Egészség és fogyás 2010. január 4.-től (beszélgetés)
nekem még ez a tea ízlik a legjobban, olyan picit mentolosas, lehűtve meg a legjobb:P
igen ezzel én is igí vagyok, főleg most hogy karira a férjemnek egy albumot csináltam az elmút 5 évünkről:))
hát én csak a levét eszem meg, és anyukámnak úgy sikerült, hogy egy pici zsír se volt a tetején...:P
Hasznos infó, máris másolom a naplómba, hogy el ne felejtsem! :)
Nekem még egyszer sem volt olyan, hogy tetszem magamnak a tükörben! Mindig elégedetlen voltam, de most mikor visszanézek régi képeket, szeretnék úgy kinézni, mint pl. 3 évvel ezelőtt! :)
milyen az a diétás kocsonya?:)))
nekem is a szemeim előtt az lebeg, hogy tuti nem leszek olyan csini, mint szeretném, ha nem mozgok mellette...:)
bemásolom a naplómból...:)
A borsmenta tea a karcsúság varázsitala, elűzi a nassolási vágyat, salaktalanít, és kiváló görcsoldó. Illóolaja jótékonyan hat az epeműködésre is. Fogyassz belőle naponta 2-4 csészével.
A lidl-ben lehet venni olcsón:)
Nekem eddig ez életemben egyszer volt csak, mármint hogy tetszen az amit a tükörben látok:)) az esküvőnk napján:)
Nekem a mozgás mindig nehezebben ment mint a kaja, mert alapvetően lusta vagyok illetve voltam 4 hónappal ezelőttig:)
Igen, a mozgás tényleg fontos! Sokat lendít a fogyin! Legalábbis nekem sokat segít! Büszke majd csak akkor leszek magamra, ha tetszik az, amit a tükörben látok! De azért köszi! :)
AZ mire jó? és hogyan kell inni?
Jöhet bármi már ami ternészetes és nem mesterséges bogyó, mert már nem szoptatok
Én is hanyagolni fogom a cukros löttyöket. Szénsavmentes ásványvíz vagy zöldtea. Most ez lesz a menü. A borsmenta: nem tudom milyen hatással van a tejre.
Köszönöm a tanácsokat! A mozgás az amire igazán figyelnem kell, nem lustálkodhatom el! Büszke lehetsz azért magadra, h már enni kilót leadtál!
neked is csak ajánlani tudom a borsmenta teát!:)
bár nem tudom, hogy milyen hatással van a babákra... ha szoptatsz még...
1500 kcasllal menniyt lehet enni?
Na sikerült végigolvasnom:) nézegettem az adatlapokat is azért anniyra nem vagyunk vészesen kövérek:))
Nekem az add önmagad réka van meg azt hiszem ez az első rész ,mert nincs számozva.
Én még sosem számoltam kalóriákat. Én egyenlőre a napi 20 perces tornát fogom beiktatni a napirendünkbe, és nem eszem majd annyi károys dolgot és csak vizet iszom:)
Az is teljesen jó lesz! Elvégre azzal is csökken a kalória beviteled az eddigihez képest! Úgyhogy elkerülhetetlen a fogyás! Főleg ha még mozogsz is hozzá! :)
Arra gondoltam, kezdésnek 1500 kcal, aztán fokozatosan csökkentem. Attól félek,ha hirtelen keveset eszem, hamar elfogy a lendület, és feladom. (Sajnos hajlamos vagyok rá...) De most nem fogom! :)
uhh...elmentem fürdetni, altatni aztán visszajövök és 3 oldalt kell végigolvasnom?:)))
Jó éjszakát és égő kalóriákat kívánok! :D
Ebedre alltalaban egy csirke felsocombot eszek parolt zoldseggel, es salataval. A salatara csak olyan ontetet rakok ami zsirmentes vagy alacsony zsirtartalmu. Nem eszem meg a boret ami egyebkent imadok.
Ha eszek koretet akkor egy kis krumpli vagy egy fel bogre rizst csinalok magamnak.
Na kedves sorstársak! Szép éjt nektek! Lépek, mert készülnöm kell a holnapi napra...tanító néni vagyok s őszintén a szünetben teljesen megpróbáltam félre tenni a munkát, s most kapok észbe, hogy holnap már újra belevágunk...
Szép éjt, s már most köszönöm a tanácsokat....
Kíváncsi vagyok a részletekre is! :)
ha majd vékonyabb leszel, sztem szexis a 2 részes fürdőruha, ahol az alsó és a felső rész a hasánál egyben van, nem tudom hogy hívják... Azzal sztem azért el lehet rejteni a lógó pocit, vagy vegyél karcsúsító dresszt.:)
Köszönöm, aranyos vagy! Nem csoda ez, hidd el! Mindenkinek sikerülhet! Csak bele kell lendülni!! :) Kalóriát számolgatok és hetente többször (4-5) tornázok. Leginkább Norbizok és szobabicózok.
1200 kcal körül próbálom kihozni a napi adagomat! Eleinte 1000 körül ettem, de egy idő után el kezdett stagnálni a súlyom, és rájöttem azért, mert keveset eszem. Szerintem először te is próbáld meg ennyivel! Bár van akinek 1500-al is megy!
Én megköszönném..sőt hálás lennék. Könnyebb egy már bevált feljegyzett dologhoz igazodni és alapul venni, mint kísérletezgetni.
További ajánlott fórumok: