Egészség és fogyás 2010. január 4.-től (beszélgetés)
na, indulok is futni..
Jó pihenést mindenkinek!
Én is épp ezért kezdtem el kocogni. Este ugyan még hideg van, de már nem az a csontfagyasztó és teljesen kibírható mozogva. Az igazság, hogy elegem van a télből.
Egy kiadós kirándulás napsütésben nem csak a testnek és a léleknek de a fogyókúrának is használ.
Márciusban újra majd'minden hétvégén kirándulunk végre!
A pénteki mérlegelés jobb, mert hétköznap jobban betartjuk a szabályokat, de én a hétfőivel pont a hétvégi kisiklásokat akarom megelőzni.
Amúgy tök mindegy, szerdán is lehetne..
:D
Sziasztok!
Én pénteken mérlegelek.
Jön a jó idő, és akkor a szabadban is többet tudunk majd mozogni. Hajrá lányok, itt a Tavasz!
Sziasztok!
Mindenkinek gratulálok, visszaolvastalak Titeket.
Megmondom őszintén egy időben rendszeresen itt voltam, de olyan hullaszag volt, hogy elkeseredésemben nem jöttem.
De látom, azért vagytok még páran.
Nekem a kezdés óta 3 kiló ment le, kb tartom a heti fél kilót, de van, hogy picivel alatta vagyok.
Már heti 3x mozgok, vagy edzőterem vagy kocogás a környéken. Már mindkettő nagyon jól megy.
Remélem SReni neked is megindul, azaz, hogy rá tudod szánni magad, hogy jobban odafigyelj.
Lányok! Ne hanyagoljátok a sportot, csak elkezdeni nehéz, de isteni érzés ám utána!!
:)
Köszönöm:) És veled mi újság?
Jah, és hol vagytok többiek?
Jó reggelt...hajnalt!
Elvileg csak hétfőn reggelente kellene mérlegre állnom, de nekem nagy segítség, hogyha olykor-olykor rá állok, hiszen ha többet mutat akkor azért húzok bele, ha kevesebbet, akkor meg pozitív megerősítést kapok.
A ma reggeli mérlegelőm picit rosszabb, mint tegnap, de a gofrik után meg sem szólalhatok, ami nagyon jó, hogy maradt a 81-es kezdés. Pontosabban: 81.5
Jövő hétfőre szeretném elérni a 80-at...persze nem lenne már baj, ha 7-el kezdődnék már,:) de azt sem akarom, hogy egészségtelenül sokat fogyjak egy hét alatt, állítólag a fél kiló az ajánlott, én azért szeretném ezt picivel túl lépni.
Na majd meglátjuk...sok sikert mindenkinek!
S drukkoljatok!!!
Sziasztok. Hol vagytok??:(
Ma mérlegeltem. Sajna visszajött fél kg. A jövő héten jobban kell figyelnem. Bár a héten sem bűnöztem. :(
Eddig még jó, jó környezet, kedves emberekkel. Még nem igazán látom át a dolgokat, de van még időm belejönni.
A diéta nálam most már teljesen el van hanyagolva, ma reggel el is felejtettem a mérlegelést. Majd holnap reggel rá állok!
Sziasztok!
Látom ti fogytok. De jó nektek. Segítsetek ti, hogy csináljátok?
Köszönöm a válaszokat
Sziasztok!
Nagyon gyér ez a fórum! SReni milyen az új munkahelyed?
Hogy álltok a mozgással, diétával? Én ma mérlegeltem, egy hét alatt -1,4 kg. Ami még jobb, a kolleganőim megjegyezték, hogy láthatóan kisebb lettem, és tele vagyok energiával. Kitartás mindenkinek, ne adjátok fel!
Mai mérlegelőm szerint 82.9 kiló vagyok
itt 85.6-al kezdtem amúgy meg 92-vel
AZ eddig itt: 2.7kg fogyás
Összesen: ősz óta 9.1kg fogyás.
Szép napot mindenkinek!
hát igen, jól eltűntünk mindannyian, én is napok óta nem voltam.
Nekem lehet, nem lesz ennyi, átlag 0,4 -el haladok hetente..
a lényeg, hogy megy..
de ahogy írtam, mostantól minden sokkal könnyebb lesz, mert FOGYÓ HOLD van és ilyenkor jobban lehet fogyni :)
Hű ez igen! Szuper vagy!!
:)
nekem pont ennyi a cél..
Sziasztok!
Én is ráálltam még hétfő előtt a mérlegre s nagyon jól tettem, mert ez lett eddig a nap pozitívuma, ugyan is 82.4-et mutatott...amikor elkezdtem ide írni akkor voltam 85.6 s amikor az egész oda figyelek magamra dologba bele kezdtem voltam 92:(
De a lényeg, hogy közel 10 kiló már lecsúszott:D
na utánanéztem ám, no para 15-29-ig növő hold van és 30.-án telihold..
még jó, hogy nem megy..
TARTSATOK KI!!!!
30.-a után megy majd újra, mint a karikacsapás
Sziasztok, pár napig nem jöttem, de ma mérlegelés, tehát itt vagyok.
Semmi jóról nem tudok beszámolni sajnos.
Kemény hetem volt, küzdöttem a tizedekkel. Vasárnap reggelre -0,4 kg-mal büszkélkedhettem, mára a múlt hétfőhöz képest 0 a változás.
:(
Lehet, azért holnap újra ráállok, hiszen ez csak valami tévedés lehet...
:(
Sziasztok. Gratulálok nektek, igen kitartó a csapat nagyrésze.
Tegnap mérlegelte, és egy hét alatt fél kg-ot csökkentem.
Semmi nass, kenyér, édesség, sok gyümölcs, és némi torna eredménye.
További ajánlott fórumok:
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Könnyű módszerek a fogyás és az egészséges étkezés érdekében
- Az egészségügyi járulékot akkor is rendezni kell visszamenőleg, ha ez év január 2.-tól már van bejelentett munkahelyem?
- D vitamin milyen ételekben található, és mennyit kellene fogyasztani naponta hogy egészségesek legyünk?
- Fogyás egészséges táplálkozással
- Milyen ételeket érdemes fogyasztani, hogy megőrizzük egészségünket?