Dunaújvárosi kórház szülészete - tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Na, én nem váltom ki ezt a gyógyit. Most még tuti nem. Tényleg majdnem 8ezer a 3 havi. Sajna amennyit együtt vagyunk, elég lesz a gumi, később majd meglátjuk. Maradnék a femodemnél, sok tejem már nincs sajnos, napi egy üveget kap a Levente, az arra jó, hogy meglegyen az immunvédettsége. remélem még februárig ezt tudom tartani, utána jöhet a saját fogcsim.
Mondta a doki a spirált is, de nem jó, mert jövő ilyenkor már terhes akarok lenni.
Ha így nézem, akkor lehet teljesen kimaradhat a fogcsi, megoldjuk másképp.
Az orvosnak mindig őszintének kell lennie, nem titkolhat el semmit! Ha rossz hír, ha nem!
Tényleg tömve volt a rendelő mikor mentem!
Én is mondtam neki, hogy remélem marad sokáig. És akkor talán még a lányaim is egyszer nála szülnek.
Max akkor már csak öregebb lehet.
Biztos neki is van rossz napja, csak nem a betegeken vagy a kismamákon vezeti le. Igaz én régen azt hittem kő bunkó. Mert 1 másfél éve volt egy terhességem ami nem fejlődött tovább a 6. hétnél.
Akkor azt mondta ez nagyon sok szor így alakul, és ne éljem bele magam hogy baba lesz. Mert 8 hetesnek kellene lennem, már látszódnia kellene a babának, de semmi. Erre kértem másik vélemény aki még 2 hétig várakoztatott, mikor azt mondta hogy küret lesz. Akkor jöttem rá nem bunkó csak őszinte, és ez sokkal jobb mintha ámítanának. Na akkor döntöttem el ha babám lesz hozzá megyek, mert jobb ha a doki meg mondja a frankót mintha, kamuzna, hogy reménykedj.
És mikor a kislányt elvesztettük, láttam rajta hogy őszintén sajnálja és mondta ne csüggedjek szülünk mi még együtt. És igaza lett. Itt van és remélem ez a röpke 20 hét el repül..
igen, ő egy jó doki. remélem, hogy nem fog elszállni vele a ló, és megmarad ilyen szerénynek. én is nála szültem egy hónapja. bár érződik rajta, hogy még nincs saját gyereke.
remélem, hogy a többi gyereket is nála tudom majd szülni:))
Persze mindenkinek lehet rossz napja. De esküszöm én a Barna dokit, még nem láttam rossz kedvűnek.
Mindig mosolyog és kedves. És a lényeg a férjem is meg kedvelte, pedig féltem, hogy el utasítja mert fiatal. Anno a Kállait is azért nem szerette, és örült, hogy elment és nekem orvost kellet váltani.
Tompi, én nem azért kérdeztem ki volt, mert nem hiszem el! Ha igen bocsi, tényleg nem kételkedem. Attól, hogy én mindet pont a jó oldaláról "ismertem" meg, még lehet mással ingerült.
Voltam ma a Barnánál Kulcson. Tök jól esett, hogy emlékezett rám, noha nem nála szültem, meg nem is hozzá jártam kontrollra, mégis tudta miről van szó. Mondjuk ahogy kinéztem alul 1 hónapig, nem csodálom.:S
Kértem fogcsit, azaliat írt fel. Ismeri valaki? Nem merem kiváltani, amíg nem érdeklődök róla olyanoktól, aki szedte.
Szombatnénak gratula!!!!!!
köszi a válaszokat :)))
Én keddre vagyok kiírva,remélem addig kibújik.Van fogadott dokim,hétfőn megyek NST-re akkor megmondja hogy kedden vagy szerdán kell befeküdni(ha addig nem lesz semmi) és csinál magzatvízvizsgálatot és amikor befektet akkor OTT-t.Gondolom ez oxitocin inj. vagy infúzió.... Mert azt mondta az indítással várhatunk 1 hetet ha tiszta a magzatvíz.
én 3 hete szültem.
okt. 22-re voltam kiírva. a doki be is fektetett aznap és indítottak is aznap. mivel nem indult be és hétvége jött, így akkor nem csináltak semmit. hétfőn újból indítottak, habár már úgy mentem be, hogy jósló fájásaim voltak. aznap meg is lett a baba, de nagyon megszenvedtünk. mások, akik az időtájra voltak kiírva, mindet indították és császár lett a vége. talán 2-en szültünk meg a gyereket hüvelyi úton.
Nálam úgy volt, hogy január 25-re voltam kiírva (péntek)(meg nézte a kis könyvet, mert 2008-ba volt)
Az nap be fektetett a doki, és mivel nem indult be a szülés pont egy hét múlva pénteken febr. 01-én indították meg a szülést. De közben nézték a magzatvizet is.
Sziasztok!
Dújv.-i kórházba aki nem szűl meg a kiírt napra,mennyit várnak az indítással általában?
Szia!
Igen szokott ott is. Néhány hete én ott voltam és akkor éppen ő volt. De hogy pontosan mikor van ott, azt viszont már nem tudom.
Sziasztok megint!
Nem tudjátok véletlenül,hogy a CsNT-n a Medve is szokott vizsgálatot tartani?
Nem tudok magánrendelésre menni.:( Nem fér bele a keretbe.:( Azt tanácsolták,hogy a CSNT-n is megcsinálnak mindent. De a Medvéhez ragaszkodnék,ha lehet.
Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Milyen tapasztalataitok vannak a X.kerületi Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetéről?
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?