Édesanyák eszmecseréje csemetéikről (beszélgetés)
Szia!
Nagyon sajnálom ami a pároddal történt!
Remélem Bazsinak tetszett a farsang! Nagyon ügyes voltál, hogy ennyi fánkot sütöttél! Biztos finomak voltak!
Minya!
mylene!
Nektek is köszönöm a gratulációkat!:-)
Szia!
Szépek a méretek! Úgy látom a lányod is inkább magasságra nőtt most.
Nem voltunk tegnap szánkózni, mert a hó elolvadt...
Én is mielőbbi gyógyulást kívánok a férjednek!!!
Jól megjárta szegénykém!
Sziasztok!
Csak egy pillanatra jöttem!
Apa most telefonált!
Levágták neki a megmaradt csonkot! Szegénykém!!!
Még várnak egy röntgenezésre, aztán jönnek haza! Szerintem elég sok fájdalomcsillapítót kaphatott, mert elég lassan és halkan beszélt.
Remélem minél hamarabb itthon lesznek!!!!
Sziasztok!
A mi napunk pocsékul kezdődött!
Képzeljétek, apa ma balesetet szenvedett bent a munkahelyen!
Bent vannak még a traumatológián! A bal kézén a kis újját félig levágta! A kezében hozta haza a másik levágott darabot! Még 8-kor elmentek, még nincsenek itthon! Nem tudom, nem-e varrják neki vissza!!!! Szegény, nagyon félt!!! :(((
Bazsit reggel elvittem az oviba, ma van a farsang. Tegnap sütöttem 100 fánkot: csokisat, cukrosat, lekvárosat, üreset. Szépen felöltöztettem, de apa miatt nem tudtam maradni, mert Bálintra apósom vigyázott, de ő vitte apát autóval a kórházba! Egyedül nem engedtem vezetni!!!!!
Nagyon ideges vagyok, hogy mi van! Ő attól félt, hogy nem hagyják úgy, hanem lecsonkolják! Remélem nem!
Én nem megyek nődokihoz, mert a mensim teljes egészében megjött, így kivárom, míg elmúlik. Majd akkor megnéz a doki!
Most mennem kell, mert Bálint épp lepakolta a nippeket a szekrényről!
Semmihez sincs ma kedvem! Aggódom apáért!
Mikor érnek már végre haza.......!!!!!
Ha van új hírem, majd írok!
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok kedves Babák és Mamák!
Dus!
Van már híred?
Mylene!
Köszönöm, már és is gyógyulttá nyilvánítottam magam. :-)
Egy semmi kis nátha volt, de mivel nem feküdhettem egy jót vele, ezért jól elhúzódott.
Napsütéses szép napot!
Jó reggelt Anyukák!
Sajnos pár napig nem volt internetünk, azért nem tudtam jönni.
Kedden a doktor bácsi is gyógyultnak nyilvánította Nórit. A fogacskák szépen növekszenek, de az időjárási frontok gyors váltakozása megviseli Huncutkát (a papa nevezte el Nórit így).
Kszilvi!
Gratulálok! Nagyon örülök, hogy újabb csemetével bővül a családotok!
Vigyázz nagyon Magatokra! Pihenj sokat!
Mágika!
Ezek ám a méretek!
Nórit is le kell mindig fogni. Nem tudom mi lesz a köv.-ő tanácsadáson.
Remélem már jobban vagy! Vigyázz Te is Magadra!
Minya!
Nagyon ügyes Csibi! Tényleg igazi nagyfiú már!
Remélem jól vagytok!
Dus!
Nagyon szorítok én is Neked! Biztosan minden rendben lesz.
A könyv még nem érkezett meg.
Napsütéses szép napot kívánok Mindenkinek!!!
(nálunk süt a napocska, de nagyon hideg van)
Sziasztok!
Csibikém még alszik így gyors írok :) Tegnap nagyon élvezte a Manó-muzsikát de szerintem csak azért mert kaptak külön hangszert szilofont és nagyon tetszet neki hogy milyen hangokat add ki :)és még a mondókák is ujjabbak voltak így nagyon élvezte.Mikor jöttünk hazafelé a busszal ahogy felszálltunk és leültünk már aludt is még jó hogy bicajjal mentünk ki a buszmegállóba nem is tudom hogy hoztam volna haza a 13 kg-ját :)Amikor hazaértünk ovatosan levetkőztettem betettem a kiságyba még kb. 10 perc eltelt és ő már fent is volt :( Mikor Apa hazajött kérdezte hogy később elvigye-e sétálni elmeséltem neki hogy milyen keveset aludt akkor azt mondta hogy egy kis séta még belefér :)Csibikém már negyed 9-kor aludt széttett lábakkal és kezekkel olyan édi volt nem ébrdt fel egész éjjel :)
Mylene mi ujság veletek?Remélem Nóri baba már jobban van
Mindenkinek kellemes napot kívánok nálunk most ködös az idő :(de remélem hamarosan jó idő lesz :)
Szia Szilvi!
Méretek: 80cm, 9800gr (ez 150g-mal kevesebb, mint 2 hete...) :-)
Itt süt a nap, se hó, se eső, se felhő. Szerencsére. :-)
A kisbabák úgysem a naptárhoz igazítják, hogy mikor születnek, egyszercsak készek, és megszületnek. Remélem hamarosan elmúlnak a rosszullétek! Vigyázz magatokra!
Köszönöm a gratulációt!
Aranyosak vagytok!
Hogy mikorra vagyok kiírva...hát én aug. 31-et számoltam. Uh szerint most szept. 17-és a védőnőm ezt írta be a várható időpontnak...(szerintem nem ezt kellett volna, így most ha uh-szerint változni fog, akkor mindig javítani fogja??)Na mindegy.
Émelygés, hányinger van. Rosszul vagyok az erős szagoktól, illatoktól. Petyánál nem volt különösebben.
Ma voltam cukorterhelésen, majd du-án lesz meg az eredmény.
Itt esik a hó. Szeretnénk majd kimenni szánkózni, ha addig el nem olvad. Petya alszik vagy 20 perce, megyek én is pihenek kicsit.
Jó reggelt kedves Babák és Mamák!
Ma megyünk tanácsadásra. Szemmel láthatóan nagyot nőtt Gyöngyöcske. Kíváncsi vagyok, hogy mit jelent ez számokban... :-)
Szép napot mindenkinek!
Ja, sziasztok, itt vagyok én is!
Itt volt ma anyukám, nem volt nagyon időm gép elé ülni és írni, csak bele bele olvasgattam.
Nem voltam ma nődokinál, mert csak péntekre kaptam időpontot! De szerintem nem lesz semmi folt, mert tegnap óta van egy gyengébb barnás mensim (pedig még lenne 1,5 hét az idejéig). Így szinte tuti, hogy csak egy rög tapadt a méhemen belül a spirál szárára!
Megkönnnyebbültem, de azért megnézzük ultrahangon is pénteken!!!!
Jó éjt mindenkinek!!!!
De jóóóó!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!
Vigyázz magatokra! Mikorra vagy pontosan kiírva?
Vannak rosszul léteid? egyéb babás jelek????
Jó egészséget nektek!!!!!!
Gratula!!!!!
Isten tartsa meg!
Kicsit irigykedhetek?
Kihagytam hogy:
GYÖNYÖRŰ NAPSÜTÉSES NAPOT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Sziasztok!
Csibikém még alszik így gyors benéztem :)
Kszilvi még nem tudom hogy hogy lesz a foglalkozás csak hétfőn tudok beszélni a védőnővel akkor egyeztetünk időpontot meg beszélünk meg mindent legalábbis így beszéltük meg a dokival.Hát mit mondjak tényleg nagyon ügyi volt :)
Mágika hát azt megnézném ahogy bítkoztok gyöngyöcskével :) Nekem mikor csibi beteg volt és vittük vissza a dokihoz már nyulkált a spatla után a doki odaadta neki és csibi tette a szájába a doki meg gyors megnézte neki a torkát meg is dicsérte a doki hogy milyen ügyes :)
Sziasztok kedves Babák és Mamák!
Kicsit elmaradtam...
Beteg voltam. Szerencsére csak én, Gyöngybaba erős, ő nem kap el holmi bacikat... :-)
Dus!
Van már híred, hogy mi (volt) a 7mm-es folt? Biztos semmi komoly. Csak koszos volt a monitor. :-))
Minya!
Látod, nemcsak méretre nagy a Te nagyfiad, hanem a viselkedése is nagyfiús: miért is sirdogálna egy kis szuri miatt? Ügyes nagyfiú!
Mi holnap megyünk tanácsadásra, és még van 1 hónapunk a szuriig...
A 15 hós szuri óta Gyöngyöcske nem tűri, hogy lefogják. Így minden toroknézéshez kell az orvos, a védőnő és én testi erőm is, hogy be lehessen kukkantani a szájába... :-) Szépen nézünk ki, ahogy birkózunk egy 10kg-s gyerekkel. :-)))
Mylene!
Örülök, hogy meggyógyultatok!
További kellemes napot!
Sziasztok!
Sajnos nem tudtam gép közelbe kerülni. Így csak most tudok írni.
mylene! Örülök, hogy Nóri jobban van!
dus! Remélem tényleg felszívódik az a valami, és nem lesz gond!
Minya! Csibi nagyon ügyesen tűrte az oltást! Szerintem azért nem olyan nagy baj, hogy még nem beszél, nem mondt 15 szót. Ez is csak a könyvekben van megírva... Petikém is csak néhány szót mond: mama, baba,nana, dádá, brrr, vava, be, má és persze néhány érthetetlen halandzsát:-)
A foglalkozás biztos nagyon jó lesz! Lesznek ott más gyerekek is, vagy egyszerre csak Csibivel fognak foglalkozni?
Úgy látom nagyon bele húzott ez a nagy fiú! Már ami a hosszát/magasságát illeti!:-)
Mágika! Jó alvó a te kis tündérkéd! vissza állt a régi rend:-)
Sziasztok!
Voltunk tegnap tanácsadáson Csibikém nagyon hősiesen viselkedet megkapta a 18 hónapos szurit és csak annyit mondot de azt is már csak mikor a doki kivette a tűt hogy jaj-jaj :)meg vinni kell beszédkésségfejlesztő foglalkozásra mert csak nem akar beszélni és a doki azt mondta már legalább 15 szót kéne tudnia mondani és mostanában csak azt fujja hogy jaj-jaj meg lila már az anyát se mondja remélem a foglalkozások sikerrel járnak és hamarosan fog beszélni az én kis Csibikém :)
Majd elfelejtettem a súlya:12,960 kg a hossza 87 cm
KELLEMES NAPOT MINDENKINEK!
Mylene!
Hogy vagytok? Meggyógyultatok már? Kibújtak már azok a fogacskák? Ugye már jobban vagytok!?
Kérdezném, hogy megérkezett-e a könyv? Remélem igen! Útálom a postát! Olyan, mint a csiga! És egyre megbízhatatlanabb!!!! Azért reménykedem, egyszer csak oda ér, ha eddig még nem tette!!!
Szép napot!
Sziasztok!
Látom, nem nagyon írt senki a hét végén.
Nekünk jól telt, remélem Nektek is! Bár volt egy kis baleset: Bazsi fejben csapta Bálintot a szekrényajtóval, így lett neki egy kék csík a homlokán, de ettől eltekintve nem volt gond!
Felén éjszaka elég nagy szél fújt, de szerencsére kárt nem okozott! Most is fúj, süt a nap, de elég hideg van!!!
Képzeljétek!
Meg van a laborom, ami szerencsére NEGATÍV!!!!! Voltam a védőnőmnél, aki szintén tanácstalanul áll, vajon mi lehet a 7mm-es folt???!!!
Hívtam a dokimat, de nem vette fel, valószínűleg műtőben van, de majd hívom még este, hogy mikor tudna megnézni! (Remélem minél hamarabb!!!)
Kicsit megnyugodtam, de csak kicsit, mert még mindig nem tudok sokkal többet, mint eddig! A terhesség ki van zárva, de sok más még nem!!! Védőnőm szerint lehet ciszta, mióma, vérömleny vagy rossz esetben daganat! (ez már nagyon extra, remélem ez nem az!!!!!) Az is lehet, hogy mire a doki megnéz, fel is szívódik! Ebben reménykedem én is! De majd kiderül!
Szóval ennyi újat tudok mondani!
További szép napot mindenkinek!!!
További ajánlott fórumok:
- Miért ítélik el sokan a főállású édesanyákat?
- Százhalombattai kismamák, édesanyák
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Csak engem dühít, hogy otthon lévő anyukák, bölcsibe "dugják" a csemetéiket?
- Rák jegyűek, gyertek egy kis eszmecserére!
- Küzdelmem a rákkal, kétgyermekes édesanyaként