Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Édesanyák eszmecseréje csemetéikről fórum

Édesanyák eszmecseréje csemetéikről (beszélgetés)

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
6787. kszilvi (válaszként erre: 6775. - Dus)
2008. jan. 13. 13:38
Gratulálok nekik! Jó egészséget kívánok!:-)
6786. kszilvi (válaszként erre: 6770. - Mylene)
2008. jan. 13. 13:38

Szia!

Remélhetőleg, már nem fog senki se bekavarni a kis életetekbe!

Nóri szépen nő, nagyon aranyos!:-) A hozzátáplálással nem lesz gond, csak ne erőltetsd! Majd szép lassan hozzá szokik az új ízekhez. Miket evett már?

6785. Foxy.
2008. jan. 13. 11:47

Sziasztok!

Szakdolgozatot irok. Információkra lenne szükségem. Pl.:Amikor még gyerekek voltatok miként babáztatok,aztán ha született kistesó akkor velük babáztatok-e, Hogyan? Miket?

Vagy ha esetleg most van akkora lányotok aki már babázik akkor arról irjatok nekem.

Köszönöm!

6784. Minya
2008. jan. 13. 10:14

Sziasztok!

Nálam most megy a sütés-főzés készül az ebéd most van kis időm így gyors megnéztem mit írtatok :)Apa nagyon elvan Csibivel épp tízóraiznak :)

Kellemes hétvégét nektek!

6783. Mágika75
2008. jan. 13. 09:45

Jó reggelt kedves Babák és Mamák!

Mylene! Használjátok egészséggel a babaülést! Csak mint fotelt, a biztonságát ne kelljen megtapasztalnotok éles helyzetben!

Minya, Mylene! Mi ma megyünk bevásárolni... Gyöngyöcske imád a bevásárló kocsiban üldögélni. Amit véletlenül elér a polcokról, azt gyorsan bepakolja maga mellé... Nagyon szemfülesnek kell lennem, hogy ne a pénztárnál kelljen a "felesleget" kipakolnom... :-))

Kellemes napot mindenkinek!

6782. mylene
2008. jan. 13. 07:30

Napsütéses szép jó reggelt minden Anyukának!

Remélem a babák és szüleik is jól aludtak.

Mi tegnap délután egy hatalmasat sétáltunk, Nóri nagyon élvezte, végig ba-ba-ba-zott. Apa megígérte, hogy ma is elmegyünk délután sétálni.

Fanninak és szüleinek sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!!!

6781. Foxy.
2008. jan. 12. 13:58

Sziasztok!

Szakdolgozatot irok. Információkra lenne szükségem. Pl.:Amikor még gyerekek voltatok miként babáztatok,aztán ha született kistesó akkor velük babáztatok-e, Hogyan? Miket?

Vagy ha esetleg most van akkora lányotok aki már babázik akkor arról irjatok nekem.

Akár ide az üzibe vagy e-mailba goaman@freemail.hu

Köszönöm!

6780. Minya
2008. jan. 12. 13:26

Sziasztok!

Végre én is ideértem :)Voltunk de vásárolni mikor hazaértünk gyors ebédet melegítettem Csibi már éhes volt nagyon meg szerintem fáradt is de alig akart elaludni.

Sok boldogságot és egészséget kívánok Fanninak és az egész családnak.

Hozzám is jöhetnél csili-vilizni :)

6779. mylene (válaszként erre: 6774. - Dus)
2008. jan. 12. 12:30

Még szoptatok, hála még van tejem. Nóri nem nagyon akar elfogadni mást a tejcsin kívűl. 6 hónapos kora óta próbálkozom a hozzátáplálással, de egy-két falat után nem nyitja ki a száját. Nem akarom beleerőltetni az ételt.

Most meg talán fogacskánk lesz, a doktor bácsi szerint már nagyon meg van duzzadva az ínye. Rág is mindent szegénykém.

Ti is szépen fejlődtök, nagyon ügyesek a fiaid.

6778. mylene
2008. jan. 12. 12:24

Sziasztok!

Megrendeltük Huncutkának az új ülést a bababoltban. Jövő hét végén mehetünk érte. Pierre Cardin (9-36kg) a hát és fejtámláját lehet állítani, sokáig tudja majd használni. Utána elmentünk bevásárolni. Nóci a bevásárlókocsiban ült és nagyon élvezte. Végig ba-ba-ba-zott a boltban. Mindenki minket figyelt, de nem nagyon érdekelt bennünket.

Délután bemegyünk sétálni a főtérre, nagyon szépen süt a napocska.

Este majd még jövök!

6777. Mágika75
2008. jan. 12. 08:25

Fanninak és az egész családnak jó egészséget és hosszú, boldog életet kívánunk.

Mylene! És milyen lesz az ülés? Már kinéztétek, vagy vadásztok, és ami a szemetek elé kerül, azt az ülést veszitek meg?

Dus! Jöhetnél erre is, a csilli-villi ráférne a lakásra. Annyi időm soha nincs, hogy az egész lakást kitakarítsam normálisan. Mire végzek a helyiségekkel egyenkénk, pár nap eltéréssel, addigra kezdhetem előlről... :-( Soha véget nem érő projekt. :-))

Szép napot mindenkinek!

6776. mylene
2008. jan. 12. 07:53

Jó reggelt Anyukák!

Ma délelőtt vásárolni megyünk, Nórinak kell új "trónt" néznünk az autóba.

Aranyosak vagytok!

Majd ha hazaértünk, benézek!

Szép napot Mindenkinek!

6775. dus
2008. jan. 11. 19:04

Képzeljétek!

Nagy hírem van!

Délután 1/2 3-kor megszületett unokanővérem kisbabája, aki 7 évet váratott magára! ( merje valaki azt mondani, hogy a 7 év szerencsétlen!!)

Már kezdték feladni, Bálint születése után pár héttel derült ki: Ő is kismama!

Fanni baba apa és anya szerint gyönyörű!!!! 3500grammal és 53 centivel született!

Mama és baba nagyon jól vannak! :)))

Apás szülés volt, apuka is nagyon boldog! Nem bánta meg, hogy bement, pedig először nem akart bent lenni a szülésnél!

Vasárnap megyünk be meglátogatni Őket!

Úgy örülök neki! :o)))))))))

6774. dus
2008. jan. 11. 18:17

Sziasztok!

Itt vagyok én is, egész nap nagytakarítottam!Csili-vili lett a lakáunk!:)

A gyerekek megint jól eljátszanak, aztán megyünk vacsizni és fürdeni.

Mylene!

Nagyon sajnálom, ami veled (majdnem) megtörtént! Én sem bírtam volta idegekkel! :(((((

Remélem azóta minden jóra fordult! Örülök, hogy Nóri jól van és szépen fejlődik! Jó súlyban vagytok és a hossza sem semmi! :)) Szoptatsz még? Bálint már nem nagyon, inkább szilárd ételt és tejcsit cumisüvegből!

további szép estét!

6773. Mágika75
2008. jan. 11. 10:20

Szia elveszett Mylene! Jó, hogy újra írtál nekünk! Gyere gyakrabban! És várjuk az új fotókat Nóridról.

Olyan ügyesek ezek a csemeték: se fogacskától, se szuritól nem sirdogálnak, ügyesen elalszanak, esznek, növögetnek. :-)

Szép napot mindenkinek!

6772. Minya (válaszként erre: 6770. - Mylene)
2008. jan. 11. 09:18

Szióka!

Hát nagyon várunk mindenkit vissza akik régen nem írtak :) nagyon örülök hogy megint tudsz lenni.Elhiszem hogy teljesen ki voltál.Nagyon szépen növekszik Nóri baba a hozzátáplálást meg szerintem nem erőltesd úgy látszik elegendő neki az amit szopizik.Remélem hamarosan hallunk még felőletek :D

6771. Minya
2008. jan. 11. 09:12

Sziasztok!

Tegnap vettem észre Csibinél hogy megint van két új fogacska és még kettőnél be van duzzadva az ínye így mostmár nem csodálkozom hogy ennyire bújós a kis drágám :)este még cumisüvegből iszik szójatejet és már pár napja észre vettem hogy rágja a cumit :) Ja és szopja az ujját ha nem találja meg a cumiját :)és mikor kérdem tőle hogy mit csinálsz akkor nevetve elszalad :D

6770. mylene
2008. jan. 11. 08:15

Szép jó reggelt minden Édesanyának!

Hú de nagyon régen nem voltam veletek. Nem bántott meg senki sem, egyszerűen csak Nóri kötötte le minden időmet. Rengeteg minden történt velünk (jó és sajnos rossz is).

Ha volt egy pici időm, akkor bele-bele olvastam a fórumba, így tudtam mi van Veletek!

Minden baba gyönyörűen fejlődik, okosodik, ügyesedik.

Talán kezdem a legelején.

Egy fiatal kis tyúk (bocsi, de még mindig pipa vagyok rá) miatt, majdnem szétmentünk a párommal. Hónapokig zaklatta a páromat, ízléstelen dolgokat pletykálva róla ill. rólunk. Nagyon kikészültem idegileg, a tejem is majdnem elment. Haza is költöztem a tesóimhoz Nórival egy időre, hogy megnyugodjak. Közben a páromnak sikerült munkahelyet váltania, a telefonszámunkat pedig kicseréltük mindketten. December eleje óta nem zaklat bennünket.

Nóri közben hatalmas iramban növekedett és fejlődött. Már ülünk, mászunk, támaszkodva állunk.

Fogunk még nincs és még mindig szopizunk. 6 hónapos kora óta próbálkozom a hozzátáplálással, de nem nagy sikerrel. Egy esetleg két falat, utána szájzár. A súlya 9320gramm és 73cm magas. Majd teszek fel új képeket Róla, rólunk.

Majd még jövök!

Legyen szép napja Mindenkinek!

6769. kszilvi
2008. jan. 10. 22:52
Jó éjszakát mindenkinek!
6768. kszilvi (válaszként erre: 6765. - 724b289414)
2008. jan. 10. 22:52

Szia!

Hólyag a lábán lehet az össze gyűrődött zoknitól, harisnyától, vagy attól, ha kicsi már rá a cipő és nyomja a lábát.

Ha felhívod a dokit, időpontra nem lehet bemenni? Nálunk így működik. 1 telefon,és ha ott vagyunk, lát az asszisztens, akkor behív.

Gratula a fogakhoz! Ha észre se vettétek, akkor nem szenvedett nagyon miattuk! Ez jóóó!!!:-)

6767. kszilvi (válaszként erre: 6763. - Dus)
2008. jan. 10. 22:49

Mi se vagyunk kicsik-főleg az apja:-) Tényleg sokat szaladgál. Olyan édes amikor fut előlem én meg elkapom és össze puszilgatom:-))

Az oltás után láza nem volt-még...remélem nem is lesz. Kicsit nyügös volt az nap estére. Adtam is neki egy kúpot. A szurit a vállába kapta. Nem kellett lefogni.(máshol olvastam, hogy az aszisztens fogja le a gyereket...) Petya állt a vizsgáló asztalon. Én átöleltem, apjára nézett, másik oldalon kapta a szurit.

6766. kszilvi (válaszként erre: 6762. - Dus)
2008. jan. 10. 22:45

Jó, hogy nem lett Bálint allergiás a tejtől! Igaz, fokozatosan adtad neki.

Korábban volt, hogy én is azt hittem kevés a tejcsi(nem volt úgy bedagadva),de hallottam mindig, hogy nyelt. Az utóbbi időben volt, hogy már csak cuclizta.

Már tojást is adtál Bálintnak? (ha jól értem...)

Nálunk 7-kor van vacsi, utána még játék. Fél 8-8 körül fürdés, alvás. Alvás előtt nem kér már semmit. A tejcsis üveget próbáltam korábban, ellökte.(akkor még cici kellett helyette, most már csak össze bújás, ölelés:-)

Hajnalban még 5 óra körül szokott kicsit szopizni,mert máshogy nem alszik vissza. (apja akkor ébred rádióra, valószínű, azért...)

Féltékenység nálunk is van egy kicsit, mióta tesómék haza jöttek a kicsivel. Mindig ott akar lenni ő is, elveszi a játékait, a cumiját. Viszont nem bántja. Simogatja, puszit ad a kis fejére, lábára. Meg kell zabálni:-)

Bazsit szerintem nagyon dícsérd, ha ügyes, segít valamiben. Mondd neki, hogy ő okosabb, ügyesebb, ő fogja mindenre megtanítani a kicsit.Ha tudsz, legyél csak vele néha, ha a párod tud Bálinttal lenni.

Remélem nem tart sokáig nála a féltékenység. Minden esetre jó, hogy egy szobában vannak, együtt játszanak.

2008. jan. 10. 22:05

Sziasztok Anyucik és Babucik!!

Remélem minden gyerkőc édes álmát alussza!!

Mágika, utólag Boldog Szülinapot Apának!

Képzeljétek, ma este pancsi után törölgettem Danist és a két nagy lábujján, találtam valamit. Méghozzá úgy néz ki, mintha hólyagok lennének amik kipukkadtak, nem fáj neki, csak nagyon csúnya... És érdekes módon csak azon 2 ujjacskán van!

Látott már valaki ilyet? Mi lehet ez?

Holnap jó lenne elvinni a dokihoz, de nagyon félek, hogy elkapjuk az influenzát-itt akkora taplók vannak (bocs), sose engedik előre a babásokat!

És... Ma megláttam a 6.-7. fogacskát is!! Hogyan és mikor kerülhettek oda... Észre sem vettük.

Legyetek jók!!

Nyugodt éjszakát!!

6764. Mágika75
2008. jan. 10. 19:39

Sziasztok kedves Babák és Mamák!

Remélem, hogy már csak a Mamák vannak fent, a Babák már réges-rég szépen alszanak. :-)

Többször is benéztem ma ide, de mivel nem volt új hsz, én sem írtam.

De az nem lehet, hogy ma senki ne írjon ide! Szóval ime. :-)

Nyugodalmas, jó éjszakát mindenkinek!

6763. dus (válaszként erre: 6754. - Kszilvi)
2008. jan. 9. 19:13

Szép nagyok vagytok! És jó hosszú is! Nem baj, ha nem hízik állandóan. Biztosan rengeteget mozog, így nem rakódik rá a deka! De ha jól eszik, biztosan nincs semmi gond! :))

Hogy viseltétek a 15hós oltást? Nem volt tőle lázas? Nagyon ügyes, ha nem sírt!

Ezt a szurit hová kapják a babák? Combiba vagy vállba?

6762. dus (válaszként erre: 6756. - Kszilvi)
2008. jan. 9. 19:08

Szilvi!

Nekünk szerencsére nem szenvedés az elalvás, Bálint elég sokat alszik! Nekem is kevés már a tejem, először bolti tejjel kezdtem, 1/3-2/3 hígításban, (a tej a kevesebb), aztán 3 nap után csak felesbe hígítottam, majd erre rá pár napra tisztán kapta a tejcsit! Nem mertem neki egyből házi igazi boci tejet adni, de amint meggyőződtem róla, hogy semmi baj a tejtől, elkezdtem neki azt is hígítási folyamattal, majd tisztán adni! Kb. 1,5 hete kapja tisztán forralva, átszűrve a tejcsit! MA már csak 3x szopizott, de nem is nagyon van mit! :(((

Tanácsadáson mi régen voltunk, majd kedden megyünk, akkor tudom csak megmondani mekkora! Már tuti túl van a 7 kilón, annyi volt 1 hónapja és 70 centi! De majd megírom jövő héten.

Az alvással szerencsére nincs gond! Délelőtt és ebéd után alszik csak! Nem hagyom 4 után elaludni, haza jön Bazsi,játszunk, bábozunk, mesélünk, így jól el van! 1/2 5-kor uzsizunk, 7-kor fürdés, után szilárd vacsi(valamilyen kent kenyér,rántotta, tejbegríz, virsli) utána még hagyom játszani! Cicivel már nem is próbálkozok este, mert elalszik rajta, de nem lakik jól, 1 óra után felébred és nem alszik vissza csak 11 körül! Így az esti cicit váltottuk le a cumisüveggel! Azt 9-kor kapja meg és azzal alszik el, reggel 1/2 7-ig bírja, akkor kel velünk. Éjszak ritkán kel fel, ha csak nem fáj a pocija a büfitől! Cumisüveggel alszik el, nehéz büfiztetni, mert nincs ébren!

Bazsi még mindíg féltékeny, de nem tudunk vele mit csinálni, azt mondják, majd kinövi!!! :(((

Kíváncsi vagyok, mikooor????? A féltékenység mellé társul a hiszti és a köztünk alvás!!!! Néha nem tudok vele mit csinálni! Ráadásul durva is, mert ellöki Bálintot, kihúzza alóla a lábát, rácsap a fejére, be teszi a sarokba és elbarikádozza a fotellel! Szegény Bálint ,meg nem tud kimászni és csak ordít! Szóval nagyon figyelni kell rá! A legnagyobb büntetés neki az, ha sarokba állítom, nem számítógépezhet vagy nem nézhet tv-t!

Van , maikor jól elvannak, de az a baj, hogy nagyon irigy!

6761. dus
2008. jan. 9. 18:47

Sziasztok Csajok!

Ma nem tudtam jönni, mert rengeteg dolgom volt, Tésztát gyúrtam és az Apukám tett nálunk pár órás látogatást! Jó volt, hogy eljött!

Bálint ma nagyon jó baba volt, reggel 3/4 8-tól 10-ig aludt, ébredés után peluscsere, pocaktömés és 1/2 11-től 2-ig aludt! Ez nála ritkaság!

Bazsi ma nagyon élvezte az ovit, vitték őket színházba! Imádja!!! :)))

Most a szoba közepén játszanak, jó nagy rendetlenséget csináltak, de gyerekek! :) Lassan úgy is megyünk pancsizni!

Szép estét nektek!

6760. Minya (válaszként erre: 6754. - Kszilvi)
2008. jan. 9. 13:46
Gratulálok hogy ilyen szépen növögettek.Aszurihoz is gratula :)Remélem nekem is ilyen ügyes lesz Csibi :)
6759. Minya
2008. jan. 9. 13:44

Sziasztok!

A dokinéni gyógyultnak nyilvánította Csibit.Ma még járáskontrol vizsgálatra is menni kellett szerencsére ott is minden rendben van a doki azt mondta hogy minél többte szaladgáljon egyenetlen talajon mezitláb akkor biztos minden rendben lesz továbbra is.Holnap mi is bejelentkezünk tanácsadásra mert még nem kapta meg a 18 hónapos szurit.

6758. Mágika75
2008. jan. 9. 09:06

Dus! Köszönöm Apa nevében.

Szilvi! Hű-ha! Szép nagy ez a fiú! Gyöngyöcske még mindig nincs 10kg... :-)

Szép napot mindenkinek!

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook