Egészség és fogyás 2010. január 4.-től (beszélgetés)
Én is így vagyok vele. Hiába vagyok csinos ha én magamat nem bírom elfogadni. Ráadásul nekem a szülés után kötényhasam lett. Na ezzel aztán végképp nem tudom mit kezdjek. Azt mondják valamelyest visszahúzódik de csak a plasztika segíthet. :(
Van egy tavaszi wellness programunk és már előre rettegek tőle a fürdőruhás megjelenés miatt.
Persze nagyon szivesen elmondom!
Teljesen kivontam a cukrot es a zsiros eteleket az etrendembol. Ha kavet iszok edesitovel es zsirmentes tejjel. Nem eszek marhahust es seretest mert azok nehezen emeszthetok. Csirkehust, pulykat es halat eszek. Azokbol is csak kis adagot. Vigyazok arra hogy mennyi szenhidratot eszek.
Gratulálok!
Megtudhatnánk milyen fogyókúrával sikerült elérned ezt a nagyon szép eredményt?
Én mindig azt mondom, hogy mindenki maga érzi, hogy kell e fogynia avagy sem. Sokszor mondják, hogy jó vagy így. De ha magunkat nem tudjuk elfogadni akkor mondhat bárki bármit. Amikor 70 kg voltam én akkor is fogyóztam pedig sokan mondták, hogy minek.
Jó lenne újra 65 kg lenni. Azzal megelégednék.
Én a Rékának a 2009-es dvd-jét szeretem a 20 perc hasat csinálom aztán a komplex első felét és a tornaszalagos állórészt összesen 40 perc.
A Réka Add önmagad is megvan, de sajnos azt a térdem még nem bírja:(
:)
Én 165 cm vagyok és 91,8 azaz 92 kg. :( Majd a naplómba teszek fel képet magamról. (mindjárt) :)
Sziasztok lányok!
Csatlakozhatok?
Igaz, én nem vagyok kismama, és nem is most kezdem a fogyókúrát. Inkább azt mondanám hogy holnaptól folytatom...! :)
168 centi "magas" vagyok és jelenleg 80 kg. Eddig 17 kg-t sikerült leadnom kalória számolgatással és még szeretnék 12-t minimum!
sutyi én is ilyen pici vagyok és szintén egy 10-est tervezek ledobni, jelenleg 60 kiló vagyok.
monstro én is holnap kezdek itthon egy kis tornával, de csak úgy kútfőből, aztán a terv az itthonin kívül 2 alkalom gyaloglás v futás v edzőterem, ha a baba engedi...
cacuska gratulálok az eddigiekhez!!
étrendben kicsit visszaveszek a szénhidrátokból, az esti evésből és elkezdem inni azt a lúgosító cuccot, amit a terhesség előtt is ittam.. eddig ennyi a terv.
További ajánlott fórumok:
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Könnyű módszerek a fogyás és az egészséges étkezés érdekében
- Az egészségügyi járulékot akkor is rendezni kell visszamenőleg, ha ez év január 2.-tól már van bejelentett munkahelyem?
- D vitamin milyen ételekben található, és mennyit kellene fogyasztani naponta hogy egészségesek legyünk?
- Fogyás egészséges táplálkozással
- Milyen ételeket érdemes fogyasztani, hogy megőrizzük egészségünket?