Egészség és fogyás 2010. január 4.-től (beszélgetés)
hát ha egyről beszélünk, akkor ez minden csak nem egészséges!!
semmi értelme, na!
most elkezdhetnék kiselőadást tartani arról, hogy mi történik ilyenkor a szervezetben, meg a jojódiéták okáról meg ilyenek :D
de nem teszem..
ne tedd ezt magaddal, eddig is mentek le a kilók, nem?
viszont nekem komolyabban kell figyelnem a kajára, szoptatás ide vagy oda :( és a heti 2 alkalom mozgás is kevés
Sziasztok!
Gondoltam benézek. :) Nekem egész jól sikerül betartani a kaját (bár múlt hétvégén volt egy kis bűnözés), heti 2-3x sikerül is rávenni magam a tornára. Én úgy döntöttem ,h csak havonta mérlegelek. A következőig még 2 hét van, kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.
Megvan nekem is a könyv, akkor lehet és is előveszem.
Köszi.
kitartás!!!!!
mindannyiunknak :)
kinek ezért, kinek azért..
en nagyon kuzdok am !!!
jovok, akkor biztatgatnit titeket :D
habar most egy kicsit le vagyok hangolva, mert faj a terdem ...
amugy is szokott ugy egy kicsit, de a tegnapi aerobik asszem betett neki, mert ugy "zsibong" ugyhogy ma sajnaaa kimaradt a tornam :(((
-1 kilo is szep :D
tudod, aki a kicsit nem becsuli ...
gyere csak, úgyis sokan eltűntek, lemorzsolódtak a küzdelemben..
gratulálok ehhez a rengeteg fogyáshoz!!!
én még csak - 1 kilóval büszkélkedhetek
Sziasztok csajszik :D
Kinek, hogy megy a fogyi ?
szeretnek en is [ujra] csatlakoni :D
januar 4-e ora 4.5 kilo ment le.mondjuk ebben tuti, hogy viz is van ... de en akkor is orulok neki :D
Tényleg csak elindulni nehéz!
:)
Én is eljutottam tegnap az edzőterembe, és újra 45 percet kardióztam plusz egy kis hasazás.
Ennek ellenére a reggeli súlyom elkeserítő volt, de megpróbálok a hétfő reggelre koncentrálni.
Viszont ma valahogy nincs étvágyam..
Pszichés? Vagy más? A fene se bánja, akárhogy is..
Csoda történt, voltam aerobikon. Ma mentem előszőr, 1 óra hipp-hopp súlyzóval. Nagyon örülök, hogy elmentem, nehezen vettem rá magam.
Kedd és csütörtök hetente. Úgy látszik csak elindulni volt nehéz, mert nagyon tetszik!
Mindenkinek szép jó reggelt és súlycsökkenős napot!
:)
Ma egy tizeddel többet mutatott a mérleg, mint tegnap, de semmi vész, ma edzős nap van, uh durva leszek..
:D
sajnálattal látom, hogy nem sokan maradtunk..
azért remélem a többiek is befutnak hamarosan
Ne keseredj el! Ilyen van, csak tarts ki az elhatározások mellett.
Én szabályokat állítottam fel magamnak a kajában és kijelöltem a biztos mozgós napokat, nekem így működik, sztem a tornával te is tedd ez. Jelöld ki a napját és akkor ha esik, ha fúj...
Sziasztok!
Nekem sajna visszafele jött, úgyhogy -1.4 kg.
Hétvégén megint nem figyeltem oda. Tornáznom kell menthetettlenül..........
Jó reggelt mindenkinek, úgy látszik én jöttem a leghamarabb.
A reggeli méreckedés -0,6 kg-mal mutatott kevesebbet (59,2kg) így a két hét eredménye pontosan -1 kg. Elégedett vagyok :)
Ti hogy álltok?
Sziasztok!
Én az étkezésben vétkeztem picit becsúszott egy kis édesség, de nem eget rengető mennyiségben. Viszont minden nap tornáztam, sőt ma 40 perc aerob zónás Norbival és 20 perc has-comb Rékával.
Kitartás mindenkinek!
Kíváncsi vagyok a holnapi mérlegelőre:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Könnyű módszerek a fogyás és az egészséges étkezés érdekében
- Az egészségügyi járulékot akkor is rendezni kell visszamenőleg, ha ez év január 2.-tól már van bejelentett munkahelyem?
- D vitamin milyen ételekben található, és mennyit kellene fogyasztani naponta hogy egészségesek legyünk?
- Fogyás egészséges táplálkozással
- Milyen ételeket érdemes fogyasztani, hogy megőrizzük egészségünket?