Egészség és fogyás 2010. január 4.-től (beszélgetés)
Sziasztok! Ami ma már sikerült, az a light-os vacsora. Csak turmixot ittam, igaz azt elég sokat. Ma estére szobabiciklizés a terv, holnap meg hasizom, aztán így naponta válltva, mindezt a Barátok Közt alatt, tehát kb. 3/4 óra lesz naponta.
Volt amikor bekentem magam krémmel(fahéjas és paprikakrém) és betekercseltem magam, de olyan rossz, hogy aztán folyik rólam a végére.
Sziasztok!
Képzeljétek este megcsináltam a R.R. 2009-ből a 40perces tornát és a 20 perc hasgyakorlatos részt:D...kész hősnek éreztem magam:D ma is ez a terv...bár azt hiszem lábügyileg nem a legmegfelelőbben nyújtottam:S picit feszül.
Az étkezést tegnap is és ma is betartottam, annyi hogy az esti étkezés fél7-re esett mind a két nap, de ma is teljes kiőrlésű müzlit ettem vacsira.
Nekem 40dkg-al mutatott kevesebbet a mérleg reggel:D
Gratulálok mindenkinek a kitartásáért:D
Hat mondjuk egy kemeny - lehet masnak gyerekjatek :)) az:
10 perc evezogepen minimum 2000 metert huzni - ez nagyszeru bemelegedsre is, utana 10 perc bicajon minimum 5000 metert tekerni megagyorsan, utana futogepen 3000 meter futasa olyan 8,5-9 es sebessegen, lehetoleg megallas nelkul maximum 22 perc alatt.
Lightos: Gepes edzes illetve konnyu sulyzos edzes karra, hatra, mellre, plusz kis hasizom.
Kozepesen kemeny: Elipszis.
Sziasztok!
Én is csatlakozom. Sajnos eddig nem sikerült mindent visszaolvasnom.
Én 29 éves vagyok, van egy 17 hónapos kislányom. Nekem a terhesség alatt 8 kiló jött fel, az a szülésnél le is ment, én azóta híztam meg, na meg előtte sem voltam egy piszkafa. Most a 158 cm-hez 65 kilo vagyok.
Szobabicajt tekerem, meg nem eszem semmi fölöslegeset értem itt az édességet, sós vackokat, meg nem eszem 6 után. Egyenlőre erre van erőm.
Igeeen :) Tényleg nagyon keményen hangzik :) most három órakor fogok menni tornázni, rr 2009-re :) tegnap belenéztem és megijedtem hihi
De nem baj. Este viszont megyek dolgozni, 12 óra állás :S
Napról napra több fog menni! Ha nem megy elsőre végig, majd meg egy hét múlva! :)
Én most tornáztam végig a Norbi-féle Kick-boxot! Meghaltam! De iszonyat jól esett!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Könnyű módszerek a fogyás és az egészséges étkezés érdekében
- Az egészségügyi járulékot akkor is rendezni kell visszamenőleg, ha ez év január 2.-tól már van bejelentett munkahelyem?
- D vitamin milyen ételekben található, és mennyit kellene fogyasztani naponta hogy egészségesek legyünk?
- Fogyás egészséges táplálkozással
- Milyen ételeket érdemes fogyasztani, hogy megőrizzük egészségünket?