anya cikk

Egy csalódott anya


Leírom nektek, mekkorát csalódtam emberekben, amikor segítséget kértem. Nem magamnak, hanem egy kétségbeesett 5 gyermekes anyukának. Az élet kegyetlen játékot játszik vele és ő hamarosan beleroppan.
Egy csalódott anya

A történet 2009 nyarán kezdődött. Az anyuka 4 kisfiát és egy kislányát nevelte férjével boldogan. Igaz önkormányzati lakásban éltek és voltak hiteleik is, mint a legtöbb embernek, de boldogok voltak és szerették egymást. Egy napon a férj megbolondult és összejött a feleség legjobb barátnőjével. Hónapokig tartott az ügy, mire kiderült.

A feleség lelkileg teljesen összetört, mert elvesztette egyben a szeretett férjét és a legjobb barátnőjét. A férj elköltözött a nőhöz. Így a feleség egyedül maradt az 5 gyermekkel és a hitelekkel, mert a drága jó férj, nem volt hajlandó fizetni semmit és még a gyerekeit se látogatta. A tartozások közel 1 millió Ft összegűek, amit havonta fizetni kell + rezsi és akkor még nem is beszélek az 5 gyermek ellátásáról. A feleség jelenleg GYED-en van otthon a kicsi lánnyal, de szeptembertől már megy dolgozni. De az még kilátástalan, hogy a munkahely hogy tűri majd a megváltozott élethelyzetet, hogy ha bármelyik gyerekkel gond van, akkor csak ő tud menni. A sok hiányzást melyik munkahely viseli el? Szóval napról napra élnek, nincs pénzük ennivalóra törlesztésekre iskolakezdésre, pelenkára, ruhára stb.

Próbáltunk többen is különböző módon segíteni neki, segítséget kérni pl., ha van megmaradt felesleges pelenka, kinőtt ruha, cipő, füzet, toll stb. Mert gondoltam, pénzt úgyse kérhetek neki, hisz ki adna. Kinek lenne felesleges pénze, amit felajánl egy vadidegen részére. Erre egy-két kivétellel nem kaptam mást, csak mocskolódást. Azzal jöttek, hogy minek szült 5 gyereket stb.. na én ekkor nem erre voltam kíváncsi és nem azért kezdeményeztem, hogy megalázzák őt még jobban. A válásnak idén lett vége és az első gyerektartást is most 2010 júniusában kapta meg. Nagyon sajnálom őt. Ha tudja, hogy elüti az autó, akkor nem lép le... ha tudja a férje elhagyja, akkor nem szül neki... de mindegy, ez már a múlt.. a cikket is csak azért írtam, hogy mindenki lássa, hogy az emberek kegyetlenek. Ha valaki a földön fekszik, abba még belerúgnak kettőt, ahelyett, hogy 1-2 jó szóval felállítanák, biztatnák…

A gyerekek közül idén már mind a 4 fiú iskolás lesz, és a kislány megkezdi a bölcsődet. Szerencsére szeptembertől az étkeztetéssel nem lesz gond, mert ha jól tudom, az iskolában ingyen kapják majd.


Csak azt tudnám, hogy egyes férfiak hogy tudnak ennyire kegyetlenek lenni. Azt még megértem, hogy szerelmes lesz, elmegy másik nőhöz. ez előfordul. No de, hogy a gyermekeivel nem törődik, nem látogatja őket, nem vesz nekik semmit, nem kérdezi, mire lenne szükségük és a legfontosabb még a szeretetét se mutatja. Ez számomra az elítélendő. Tudta, hogy ha kilép a házasságából, attól még vannak kötelességei, de ezek szerint nem érdekli őt. Tudja, hogy a felesége, illetve most már exfelesége egyedül marad a sok kiadással és az 5 gyermekkel, mégsem törődik semmivel. Sőt amit tud még pluszpénzt, azt is elteszi, nehogy a családja lásson belőle valamit.

Tanulság:

- Annyit vállalj, amennyit egyedül is elbírsz, ha bármi történik

- Soha ne bízz meg magadon kívül senkiben igazán.

- Bárki bármit mond, sosem tudod, mi jár közben a fejében.
Írta: 279430c980, 2010. augusztus 8. 16:08
Fórumozz a témáról: Egy csalódott anya fórum (eddig 483 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook