Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Édesanyák eszmecseréje csemetéikről fórum

Édesanyák eszmecseréje csemetéikről (beszélgetés)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
6997. dus
2008. febr. 11. 16:27

Sziasztok Anyucik!

Bocsi, nem tudtam jönni, tele voltunk vendégekkel!

Túl lettünk a hétvégén!

A fiúkat felköszöntötte az egész család!

Szombaton voltak anyukámék, a kisebbik hugicám és a Pesten élő hugicám családostól!

Olyan jó volt végre találkozni vele, velük! Olyan édes a babája! Kis dundi, el is neveztem "Golyó Úrfinak", amin Hugi csak jót mosolygott! :)))

Vasárnap voltak anyósomék és Sógoromék a 3 gyerkőccel! Volt is nagy felfordulás a lakásban!

Mindenki hozott ajándékot.

Bazsi többnyire ruha neműt kapott, de mellé még unó kártyát, autós kártyát, Puzzle-t, játék autót.

Bálint kapott egy aranyos kantáros nadrágot (csak még kicsit nagy, de majd belenő), búgócsigát, body-kat és egy állathangokat kiadó és zenélő nyomkodható játékot! Ez tetszett neki a legjobban!

Estére apával hulla fáradtak voltunk!

Apa jól van, pénteken kell neki menni varratszedésre! Elkísérem én is, mert nem tudom hogy tud majd vezetni, nem-e fáj majd neki! Úgyis vissza kell mennem a nődokihoz a múltkor elmaradt ultrahang ügyében.

Manóci!

Végre te is előkerültél! Danikád annyira édes, ahogy mosolyog! Ha ránézek a képre, nekem is csak fülig ér a szám!

Minya!

Hogy vagytok? Gyógyulgattok már? Mi van Csibiddel? Mit mondott a doki a görcsös köhögésre? Befulladt? Apa jobban van? És te hoyg érzed magad? Írj, mi a helyzet! Jobbulást nektek!

Mágika!

Kitartást a szakdogához! Nem irigyellek! Baba és háztartásvezetés mellett még tanulni is! Elismerésem! Nem lehet könnyű! Főleg, hoyg Csenge babát csak sírva tudod "leadni" a mamának, amíg tanulsz!

Kszilvi!

Írd meg, mekkora a pocaklakód! Majd csak elmúlik egyszer az émelygésed! Bár én Bálinttal a szülés napjáig végig hánytam a 9 hónapot! Bazsival még émelygésem sem volt! Édes lehet Petya, amikor a hasadat simogatja és puszilgatja! :))

Szia Pelle!

Nem mindenki áll úgy a helyzethez, hogy ha ordít a gyereke, világgá megy vagy lepasszolja valahova, hogy neki kényelmesebb legyen!

HA valaki gyereket vállal, az az azzal járó nehéz helyzeteket is el kell tudnia fogadni, mert bizony a gyerekenevelésnek vannak nehézségei is!

Ezen a fórumon is szoktunk néha panaszkodni, de ez nem az a fórum!

Itt próbálunk egymásnak segíteni, ha tudunk. Beszélgetünk, tanácsot adunk, élményeket osztunk meg egymással. Mindenhol vannak problémás esetek, de arra van a szülő, hogy kezelje és megoldja ezeket a helyzeteket!

Ha valakinek nincs türelme a gyerekekhez és csak nyűgnek érzi, az ne szüljön, csak ha késznek érzi magát az anyaságra.

További szép napot mindenkinek!

2008. febr. 11. 15:47
azt szeretnem tudni, hogy hogyhogy mindenkinek angyalka gyereke van, vagy csak egyszeruen senkinerk nincsen annyi toke hogy azt irja, hogy tele van a hocipoje a sajat gyerekevel, hogy borzasztoan idegesito es idegbajt lehet kapni az allando uvoltestol?????? erdekes, mert amikor szemelyesen beszelek kisgyerekesekkel, legalabbis ahol en elek, itt eleg sokan mondjak pl. hogy legszivesebben mar kidobta volna az emeletrol, ugy idegesiti hogy majd megbolondilnak tole, illetve senki olyan nincs, aki olyan szepen beszel allandoan mint ezen a csodalatos forumon, ahol minden rozsaszin.
6995. 724b289414 (válaszként erre: 6993. - Jk)
2008. febr. 11. 14:38

Meg csak most neztem meg a picurkadat. Nagyon edes!

Hogy tudnak ezek a babak igy aludni!?!

2008. febr. 11. 14:36

Sziasztok!

Mi jol vagyunk, most jottunk haza mamatol, o vigyaz az unoka hugira es egy kicsit segitettunk neki.

Nagyon rosszak voltak egyutt a gyerekek. Az unoka hugi, Nora csak 3 honappal idosebb.

Mindent kipakoltak, szet szortak, meg ossze is vesztek, volt am siras.

De aranyosak voltak.

Jk, orulok, hogy felviditott a babam!! O mindig ilyen mosolygos es baratsagos. Egy igazi angyalka... (legalabbis mikor alszik... :) )

Szilvi, csak amulok, hogy milyen ugyes a fiad!

Kivancsi vagyok mekkora mar a lako! Olyan jo nektek! Mi is nagyon szeretnenk mar tesot, de meg nam akar jonni...

Magika, nalunk minden kutyu. A macska is kutyu. Kimegyunk az udvarra, vagy csak meghallja, hogy a kutya ugat es mondja, hogy kutyu. Ha a macska bent van az kutyu, belemarkol a bundajaba es cipeli, szerencsetlen macska meg turi.

Tovabbi szep napot!!!

6993. Jk (válaszként erre: 6987. - 724b289414)
2008. febr. 11. 13:31

teljesen elolvadtam a babód nevetős képeitől.:))

azóta is mosolygok én is.

6992. Jk (válaszként erre: 6983. - Dus)
2008. febr. 11. 13:24

köszönöm a választ.

azóta hogy olvasom válaszaitokat már nem is aggodom.:)

sőt már nem is mérem gyakran. :))))

6991. Jk (válaszként erre: 6988. - Mágika75)
2008. febr. 11. 13:22

Sziasztok!

dehogynem nézek. Hétvégén nem jutok nagyon géphez, mert apa mindig lefoglalja. meg hétvége nagy családi banzáj folyamatosan meg vendégsereg.

mindenki látni akarja tökmagot:)

6990. kszilvi (válaszként erre: 6988. - Mágika75)
2008. febr. 11. 13:21

Szia!

Köszi, most már jobban telenek a napjaim. Igaz az én izgő-mozgó meg nem álló fiam mellett nem nagyon tudok henyélni:-) (pihenni sem...)

Minden ajtót ki tud nyitni, felmászik a székre, onnan az asztalra. Pakol állandóan.

Teganp nagyon édes volt. Palacsintát sütöttünk. Ő kavarta a tésztának valót! Aztán együtt kentük meg a palacsintákat minden finomsággal!

Holnap tudok újat a pocaklakóról, mert megyünk UH-ra. Már nagyon várom.

Neked kitartást! Ha kész lesz a szakdoga, és a vizsga is meglesz, akkor már 100%-ban tudsz majd megint GyöngyBabádtokra koncentrálni. Addigra még jobb idő is lesz!:-))

6989. kszilvi (válaszként erre: 6987. - 724b289414)
2008. febr. 11. 13:17

Szia!

Köszi a gratut!:-)

Ha van egy kis időd, írj magatokról!

Remélem jól vagytok!

6988. Mágika75
2008. febr. 11. 09:04

Sziasztok kedves Babák és Mamák!

Elveszett Manóci! Szia!

Szlvi! Hogy vagy? Pocaklakód hogy viselkedik? Émelyegsz még?

Dus! Hogy vagytok? Apa keze gyógyulgat?

Minya! Jobbulást! Nem ér betegeskedni! :-)

Mylene! Jó volt a családi összejövetel?

Jk! Többet felénk se nézel? :-)

Én szakdolgozok ezerrel. Közgáz, és most éppen úgy érzem, hogy nem is akarom. Kicsit sok. Ma már nem is én vittem Gyöngyöcskét Anyuhoz, hanem Apa. Nagyon megvisel a sirdogálás...

Szombaton is Anyuéknál volt GyöngyBaba, tegnap pedig kimentünk a Városligetbe a kisállat vásárra (egy nagy állat vagyok, amiért pénzt adtam érte, olyan botrányos volt). GyöngyBaba nagyon élvezte, kiskutyák, cicák, rágcsálók, pókok, csúszómászók... Minden vau, egyenlőre. :-)

Este még beköszönök. Szép napot mindenkinek!

2008. febr. 11. 01:51

Udv Anyucik!!

Minya, jobbulast Csibinek!!!!

Szilvi, Gratula a pocaklakohoz!! Nagyon ugyes a fiad!!

Dus, olyan jolneztek ki a sutik a naplodban, hogy... Hm.. :))

Remelem minden gyerkoc jot alszik!!

6986. kszilvi (válaszként erre: 6984. - Minya)
2008. febr. 10. 13:10

Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Pihenjetek sokat! Ha nagyon köhög Csibi este is, akkor egy vékony párnát tehetsz a feje alá. Azt mondják ilyenkor így könnyebben veszi a levegőt, nem köhög.

Vigyázzatok magatokra!

Puszi!

6985. kszilvi (válaszként erre: 6983. - Dus)
2008. febr. 10. 13:07

Szia!

Remélem jól sikerült a névnapozás! Most tartottátok mindenkiét? Utólag és előre is boldog névnapot kívánok!

Remélem most már hamar meggyógyul a párod keze!

Köszi, már jobban vagyok! Mintha nem émelyegnék már-legalábbis nem annyira mint 1 hete:-) Kedden megyünk Uh-ra.

Petya a nagy esemény után még egyszer hozta a bilit, de akkor későn ért oda vele, és a pelusba sikerült. Nem baj! nem erőltetem. Csodálkoztam is, hogy 1x sikerült:-)) majd nyáron belehúzunk.

Neked Balázs mikor lett szobatiszta? Könnyen ment?

Persze mondogatom Petyának, hogy a hasamban van a kistesója. Ha kérdem hol van a baba, akkor odabújik a hasamhoz. Ha épp fekszek az ágyon, akkor pedig a hasamhoz bújik a kis fejével és simogatja a hasam:-) nagyon édes!

Tegnap levágtuk a haját géppel! Most megint olyan más:-) nagyon ügyes volt, nem sírt. Igaz eltereltem a figyelmét.

6984. Minya
2008. febr. 9. 14:47

Sziasztok!

Sajnos még mindig betegek vagyunk ráadásul még Apa is elkapta tőlünk :( Hétfőn kell visszavinni Csibit a dokihoz de ma Apa kérésére elvittük az ügyeletre hogy nézzék meg mert este megint őklendezve köhögöt utána meg alig kapot levegőt ki kellett vele menni annyira félelmetes ilyenkor és nagyon rossz mert fogalmam sincs hogy tudok neki segíteni :( szerintem én is megyek vissza a dokihoz hétfőn mert semmit nem javultam és egyre jobban be van dugulva az orrom is :( csupa rossz hírt írok bocsi érte

Jk üdv köztünk gyere gyakran :)

Mágika szerencsére én Csibit nyugottan tudom Anyuméknál hagyni még ő integet nekem hogy menjek :)bizti rossz lehet hogy ott kell hagynod

kszilvi remélem jól vagytok és elmult az émelygésed is gratulálok Petya nagy tetéhez :)))

TOVÁBBI KELLEMES NAPOT MINDENKINEK!

ITT SÜT A NAPOCSKA REMÉLEM HAMAR ELJÖN A JÓ IDŐ!!!!!!!!!!!

6983. dus
2008. febr. 8. 21:25

Sziasztok Anyócák!

Nem nagyon volt időm mostanság jönni.

Holnap vendégek hada lepi el kicsiny lakásunkat, mert holnap lesz a fiúk névnapi köszöntése!

Tegnap egész nap vixoltam a lakást, ma pedig 5 féle sütit készítettem! Most lettem kész a fürdéssel, de a fiúk még nem akarnak aludni!

Köszönjük az aggódást, apa keze már jobban van, nem kell neki gyógyszer éjszakára, tud aludni. Ma láttam a sebet, elég csúnya, még benne vannak a varratok. Minden másnap mennie kell kötözésre!

A fiúk jól vannak, bár Bazsi kicsit köhög apával együtt!:((

Jk.

Üdv a csapatban! Visszaolvastam és azt szűrtem le, hoyg attól félsz, elapad a tejcsid! Nem fog! NE aggódj! Az én picikém is amíg szopizott, volt, hogy 4-5 óra elteltével ébredt szopni, de szépen hízott ettől függetlenül. Bennem is volt pánik, de aztán elmúlt!

A cicik "laposabb" állapota attól van, hogy már nem annyi a tejed, viszont amennyivel kevesebb, annyival táplálóbb, zsírosabb. Nem fog elfogyni! Ha kevés lenne,nem aludna a babád nyugodtan 4-5 órát folyamatosan!

Igazuk van a csajoknak, amíg nem esik vissza a súlya és nyugodtan alszik, nincs miért aggódni.

Nagyon szép a kislányod! Gratulálok hozzá!

Szilvi!

Remélem az émelygéstől eltekintve jól érzed magad a pocaklakóval! :)

Gratulálok Petya "nagy tettéhez"! Már kész nagyfiú! Mire a baba megszületik, nagy segítség lesz, hogy kicsit önállóbb. Beszélsz neki a kis tesóról?

Minya!

Jobban vagytok már?

Sok sok gyógypuszi nektek!

Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Mágika!

Miről írsz szakdolgozatot? Megkérdezhetem, milyen suliba jársz?

Nem lehet könnyű mamánál hagyni Csenge babát sírva!:( Szegény Ő és szegény Te!

Mylene!

Hogy érzetétek magatokat a tesódéknál? Biztos jó lehetett kicsit kikapcsolódni és családi körben pihenni! Nóri baba hogy érezte magát? Tuti élvezte!

A könyv még mindig nem ért oda? Remélem nem nyúlták le útközben!!!! :(((

Na, ez jó hosszúra sikerült! Azt hiszem megyek, mert már késő van!

Szép jó éjszakát mindenkinek!

6982. Mágika75 (válaszként erre: 6981. - Kszilvi)
2008. febr. 8. 19:07

Szuper!!!

Gratula! Ügyes fiú! :-))

6981. kszilvi
2008. febr. 8. 18:34

Képzeljétek!!!

Olyan büszke vagyok a fiamra!

Felavatta a bilit! Rögtön nagydologgal:-)

Láttam, hogy nyög, kezd erőlködni. Kérdeztem tőle, hogy hol a bili. Erre ő kiszalad, és hozta. Megnéztük a pelust még nem volt benne semmi. Ráültettük. Anyukám könyvet mutatott neki, olvastak. Közben nyomott a drágám. Aztán megnéztük, és ott volt...:-DDDDDDDDDDDD

Úgy örülök, azt se tudtam, sírjak, vagy nevessek!

Az én nagyfiam!

Most kíváncsi leszek, legközelebb hozza e majd a bilit.

6980. Jk (válaszként erre: 6978. - Kszilvi)
2008. febr. 8. 13:45
:))))
6979. Jk (válaszként erre: 6976. - Kszilvi)
2008. febr. 8. 13:45

Akkor nem aggodóm.:))

most szaladok, mert ébredezünk. kimegyek vele sétálni picit.

6978. kszilvi (válaszként erre: 6977. - Kszilvi)
2008. febr. 8. 13:42
Tesóm kislánya 26-án volt 2 hónapos:-)
6977. kszilvi (válaszként erre: 6975. - Jk)
2008. febr. 8. 13:40

:-DDDD

Várom a képeket! Majd megnézem!

6976. kszilvi (válaszként erre: 6972. - Jk)
2008. febr. 8. 13:39

Addig szerintem nincs gond, amíg a súlya szépen gyarapodik.

Volt, hogy én is úgy éreztem, hogy nincs a mellemben tej, de a fiam mégis nagyokat nyelt szopi közben:-)

6975. Jk (válaszként erre: 6970. - Kszilvi)
2008. febr. 8. 13:37

én elgyönyörködtem a fiadban kicsit..

erről jutott eszembe, hogy rakok mostmár fel újabb képeket, mert mosolyogni is tudunk mi is ám!

6974. kszilvi (válaszként erre: 6968. - Mylene)
2008. febr. 8. 13:37

Szia!

Azt hiszem jobban vagyok-már ami az émelygést jelenti:-)

Picit fáj a fejem, lehet azért, mert fúj a szél nálunk.

Voltunk kint az udvaron, szélcsendes helyen,mert nagyon szépen süt a nap. Nekem is jól esett kint lenni. Már várom a jobb időt!

6973. kszilvi (válaszként erre: 6966. - Mágika75)
2008. febr. 8. 13:34

Sok sikert a szakdogához!

Ha meglesz, akkor ismét több időd lesz a kislányodra:-)

6972. Jk (válaszként erre: 6971. - Kszilvi)
2008. febr. 8. 13:34
Óh nem cökken. sőt. Valszeg csak túlaggódom a dolgot. Csak mindenki azon szenved, hogy kétóránként etet én meg négy-öt. Mert felkellteni azért mégse fogom.. De hízni hízik. kerek két kilóval több a születési súlyánál. havonta egy kiló.
6971. kszilvi (válaszként erre: 6970. - Kszilvi)
2008. febr. 8. 13:29
Még annyi jutott eszembe, hogy ha a súlya nem csökken, akkor biztos elég neki a tejcsi. Ha csökkenni fog, akkor tápszert fog felírni pótlásként a gyermekorvos.
6970. kszilvi (válaszként erre: 6964. - Jk)
2008. febr. 8. 13:29

Szia!

Nagyon aranyos a kislányod!:-)

Az én fiam 16 hónapos koráig szopizott.

Nálunk is volt pár hónapos korában, hogy 5-6 óra is eltelt egy-egy szopi között. Ha aludt, akkor én sose keltettem fel.

Szerintem nem lesz gond a szoptatással. Ha kevés lenne a lányodnak, akkor gyakrabban kérné, sírna. Ha csak kicsit kevesebb, akkor idővel úgy is helyreáll a kereslet-kínálat:-) Ne idegeskedj!

Ha szopi után mégis sírna, akkor kínáld meg a másik mellel is. Lehet még abból is kér. Utána azzal kezd a szopit, amelyikből másodszor evett.

Lehet, hogy egy ideig mind a két mellből fog szopizni, aztán ha helyre áll a termelés, akkor megint csak 1-ből.

A védőnő, gyerekorvos mit tanácsol?

6969. Jk
2008. febr. 8. 11:55

Jó reggelt! :))

Nálam most kezdődik a nap. Tökmaggal jót aludtam még most délelőtt. Megnéztem én is a képeiteket. Angyaliak, gyönyörűek.

Nem tudom hogyan lehetne nem aggodni a szoptatáson én egyébként is az a aggodós fajta vagyok és annyira nyomja mindenki mennyire fontos az anyatej, hogy ha elmenne biztos úgy érezném engem hibáztatnak.

Ezért is szeretném tudni, hogy mennyire normális ez az állapot nálunk.

6968. mylene
2008. febr. 8. 07:37

Jó reggelt minden Anyukának, Babának és Apukának!

Jk!

Üdvözöllek én is! Meglestem Panna baba képeit, nagyon aranyos!

A legfontosabb, hogy ne idegeskedj! Nem fog elmenni a tejed. Nálunk is volt ilyen a legelején (most 9 és fél hónapos Nóri) és még mindig szopizunk napi 5X.

Pihenjél sokat! Panna baba tudja, hogy jó neki.

Mágika!

Sok sikert a szakdolgozatodhoz!

Szeptemberben én is újra suliba járok. Nem tudom mi,hogy fogjuk majd átvészelni.

Minya!

Jobban vagytok már? Csibi lázas még?

Sok-sok gyógypuszit küldünk Nórival!

Dus!

Nálatok mi újság? Remélem Ti jól vagytok és Apa is gyógyulgat már.

Kszilvi!

Vigyázz Magatokra! A rosszulléteid remélem

már enyhültek és Petya is jól van.

Legyen szép napja Mindenkinek!

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook