Dunaújvárosiak ide! (beszélgetés)
Hű,ezeröt fejenként???Abból már inkább cipőt veszek,az jobban kell.
Akkor asszem mi is kihagyjuk ezt a kihagyhatatlan előadást:))
Van itthon elég cirkusz, nem fizetek érte:DD
Bocsi az off-ért:)
Nem járunk egyébként cirkuszba, én speciel nem szeretem és gyereknek sem reklámozom.
Szép jó reggelt!
KRY! Hogy csinálod a naplód hátuljára a szivecskéket és a különböző szín és betűméretű betűket? Nekem eddig csak a színes betűk jöttek össze:(
azt is megfigyeltem, minél "szaftosabb" valakinek a naplója (pl. betegségről szól, párkapcsolati problémákról) annál többen olvassák:((
az, hogy az ember milyen filmet néz meg, vagy milyen könyvet olvas el, az ki a csodát érdekel:D
Én is gyerekkorom óta naplót írtam. A régi határidőnaplókat, amiket kidobáltak a felnőttek, mert nem használták. Milyen jó is volt:)
Aztán megszülettek a gyerekek, akkoriban kevesebb idő jutott rá, majd szépen elmaradt. De mindig újrakezdem:D
Én is azt éreztem, hogy jó, ha az ember kiírja magából az éppen aktuális gondolatát. Nem lehet mindig mindent valakivel megbeszélni:)
Engem nem zavar,hogy ki olvassa,addig,amíg nem kötözködik.
Én kislány koromban is írtam naplót,akkor még papíron,jó dolog.
SZép jó reggelt!
Mi nem iszunk. 3-4 éve van a hüttőben egy üveg Martini. Alig hiányzik belőle valami. Mindig mondom, ha jön vendég megkinálom vele. De, mivel mi nem iszunk az urammal, ezért, ha vendég jön, mi csak automatikusan üditővel kínáljuk meg. Amikor meg elmegy, akkor jut eszunkbe, hogy ott a Martini.
Amikor még "ittam" én a jó sűrű csoki és tojás likőrt szerettem:) Amikor már lejárt a szavatossága, mert akkor tuti sűrű volt:)
Nem tudom,engem sem nagyon érdekelnek az ilyenek,de én is találkoztam már olyan naplókkal,amit több százan bejelöltek.
Az enyémet meg csak 21-en:))
Lányok, ma találtam egy naplót, amelyet 291-en jelöltek kedvencnek:o
Nem tudom ki hogy van vele, engem nem tud lekötni egy lombiksztori:(( Csak azért, mert van gyerekem???
Hahó lányok!
Most nyílt egy piás fórum:))
Ti szoktatok iszogatni:D ?
Én koktélkedvelő is vagyok (a többit lásd a fórumban) de sajnos a koktélbárt már nem engedhetem meg magamnak a gyerekek mellett, így otthon házilag kotyvasztok, ha kedvem szottyan:)
Szép jó reggelt!
Mi a Dózsa II.-ben lévő óvodába jártunk. OTt is volt szüreti múlatság, programokkal, szalonna sütéssel egybe kötve:)) Szerintem itt a városban több suli is tart ilyet. Szombaton mi is voltunk a fiammal a Gárdonyiba, ott is szülős-gyerekes nap volt. Mi nem sütöttünk-föztünk, inkább mindenki vitt sütit:)) A gyerekek meg elszaladgáltak, mindenki talált magának megfelelő programot. A fiam csuromvizes volt:)) Annyira hajtotta magát. Ő tollasozott. Nagyon szereti ezt a sportot:))
ajaj, az nem jó:(
Nálunk meg az volt a gond, hogy mindig egyedül voltam (vagy dolgozott, vagy anyósnál segített, akkor még kertesben laktak, vagy a haverjával mentek kocsmázni, bulizni:( ) otthon a gyerkőccel, mentünk sokszor ide-oda, hogy ne a lakásba kövüljünk meg (anyáméknél voltunk legtöbbször, + barátnőkhöz jártam, szépen apától elhidegültünk.
Most sincs annyira jó viszony a gyerek + az apja között szerintem. A mostani férjemmel mindent megbeszél, tőle kér tanácsot. Örülök neki. az apja sok mindent ellenez, meg leszidja, ha valamiből nem kap jó jegyet, merthogy egyébként nagyon jól tanul.
Persze, saját gyereknél is előfordul vita:)
Elárulod mi volt köztetek a gond? (miért kellett elválnotok?) persze, ha nem titok.
Hát,nem mondhatnám,hogy hű de sokat beszélünk egymással.De nem is rossz a viszonyunk.Olyan semmilyen.
Apának hívja a férjemet,együtt voltunk fél éve,és magától le apázta a kislány,aztán néha apának hívta,néha Jocinak,aztán egyszercsak mindig apázta.Mi sosem mondtuk neki.Jól elvannak,csak néha összevesznek,de ez máshol is előfordul,nem?De:)
Aha, értem.
De köztetek azért jó a viszony? Vagy egyáltalán nem beszéltek (csak viszem, nem viszem...stb)
Mert mióta a fiam nagy, egyáltalán nem tartom a kapcsolatot az apjával. Kicsi korában is max. annyi volt, hogy szólt, hogy mehet és kész. Most már van a gyerkőcnek telefonja és lebeszélik ők:) Nem is bánom.
Már megszokta a gyerkőc is, igaz a gyerekek hamarabb megszokják a dolgokat (akár jó, rossz). Nem?
A mostani férjeddel milyen a kapcsolata a kislánynak? Mert ugye az sem mindegy.