Dunaújvárosi kórház szülészete - tapasztalatok? (beszélgetés)
ELADÓ: Didymos karikás kendő, hajtott vállú, 1-es méret, színe Katja. Sosem használtam, teljesen új, 2-szer tettem bele a lányomat a tükör előtt, egyszer most a kisfiamat, de nekünk nem vált be.
Ha valakit érdekel, írjatok privit.
Nagyvenyimen lakunk.
Csak olvasni szoktam a fórumot, írni nem. Meg amúgy is ritkán ír ide valaki.
Én Földváron lakom, igaz csak 3,5 éve.
Sziasztok! Öcsém és én is Újvárosban születtünk...de az már rég volt:))) Mivel már elköltöztem otthonról, én Pesten fogok szülni, nincs tapasztalatom a szülészeti részéről.
Van köztetek földvári?:)
Gratulálok a pici lányodhoz! :)
Jó neked, hogy már túl vagy rajta....
Sziasztok, meg érkezett a pici lányom és így le írom a véleményemet. Én a legjobb két embert választottam a szülésemhez. De ezt itt többen tudják kik ők. Dr Barna András és a szülésznőm Betti, mindenkinek csak ajánlom, hogy őket válasszák,mert türelmesek, meg értőek, segítőkészek. Pedig én tudok hisztizni rendesen.
És a szülés után is foglalkoznak veled. Ha valaki terhes és azon gondolkozik ki legyen őket én 1000% ajánlom.
Szia!
Nekem ő a háziorvosom. Tudom neked ajánlani. Én nem sokat járok hozzá, de amikor megyek mindig kedves, és még nem csalódtam benne.
Bocsánat,hogy itt teszem fel ezt a kérdést de itt mégis csak több dunaújvárosi van.Szóval dr.Kemény Ildikó háziorvost ismeri valaki?Orvost akarok váltani és ő is szóba jönne de nem tudok róla semmit.
Választ priviben légyszi.
Köszönöm
Köszi a válaszokat! :)
Van fogadott orvosom, mert az első szülésemnél is ő volt, ami császár volt. De most lehet hogy sima szülésem lesz, viszont én szülésznőre nem is gondoltam?! Szerintetek illene megkérdeznem az orvost, hogy kivel szeretne lenni, vagy az aktuális szülésznő is jó lesz??? Császárnál ezen nem gondolkoztam, mert mindent a dokim csinált!
Szerintem ha nincs fogadott orvosa az kicsit sok.
Én max 10-20 ezret adnék ha az ügyeletesnél kellene szülnöm.
De ez az én véleményem.
De az is attól függne, hogy mennyit foglalkozna velem közben.
Szia!
Szerintem annyit adja, amit te úgy ítélsz meg, hogy megérdemel. Ha van fogadott orvosod, akkor vele pedig beszéld meg előre, hogy mit vár, és ha sokallod, akkor tárgyalj arról is. Ezek már nyílt dolgok, ki kell beszélni egyértelműen. Ha meg úgy kerülsz be hirtelen és az éppen aktuális dokinál szülsz, akkor a végén meglátod mennyit segített neked, és abból meg tudod ítélni. Egyébként szerintem egy 30-50ezer forint. Kb. ezek a reálisak. Legalábbis, ha most szülnék én ilyesmit adnék.
Ja, ez a végére jutott eszembe: sógornőm 3hete szült itt a kórházban úgy, hogy nem is itt laknak, hanem 100km-rel odébb, csak látogatóba voltak, a baba meg hamarabb akart jönni. Mentő vitte be, gyors, ügyes szülés volt, viszont se a szülésznő, se az akkori orvos nem kapott pénzt és legjobb tudomásom szerint nem bántak vele rosszabbul, mint mással. Pedig nem is a körzethez tartozik.
Bocsi a hosszú írásért, remélem tudtam olyat írni, ami számodra is használható!
Gratulálok a picurkához :)
A doktornő akit kérdeztél földváron rendel. A terhes tanácsadóba ki van írva a falra mikor és hol.
A csnt ajtó mellet van a falon.
Lányok ha valakinek kell 32-ért eladó
Kulcson van. Újszerű, csak a lépcsőnkön nagyobb kerekű kocsit tudok csak felhúzni... emiatt lecserélném.
Igen, azt szoktam. De tényleg csak nagyon ritkán. Szerintem majd nyáron, mikor elkezdem Jocót bilire (WC-re) szoktatni, akkor majd inkább ezt adom rá. Hátha nyújt valami segítséget.
Hú, én nem is tudtam, hogy ennyi fajtát lehet kapni. :)
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Milyen tapasztalataitok vannak a X.kerületi Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetéről?
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?