Egészség és fogyás 2010. január 4.-től (beszélgetés)
Életemben nem voltam ennyi!!! :( Aztán néztem a karácsonyi videot, hát párom nem felvett hátulról amikor hajolok le?! Még én is megijedtem saját magamtól. :)
Úgyhogy tennem kell valamit mert ez nem állapot.
hát nekem is 92-t mutat
:((
90 napossal kezdek holnaptól.
Bocsi benyomódott a mentés...
Aki még nem írta, ki hogy akar fogyizni? Milyen diétával, és mozgással?:)
Én 1000kcal-os étrenden vagyok, Rubint Rékázok és biciklizek.
Sziasztok!
Nekem 2009.januártól májusig sikerült lefogynom 12 kilót, de gyógyszer segítségével. Sajnos a fele vissza is jött.
Most újra kezdeném, de gyógyszer nélkül.
Arra gondoltam, hogy este a vacsora helyett csak turmixokat fogok inni, meg pár felülés és szobabicikli. Nos, ennyi a tervem egyenlőre. Kb.8 kilót kell fogynom.
Szervusztok!
Én ugyan nem vagyok kismama...de nyárra tervezzük az esküvőnket:) s mivel az elmúlt időben a hízásra való hajlamomat nem tudtam mozgással féken tartani egy baleset miatt...így bekövetkezett, amitől kiskorom óta tartottam...utolért a hízás..keményen:(
Na nem két nap alatt...de az elmúlt 2 évben 62kg-ról 92re híztam...borzalom:(
S mivel a lábam miatt tornázni nem tudtam...és be kell vallanom az evésben sem fogtam vissza magam...szóval elszúrtam.
Szeptember óta próbálok jobban odafigyelni az étkezésemre többé kevésbé sikeresen, s most tartok 85kg-nál. Amit most már hozzá tudok tenni, az a mozgás:D
Minden sorstársnak sok sikert és én is bízom, hogy együtt könnyebb lesz az életmód váltás
Szia !
En is szivesen csatlakoznek, az en lanyom ugyan mar elmult 16 honapos, de meg van 9-10 kg amit szeretnek leadni.
Szia!
Én is tegnap előkerestettem a férjemmel a kazettáimat, és holnaptól mikor a babó alszik napi 20 perc tornával kezdem én is:)
Az én babóm szeptember elején született, Ő most lesz 4 hónapos és rajta is van jó pár kiló:)) Föleg igy ünnepek után, újra feljött 4:(
Sziasztok!
30-as kismama vagyok, babám augusztus közepén született, most 4 és fél hónapos. A terhesség alatt felszedtem egy jópár kilót. Úgy érzem itt az idő, hogy megszabaduljak tőlük, a pici ugyan még csak szopik, de hiszem, hogy nem ártok majd neki a fogyással.
Hasonló gondokkal küzdő társakat keresek, mert együtt könnyebb! Természetesen bárki csatlakozhat nem csak kismamák, de fő célom, hogy ne csak a súlyunkat veszítsük, hanem váltsunk egészségesebb életmódra.
Kétes bogyók és buta diéták kizárva! :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Könnyű módszerek a fogyás és az egészséges étkezés érdekében
- Az egészségügyi járulékot akkor is rendezni kell visszamenőleg, ha ez év január 2.-tól már van bejelentett munkahelyem?
- D vitamin milyen ételekben található, és mennyit kellene fogyasztani naponta hogy egészségesek legyünk?
- Fogyás egészséges táplálkozással
- Milyen ételeket érdemes fogyasztani, hogy megőrizzük egészségünket?