Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Édesanyák eszmecseréje csemetéikről fórum

Édesanyák eszmecseréje csemetéikről (beszélgetés)

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
6907. Minya
2008. jan. 28. 08:20

Jó reggelt mindenkinek!

Ahogy látom hétvégén nem volt forgalom de ez így helyes :)Csibikém még alzik így van kis időm írni :) ma megyünk du-án tanácsadásra meg megkapja a 18 hónapos szurit remélem ez is zökkenőmentes lesz mint a többi :)Ja még azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek adhatom -e Csibinek a béres cseppet és ha valaki adja a csemetéjének akkor mi a véleménye róla?

Napsütéses napot mindenkinek!

2008. jan. 25. 13:02
"Megfigyeltem, a felnőttek időnként összetévesztik a szép szavakat a nagy szavakkal. Fogalomzavarodottak. Pedig tudhatnák mi a különbség. A nagy szavak hazudnak. A szép szavak pedig egyszerűen csak igazak, és néha védtelenné tesznek. Ettől félnek. A néhától."
6905. Minya
2008. jan. 25. 11:17

Sziasztok!

Olyan jó nekem ma Apa itthon van segített összetakarítani most meg elvitte Csibit magával a boltba :)

mylene köszönöm a gobelin kérést :)Szerencsére nagyon jól van csak kezd egyre akaratosabb lenni :(tiszta Anyja / én is nagyon akaratos vagyok / Köszi a gratulációt.Nagyon örülök neki hogy jobban van Nóri baba és ti is kipihenhetétek magatok.

dus nagyon szorítok pöty ügyben majd írj hogy mi van!

kszilvi Nagyon remélem hogy tényleg a foga miatt volt az egész majd meglátom jövő héten hogy fog viselkedni :)Remélem ti jól vagytok.

6904. mylene
2008. jan. 25. 07:56

Jó reggelt Anyukák!

Képzeljétek el, Nóri csak 2x volt fent az éjszaka (lerúgta magáról a takaróját). Betakarás után már aludt is tovább. Ma 1/2 7 körül ébredt fel. Szopizott és most újra alszik.

Nekem és apának is sikerült kipihennie magát. Apa meg is kérdezte reggel, álmodta vagy tényleg nem kelt fel Nóri éjszaka.

Lázunk napok óta nincs, a fogacskák is kezdenek jobban látszani. Remélem most már túl vagyunk a nehezén.

Minya!

Majd mondom öcsikémnek a kérésedet goblein ügyben.

Csibi hogy van? Gratula az újabb fogacskához!

Dus!

A könyv még nem érkezett meg, talán ma. Szorítok Neked nagyon a vérvétel miatt!

Köszönöm Mindenkinek az aggódást és a jótanácsokat ! Nagyon aranyosak vagytok!

6903. Mágika75
2008. jan. 24. 19:09

Irígykedjetek, Gyöngyöcske már alszik is... :-)

Asszem, én is megyek.

Apa még nincs itthon. Amikor hazaér akkor úgyis ébredünk mind a ketten Gyöngyöcskével...

6902. Mágika75 (válaszként erre: 6900. - Dus)
2008. jan. 24. 19:08

Nincs mit.

Szerintem a zenebölcsiben az a jó, hogy aki tartja ugyanúgy élvezi, mint a gyerekek. :-)

6901. Mágika75 (válaszként erre: 6897. - Kszilvi)
2008. jan. 24. 19:06

:-)

Alig 2 éjszaka volt, de nagyon megviselt.

Hiába, nem vagyok hozzászokva. :-)

6900. dus
2008. jan. 24. 17:59

Sziasztok Anyucik!

Köszi mindenkinek az aggódást, de sajnos még mindig nem tudok új hírrel szolgálni "pötyi" ügyben, mert nem volt ma labor, így holnap lesz a vérvétel! Anyósom jön reggel baba csőszködni, apa elviszi Bazsit oviba én meg kora reggel megyek elintézni a dolgokat!

Ma megint voltam úszni, 800 métert úsztam és 3 kilómétert bringáztam! Nagyon jól esett, de ki is fáradtam rendesen! Ismét jó volt kimozdulni! :))) Addig apa volt Bálinttal és semmi gond nem volt!

Jól megvannak együtt! :)))) Csak anyósommal nincs el, de ez is kiderül holnap reggel!

Köszi mindenkinek a Bazsinak jobbulást kívánást!

Aranyosak vagytok! Szerencsére még Bálint jól van, remélem így is marad a helyzet!

Mylene!

Hogy vagytok? Nóri lázas még? Szegénykém, jól benne van! Az orrdugulás a legroszabb egy gyereknek! Főleg, ha szopik! Jobbulást nektek!

Megkaptad a könyvet? Már oda kellett volna érnie! Kérlek írj, ha oda ért végre! Kezdek aggódni!

Szilvi!

HA van valami új hírem, meg fogom írni! Én is izgulok! Sőtt.....egyenesen aggódok! De remélem holnap már nem a bizonytalanság emészt, hanem megnyugodva fekszek le aludni!!! Bosszant a dolog!

Minya!

Gratulálok az új fogacskához!! Hányadik is?

Én hímeztem annak idején, a gobleinhez nincs türelmem! Mostanság nincs rá időm, majd egyszer ismét előszedem, de most türelmem sem sok van!

Ha eszedbe jut, csinálj róla képet Lééécccii!!!!

Mágika!

Köszi a tájékoztatást zenebölcsi ügyben! Egyszer, ha a húgomat sikerül haza csábítani és meggyőzni, talán ketten neki fognánk! Ő óvónő és tanítónő, tud zenélni is! Ketten sikerülne és szerintem igény is lenne rá! Majd még molyolok rajta!

További szép estét! Majd még próbálok jönni este! Ha van holnap hírem, azonnal írok!

6899. kszilvi
2008. jan. 24. 14:49

Most mennem kell,mert felébredt a kis drágám.

Szép napot nektek, majd még jelentkezek.

6898. kszilvi (válaszként erre: 6892. - Minya)
2008. jan. 24. 14:48
Ne aggódj! Szerintem biztos, hogy az új fogacska miatt volt nyügös Csibikéd! Nálunk volt korábban olyan, hogy sétálni mentünk, és a város közepén kezdett ordítani. Apát kellett hívni, hogy jöjjön értünk kocsival:-((((
6897. kszilvi (válaszként erre: 6891. - Mágika75)
2008. jan. 24. 14:47
Jó, hogy vissza állt a régi rend nálatok!
6896. kszilvi (válaszként erre: 6890. - Mylene)
2008. jan. 24. 14:46

Ha tudsz, pihenj te is, ha Nóri alszik nap közben!

Ha megtűri magán Nóri, akkor nap közben bekötheted a torkát vizes ruhával, hátha segít.

6895. kszilvi (válaszként erre: 6886. - Dus)
2008. jan. 24. 14:44

Szia!

Gondoltam rád! Tudsz már valamit? Majd írj!

Bazsinak gyógyulást kívánok! Nehéz,mert ilyenkor az óviban oda-vissza kapják egymástól a fertőzést:-( Remélem Bálint nem fogja elkapni.

Jó, hogy Bálint mással is elvan, akkor így nyugodtan tudod intézni a dolgaidat.

6894. kszilvi (válaszként erre: 6884. - Mylene)
2008. jan. 24. 14:34

Nórinak láza is van? Remélem nincs!

Ha gondolod adj neki kamilla teát pici cukorral, de ne csak pár napig,mert nagyon kipucolja a beleket.

Fogzásra én a dentinox-ot használom. Korábban adtam homeopátiás golyót (chamomilla)-nem tudom mennyire használt. Estére ha nagyon nyügös, akkor panadolt, vagy lázcsillapító kúpot adok (ezt ritkán)

Remélem, hamar meggyógyul a lányod!

Vigyázz magatokra!

6893. Mágika75 (válaszként erre: 6892. - Minya)
2008. jan. 24. 13:04

Minya!

Sose izgasd magad azon, hogy Csibid nem úgy viselkedik, mint egy felnőtt! Hiszen gyerek! Mikor viselkedjen butus módon, ha nem most?

Goblein

Oh, soha nem próbáltam... Macerásnak tűnik.

Tegyél fel képeket a műveidről, légyszi!

6892. Minya
2008. jan. 24. 12:48

Sziasztok!

Voltunk Manó-muzsikán hát nagyon ki voltam akadva Csibikém mindent csinált hisztizet sikoltozot ilyet még nem csinált annyira szégyeltem magam mikor meg már jönni kellett ő akkor akart mindent csinálni.

A gobelint magamnak rajzolom ki mintáról az anyagra és utána varom ki kicsit macerás Csibi mellett kirajzolni de most sikerült hogy nem rontottam el :)

mylene nincs valami szép mintája tesódnak?

Mágika ha gondolod és veszel magadnak és elpostázod szivesen kivarom neked :)

Gyönyörű napsütéses napot nektek is mert nálunk nagyon szépen süt :)

6891. Mágika75
2008. jan. 24. 08:31

Jó reggelt kedves Babák és Mamák!

Mylene! Jobbulást Nóridnak!

Minya! Muti gobleint!!! Annyira tetszik Nekem, de türelmem kevés....

Nálunk szerencsére visszaállt a rendes éjszakai rend. Gyöngyöcske csak alszik és alszik és alszik... egészen 1/2 8-ig.

Szép napot mindenkinek!

6890. mylene
2008. jan. 24. 08:15

Jó reggelt Anyukák!

Ha így haladok hétvégére átváltozok zombivá. Most is nagyon sokszor volt fent Nóri éjszaka. Szegénykémnek úgy el van dugulva az orra, hogy alig kap levegőt. Minden éjszaka párologtatunk, szívjuk és spray-zük az orrát apával.

Dus!

Én is nagyon szorítok Neked "pötty-ügyben"! A könyv még nem érkezett meg. Szerintem ma fogja hozni a postás.

Bazsinak jobbulást!

Minya!

Én kézimunkáztam régen, édesanyámtól tanultam meg. Ő nagyon szép dolgokat csinált, sok szép terítőt őrzök Tőle. Nálunk öcsikém gobelinezik, a kolleganőit szokta meglepni az elkészült darabokkal.

Legyen szép napja Mindenkinek!

6889. Minya
2008. jan. 24. 05:35

Jó regggelt mindenkinek!

Ma kicsit korán ébredtem Apa sokat szöszmötölt az öltözködéssel és felébredtem rá :( Csibikémnek ahogy este néztem kibujt még egy fogacska tegnap bizti nagyon fájhatott neki mert csak bujt hozzám és szinte az egész kezét bekapta :( Apával du-án jót fociztak a szobába,én meg nyugottan gobelineztem nagyon jó fog kinézni majd csinálok róla képet ha kész leszek vele ami szerintem nem a közeljövőben lesz Csibikém nem igazán hadja hogy csináljam mellette igaz nem is nagyon szoktam amikor ő fent van :)

dus pötty-ügyben szorítok neked!Bazsinak jobbulást!

6888. Mágika75
2008. jan. 23. 20:17

Jó estét kedves Babák és Mamák!

Dus! Reméljük a legjobbakat pötty-ügyben!

Bazsinak jobbulást!

Ügyes Bálintod van! Már mért ne lenne el a Nagymamival egy kicsit...

TörpKör: egy zenebölcsi. Kb 1órás, énekelgetünk, játszunk, az utolsó 15-20 percben szabadjára engedjük a gyerekeket és kreatívkodunk valami apróságot (hóembert varrunk, hógömböt csináluk, sógyurmázunk, stb).

Ezt egy tanító néni tartja. Szerintem ha tudsz játszani valamilyen hangszeren (legjobb a furulya vagy a gitár) és ismersz egy csomó gyermekdalt, mondókát nyugodtan kezdj bele valami ilyesmibe.

A tanácsadáson, oviban, bölcsiben biztos vannak anyukák, kismamák, akiknek igénye lenne ilyesmire...

Mi ma jó nagyot sétáltunk Gyögyöcskével a napsütésben. Jól el is fáradt, alszik, mint a tej. :-)

Anyukámmal elmentünk csajoskodni, vásárolni, nézelődni, addig Apukám vigyázott Gyöngyöcskére. Jól elvoltak ők is, és mi is. :-)

De nagyon elfáradtam! 2 óra séta a csemetével, aztán kb ugyanannyi Anyuval... Mára ennyit a sportolásról. :-)

Jó éjszakát kedves Babák és Mamák!

6887. dus (válaszként erre: 6885. - Mágika75)
2008. jan. 23. 18:58

Mágika?

Mi az a "TörpKör"? Mesélsz róla?

Itt mit csinálnak a babák?

Zenés játékos foglalkozás?

De jó lenne, ha felénk is lennének ilyesféle foglalkozások!

Szerintem lenne rá igény, tutira Bálint is élvezné! Egyszer, ha sok pénzem lesz, talán neki fogok valami ilyesminek!

Mi kell ehhez? Milyen végzettséghez kötik? Van ezzel kapcsolatban valami infód? Ha igen, köszi!

6886. dus
2008. jan. 23. 18:53

Sziasztok anyukák!

Itt vagyok, végre!

Voltam ma nődokinál, aki rám hozta/hozza a frászt!

Megnézett, hogy a spirálom jó helyen van-e, erre talál egy 7 milis pöttyöcskét! (????)

Remélem nem baba, holnap megyek vérvételre, után ismét ultrahangra! :(( Apa ki van akadva!

Bennem van a frász!

Az biztat csak, hogy nincs szívhangja! Talán (remélem) csak egy vérömleny, ami nem /távozott/ szívódott még fel!

Nem szeretnénk több babát! Ez meg sem maradhatna, mert a spirálom a pötty közepében van! Ha baba, akkor 3 hetes! Szorítsatok, hogy NE AZ LEGYEN!!!

Ma anyukám vigyázott Bálintra, 1 óra után értem haza, de nem volt semmi gond! Nem sírt, nem hisztizett! Anyukám büszke volt magára és én is rá!!! Jól el boldogult a nagyon anyás kis unokájával! Pedig nagyon féltem, mi lesz velük!

Szombaton anyósomnál 1,5 órán át ordított, nem tudott vele mit kezdeni!

Remélem mindenki jól van!

Mágika!

Azért egy kis fogyókúra rám fér. Nem sok, csak pár kiló menjen le! De igazi változást én is vízben töltött időtől várok! :)

Mylene!

Megkaptad a könyvet? Oda ért? Kérlek jelezz, ha kézhez vetted! Gyógyulást Nórinak!

A tüszős mandula nálunk is "bejáratos vendég", szerencsére már az előjelekből észre vesszük, így megelőzzük a szurikat és a kórházat! Magas lázzal szokott jönni és sokáig tart!

Bazsim is most kezdi a betegséget! Ma voltunk vele dokinál, hörghurutja van! Ez még jó, mert itt van az influenza is, sok a beteg az oviban! Kaptunk gyógyszereket, cseppeket! Nagyon csúnyán köhög és folyik az orra is!!! Remélem Bálintot nem fertőzi meg!

Mára egyenlőre ennyi! Majd holnap írok, mi lett az eredményem!

Szorítsatok nekem!

Lécci, lécci lécci.....

Próbálok még jönni, de nem ígérek semmit!

Jó éjt mindenkinek!

6885. Mágika75
2008. jan. 23. 08:41

Jó reggelt kedves Babák és Mamák!

Szilvi!

Köszönöm a köszöntést!

Mylene!

Jobbulást! Ha Nórid kedve jó, és eszik rendesen, akkor nincs miért aggódni. :-)

Dus! Nem kell azt a fogyókúrát elkapkodni! Ha rendszeresen járni fogsz úszni és vizi tornára, akkor észre sem fogod venni, és egyszerre a régi formádban fogsz tündökölni. :-)

Tegnap TörpKör-öztünk. Egyedül voltunk. Így meg fog szűnni ez a foglalkozás. Kár lenne, Gyöngyöcske nagyon élvezi! :-(

Szép napot!

Mágika

6884. mylene
2008. jan. 23. 08:05

Sziasztok Anyukák!

Tegnap a doktor bácsi tüszős mandulagyulladást állapított meg Nórinál. Ez lehetett a baj és nem a fogacskák. Kaptunk egy újabb kanalas szírupot,jövő héten kedden vissza kell menni kontrollra.

A fogacskák már áttörtek, egy picike rész már szépen látszik belőlük.

Különben jókedvű a nagylány, most már az étvágya is kezd rendbejönni. Néha nyűgösködik és hisztizik , de melyik gyerek nem.

Dus és kszilvi!

Köszönöm a hasznos tanácsokat fogzással kapcsolatosan!

Legyen szép napja Mindenkinek!

6883. dus
2008. jan. 22. 14:21

Sziasztok Anyukák!

A csemetém most még alszik, így írok pár sort!

Jól vagyunk, pocak is rendben! Bazsi oviban, apa dolgozik és meg mindjárt neki esek a vasalni valónak!

Mylene!

Lehet kapni drogériában/herbáriában Fitoral vagy Dentokar krémet, ezzel ha bekened az ínyét Nórinak, talán kicsit csillapítja a fájdalmát! Enyhén mentolos, hűt, de nagyon fog tőle nyáladzani! Nekünk ez vált be! Éjszakára adtam Bálintnak egy kis Nurofen szirupot, de a Panadol is jó! Az nyugtatja és csillapítja a fájdalmát!

Bízok benne, hamar túl lesztek ezen a fogacskabújáson!

Jobbulást és kitartást!

Szilvi!

Valóban jól esett az úszás! Főleg az, hogy otthonról kicsit kimozdultam!

De a szombati vizitornára vagyok kíváncsi! Már alig várom! 3 napja fogyózok, már leadtam 1 kilót!

Nem tudom, mennyi megy le, de remélem sok! :))

Délután az oviban szülői értekezlet lesz, így csak este tudok majd jönni!

Most megyek, vasalok!

Szép napot mindenkinek!

6882. kszilvi (válaszként erre: 6875. - Mágika75)
2008. jan. 22. 13:21
Boldog névnapot! így utólag is! nem tudtam gép közelbe kerülni...
6881. kszilvi (válaszként erre: 6874. - Minya)
2008. jan. 22. 13:20
Gratulálok az újabb fogacskához! Akkor már csak 5 van hátra...
6880. kszilvi (válaszként erre: 6873. - Mylene)
2008. jan. 22. 13:19

Jó, hogy már nincs láza Nórinak!

A fogakat már látni? Áttörtek? Kendb be az ínyét, ha nagyon nyügös! Estére adhatsz lázcsillapító kúpot is, mert attól nyugodtabban fog aludni!

6879. kszilvi (válaszként erre: 6866. - 61e5310fec)
2008. jan. 22. 13:15
Szia! Persze, hogy lehet!:-))
6878. kszilvi (válaszként erre: 6865. - Dus)
2008. jan. 22. 13:14
Biztos jó lehetett úszni! Kicsit kikapcsolódtatok.
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook