Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Dunaújvárosi kórház szülészete - tapasztalatok? fórum

Dunaújvárosi kórház szülészete - tapasztalatok? (beszélgetés)

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
1169. contra55
2010. nov. 9. 10:54
Dr.Barna András segítőkész, lelkiismeretes orvos. Hosszú évek óta ismerem, többször voltam nála vizsgálaton, mindig kedves és figyelmes. A lányom nála fog szülni, ő is csak jót mondhat róla, pénzt még nem adtunk. A kisebbik lányomat Medve doktornál szültem, nagyon jó orvos ő is.
1168. Tompi32 (válaszként erre: 1166. - BBA*)
2010. nov. 9. 06:44

Ez nagyon gáz, pedig én nem ilyenek ismertem meg.

Igazán nem értem mért kell másokat kibeszélni, én az életben sem teszem.

Gondolom, nem voltál egy kényeskedős, hisztis kismama, mert azokat tudom nem szeretik a nővérek.

Csak nem értem, hogy nem csak a Betti, ha nem egyik nővérkének sem kellene ki beszélni a beteget.

1167. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 1166. - BBA*)
2010. nov. 8. 21:11

sajnálom:(

uhh hát az úgy ciki... a nővéreknek főleg,h ezt csinálták...

1166. BBA* (válaszként erre: 1164. - Tompi32)
2010. nov. 8. 20:41
Nem akarom részletezni. A lényeg, nem volt egyszerű a szülésem. Nekem lettek belőle egészségi problémáim utána, és egy hetet bent voltam pluszban, olyan dolog miatt, aminek a gyógyulását akarattal nem lehet megoldani, csak idővel, ő meg beszólt, meg röhécselt rólam a nővérekkel... én meg a nővérpulttal szembeni szobában voltam...
1165. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 1164. - Tompi32)
2010. nov. 8. 19:37

Az:) csak tényleg jobban kell ismerni:) Először én is furcsálltam,amikor szólt 1-2x nekem vagy kismamának... azt hittem tutira utál... de talán nem:) később ugyanis mikor már jobban ismertem, rájöttem hogy nála is sztem sok minden kedvfüggő:) de hát,kinél nem:)

am ő is jó döntés:))) drukkolok:)

1164. Tompi32 (válaszként erre: 1163. - BBA*)
2010. nov. 8. 19:23

Mik voltak azok ha nem sértő a kérdés.

Persze mindenki más milyen, lehet én azért nem veszem észre mert már régről ismerem.

Pedig hidd el tök ari csaj:d

1163. BBA* (válaszként erre: 1162. - Tompi32)
2010. nov. 8. 18:48
Nekem nem volt szimpatikus, csak pár megjegyzést tett, ami miatt nem szimpi.. Én a Mariannál szültem és elégedett voltam, nem fogadottként, hanem épp ő ügyelt.
1162. Tompi32
2010. nov. 8. 17:57

Hát én a Kozma Bettinél szülök, ismerem már évek óta.

Jó fej, én nagyon kedvelem és meg bízom benne, és ez számít.

Hála a jó égnek két olyan ember lesz bent a férjemen kívül akikben meg bízom.

1161. Tompi32
2010. nov. 8. 12:34
Már előre szóltam, hogy ha úgy alakul akkor kérni fogok fájdalom csillapított, de most apa is bent lesz. De hát az még messze van, addig élvezzem a jelenlegi állapotot.:DDD
1160. Tompi32
2010. nov. 7. 09:50

Nem tudom a nevét, de már nem is foglalkozom vele.

Csak ciki, hogy ha nem lett volna ott a takarítónő, nem tudom mikor vette volna észre, hogy meg indultak a toló fájások, mert a takarítónő szólt neki, jöjjön már. Mert meg haragudott rám, mert kértem érzéstelenítést.

A puszit beszéld meg a feleségével is ne hogy félre értse a dolgot:DDDD

1159. Tompi32 (válaszként erre: 1158. - 0b3a2e43a1)
2010. nov. 6. 07:57

Launál nem adtam semmit a szülésznőnek, mert elég bunkó volt velem.

Barnára gondolsz a Borral? A szoba társam is nála fog szülni, de ő tőle se fogadott el pénzt. Meséltem, hogy múltkor vitt neki sütit, mert szereti az édességet, hát én ezért adtam bon-bont.

Meg amíg bent voltam szült az egyik betege, és ő mesélte, hogy vett egy nagy táblás csokit és rá tette a borítékot, hogy a pici küldi, de nem akarta el fogadni.

Sajna borban nem vagyok otthon, én ha piát adnék akkor valami likőrt, vagy whiskyt adnék.

De láttam, már hogy valaki bort adott neki de nem láttam milyet :)

1158. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 1157. - Tompi32)
2010. nov. 5. 09:00
:D én valami jó kis borral gondoltam h majd meglepem:D tudtok ajánlani valami jót,ami nem is a legolcsóbb de nem is a legdrágább?? nekünkvan egy üveg Bock borunk..de párom azt nem akarja neki adni..:D kis irígy.. mert azt esküvőre kaptuk,úgy volt, ha megszületik Flóra pár hónap múlva felbontjuk... de azóta is meg van... ezért gondoltam h azt kapja meg,mert azt úgyisa lányunk ünneplésére szántuk,akkor miért ne a doki kapná akinél született,de nem akarja.... max veszek egy másik üveggel:D XD vagy van tippetek bor ügyben?:D én a szülésznőnek adtam bonbont..:D sajna aki fogadott szülésznénim volt, ő akkor Szegeden volt konferencián.. addigra jött volna vissza,mire ki voltam írva.. de a kisasszony úgy gondolta előbb szeretne jönni,így másnál szültem, ő is nagyon rendes volt velem, így kapott 1 doboz bonbont.D de azt is alig akarta elfogadni:)
1157. Tompi32 (válaszként erre: 1150. - Anyuci macuci)
2010. nov. 5. 07:56

Hát kicsit jobban szeretem volna ha kukis lesz.

De nem számít, csak reménykedtem.

A Barna doki még tőlem se fogadott el egy forintot se, pedig múltkor próbáltam adni, mert aztán én folyton piszkálom a telefonon, ha valamit úgy érzek nem oké. Már néha szégyellem is kicsit magam. Hát most a kezébe adtam egy bon-bont úgy tudom szereti a csokit. :)

1156. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 1146. - Kozmami)
2010. nov. 4. 18:43
májusban,vagy május végefelé:D
1155. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 1152. - Anyuci macuci)
2010. nov. 4. 18:40
hát... csináltak! /nem csak ő!/ jó pár kisterhesnek rákszűrét, ha több mint 1 éve vagy 1 éve nem volt neki...
1154. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 1150. - Anyuci macuci)
2010. nov. 4. 18:38
én a mai napig nem fizettem a barnának... mégis kontrollon is,meg utána 2 alkalommal is teljesen normális volt hozzám:) ez jó pont sztem:) majd megkapja a magáét,ha lesz rá plusz keret...de sajna most nincs..:( pedig már szeretném:(
1153. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 1147. - Anyuci macuci)
2010. nov. 4. 18:36
akkor szerencséd volt:) így értelek:) persze amúgy is a te döntésed:)
1152. Anyuci macuci (válaszként erre: 1151. - Kozmami)
2010. nov. 4. 18:04

Röviden annyi,hogy 8 hetes terhesen begörcsöltem,amit nem hitt el nekem,mert nőgyógyászati problémát nem talált nálam. Tök flegma stílusban felhívta a sebészetet,hogy ÁLLÍTÓLAG görcsöl a kismama,meg kellene nézni,nincs-e vakbélgyulladása. Ott kiderült vesekő miatt görcsöltem,ami ha már volt valakinek az tudja,hogy nem csak állítólagos görcsöket okoz....

A barátnőmnél pedig 7 hetes terhesen végzett rákszűrést,amit ha jól tudom,nem lehet.Szólt,hogy babát vár. Be is vérzett rendesen.... Veszélyeztetett terhes lett szegény,majdnem elment a babája.:(

A Baráth-ot én is a stílusa miatt nem szeretem. Igazad van,hogy minden dokiról vannak negatív és pozitív tapasztalatok. Kinek mi......

1151. kozmami
2010. nov. 4. 17:52

Szerintem nincs az a doki, akiről ne lenne valakinek rossz tapasztalata, csak nem mindegy mennyi az a rossz tapasztalat.

Anyuci, neked mi volt vele a gáz?

Baráth nekem se szimpi, ráadásul egyszee voltam rákszűrésen az sztk -ban, ő vizsgált meg, utána 3 napig véreztem és nagyon fájt a hasam. Köszi, de őt én sem kérem. A Kohut meg csúnyán beszólt, a többi doki se hal se hús. Én csak két éve lakom itt, úgyhogy nem igen ismerem őket, csak a szülés előtt be kellett feküdni, mikor túlléptem a terminust, így a viziteken tehettek rám némi benyomást.

1150. Anyuci macuci (válaszként erre: 1149. - Tompi32)
2010. nov. 4. 17:33

Nagyon sokan dicsérik a Barnát. Nekem sajnos nem jó tapasztalatom van vele kapcsolatban,de mindenkinek lelke rajta,hogy kit választ. Magánügy szerintem.

Ez teljesen így van,hogy el kellene látni mindenkit,ha fogad orvost,ha nem. De én nagyon sok negatív kritikát hallottam 1-2 orvosról,hogy hogy bánt a betegeivel,ha nem adtak neki pénzt.:(

És kukist vártatok?????:)

1149. Tompi32 (válaszként erre: 1146. - Kozmami)
2010. nov. 4. 17:07

Hát én a Barnának szívesen adom a pénzt (majd).

Mert régen láttam ilyen lelkiismerete kedves barátságos orvost mint ő. És ami a legfontosabb számomra, teljes mértékben meg bízom benne, ezt régen éreztem egy orvossal szembe.

De attól, hogy valaki nem fogad meg dokit attól, ugyan úgy kell hogy el lássák, és meg kapja azt a figyelmet szerintem.

Ma rám nézet uh annyit mondott mosolyogva, hogy nem lát kukit.

1148. Anyuci macuci (válaszként erre: 1143. - Naildi81)
2010. nov. 4. 17:05

Szia!

Nagyon köszi az infót!!!!!!

1147. Anyuci macuci (válaszként erre: 1145. - 0b3a2e43a1)
2010. nov. 4. 17:04

Én sem szívesen fizetek a dokinak,de:

1,mivel én Perkátán lakom,nincs körzeti dokink az sztk-ban,így ide lejár a Baráth,akit nem csípek

2,ha legyőzném az utálatomat iránta,idén már nem jön le rákszűrést csinálni,csak kismamavizsgálatra,így ez a lehetőség is ugrott

3,mivel én mindhárom gyerkőcömet a Medvénél szültem és nagyon sokat tett értem,ezért szívesebben megyek hozzá,mint bárki máshoz még, ha pénzért is piszkálgat meg

4,az első gyerekemet is a Medvénél szültem(mint már írtam),akkor még nem a magánrendelőjébe jártam,csak körzeti szinten(akkor még Dunában laktunk)és nem is fogadtam meg,de nagyon rendes volt velem már akkor is,pedig pénzt nem kapott!!!!!

Nem is vettem magamra,nem haragszom. Én is csak leírtam az érveimet,hogy miért is járok magánrendelőbe......

1146. kozmami
2010. nov. 4. 12:51

Köszi az priviket csajok. Első körben felhívom Kulcsot, hátha akkor oda be tudnék jelentkezni hozzá. Ha nem akkor felhívom. Most már ugye nem csak a vizsgálatot kell megejteni, hanem fogamzás gátlásról is akarok értekezni.

Nem tudom mikor volt ez, amit mondasz, mert nálam egyedül volt bent, de mindent az Erikától kérdezgetett, hogy mit csináljon és mindenért bocsánatot kért. Egyszercsak már elegem lett belőle és mondtam, csak csinálja, nem kell folyton ezt hajtogatni. Varratszedésnél is azt hittem felpofozom, hogy hééé, legyen már vmi önbizalmad vazze. Nem akarta kiszedni a varratot, amíg a Bazsa rá nem nézett. Mondjuk csúnya volt az tuti, a héten forrt össze teljesen (11.hét). Több, mint egy órát vártunk a főorvosra, azt mondja, addig leszállhatok mászkálni. Na mondom, én innen le nem megyek varratszedés nélkül, örülök, hogy felmásztam. Végül kiszedte, mert mondtam, hogy szedje ki aztán majd megnézi a Bazsa dr úr.

Én se fizetek magándokiért, az oka amit Vikus is írt. Bár egy másik topikban gyakorlatilag le hülyepicsáztak, hogy aki nem hajlandó fizetni, az megérdemli, hogy szarul bánjanak vele. Hát azért álljunk meg egy szóra. És ezt egy kismama mondta! :O Nekem nem kell, hogy kinyalják a popómat, de igenis a tébé kártyámért lásson el. Ennyi.

Mellesleg van az a doki, akinek hajlandó lennék fizetni, de az nem ebben a kórházban dolgozik, hanem Pesten.

1145. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 1140. - Anyuci macuci)
2010. nov. 4. 10:57

én nem fizetnék azért orvosnak,mert megpiszkál 1 pálcával,azt kikeni egy üveglapra,meg megnézi a melleimet...kötelessége megcsinálni... akkor is csinálja meg, ha nem fizetek semmit.. ami nem mindegy persze,hogy hányan állnak előttem, mennyit kell várni. de az már más kérdés... az sztk-ban is van időpont... úgy kell menni, akkor nem kell sokat várni:) a doki viselkedése meg: ha normál rendelésen nem tud normálisan viselkedni az emberrel,csak magánban mert pénzt kap érte,hát az szánalmas.. akkor ő nem hivatásból ment az orvosira,hanem csak a pénz miatt..(tény,állítólag ma máűr nem keresnek jól a dokik sem, ezért vállalnak minél több magánrendelést..ezt aneszteziológus doki tanárom mondta..)

ne haragudj amúgy,ez nem ellened szólt! ne érts félre...csak elmondtam a véleményem a magánrendelésről... :)

1144. 0b3a2e43a1 (válaszként erre: 1143. - Naildi81)
2010. nov. 4. 10:52
na én ezért megyek a fehér sztk-ba a csnt-be:D az ingyen van:D de inkább hívom a Barnát, és megbeszélünk egy időpontot,valahol(kórház vagy rendelő) úgy mégjobb..
1143. naildi81 (válaszként erre: 1140. - Anyuci macuci)
2010. nov. 4. 10:29

Szia!

Az egyik kolleganőm volt nála nemrég, és azt mondta 6000.- a teljes vizsgálat.

1142. Tompi32
2010. nov. 3. 21:54
Kis fiút, de végül is egy-egy van már, úgy hogy legyen egészséges a drága ennyi..
1141. Tompi32 (válaszként erre: 1140. - Anyuci macuci)
2010. nov. 3. 21:52
Köszi igen jól vagyunk. Állítólag kicsit meg ugrott a tarifája, de nem tudom mennyi lett pontosan..
2010. nov. 3. 20:46

Sziasztok!

Nem volt valaki mostanában a Medvénél rákszűrésen a magán rendelőjében? Kb. mennyibe fog kerülni? Régen mindig hozzá jártam,de már sajna nem mostanában,így nem tudom mennyi a tarifája.

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook