Dunaújvárosi kórház szülészete - tapasztalatok? (beszélgetés)
Tolem megkerdezte a ferjem hogy 100e eleg e neki....mondom kevesebb is, de ezt majd ferj eldonti....o fizet nem en:/
Babus83!
Itt csak 1 4D uh van sajnos, es eleg ramaty ahogy hallottam meg lattam kepet...
Én nagyon szeretem a Baráth dokit!:)
De sajnos nem tud senki olyan orvost mutatni, aki soha de soha életében nem tévedett volna...
a mostani osztályvezető főorvosunkat szerintetek miért rúgták ki annó???műhiba miatt...
3 gyereket szültem a Baráthnál, több ismerősöm is jár hozzá, lehet rá mondani sok mindent, de azt, hogy pénzéhes lenne, azt nem! Borzasztó dolog lehet elveszíteni egy babát, vagy beteg gyereket világra hozni, és érthető ha a ember neheztel az orvosra, de kivetíteni rá minden rosszat nem kell szerintem. 2011-ben emelte a tarifáját, most 4000 ft a kismamagondozás, de ez havi két alkalmat jelent! Kéthetente rendel be de csak minden második alkalommal kell fizetni neki és nem ő tartja fejben hanem a kismama. Nekem több ismerősömet ingyen vizsgált egy csomószor, méghozzá lelkiismeretesen és alaposan. 2011 ig a terhesgondozás 2500 ft volt nála, ugyanúgy kéthetente hívott vissza de csak havonta kellett a 2500at odaadni. De a mai világban szerintem a havi 4000 Ft se sok pláne dupla annyi figyelemért!
Trabanttal jár főorvos létére, azon kívül van egy pannóniája.. szóval egyáltalán nem a pénz számít neki.
Így van,szerintem sincs elszállva a Barna.
Nála szültem én is,nem fogadott dokim volt csak ügyeletes,azóta hozzá járok és mikor a spirált nekem is feltette,nem fogadott el pénzt.
Baráth dr-hoz viszont magánba járt végig egy kismama,mégsem vette észre,hogy beteg a baba és szülés után még várta is a pénzt......
Na, hát sokminden eszembe jut a Baráth doktorról, csak az nem, hogy sármos! :)
Én a Barnánál szültem tavasszal és egyáltalán nincs elszállva! Még terhesrendelésen rákérdeztem a tarifára, de nem mondott konkrét összeget! Nem adtam nagy összeget, mégis normális maradt! A 6 hetes kontrollon magánba voltam, de nem kért pénzt, meg nyáron rakattam fel spirált, akkor sem.
Persze jó, hogy ennyi doki van, így mindenki megtalálja akiben megbízhat (remélehtőleg). :))
de vállal én nála fogok szülni:))rendesen praktizal:)
pont ma voltam nála holnap fekhetek be, megrövidült a méhszájam, valószinű az ikrek miatt
A stílusról még annyit: Inkábbb legyen nyers, mert saját tapasztalat, akkor az ember jobban követi a tanácsokat. Bár sajna a Medve néha nem nyers, hanem tuskó. Ez van én igy fogadtam el. Volt már amikor engem is megsérett, de...
Én nem szeretem a vihorászós ,közvetlen dokikat, nem bízom benne, én a "betege" vagyok nem a haverja.
Pestre kellet hordanom a fiamat, tünemény dokinő állandóan, mosolygott, csacsogott, ragyogott, nagyon bizalom gerjesztővolt és megbíztam benne fél évig. ... a pénzt szivesen fogadta. Aztán amikor kiakadtam, hogy nem fogadom el, hogy a gyerekemnek állandó tüdőgyulladása van, állandóan leáll a vérkeringése,állandó kórházi ellátásraszorul, orvost váltottam. Érdekes mód, másik orvos, másik kezelés és a gyerekem rendbe jött. Ez a dokinő aki rendbehozta a Dr. Sipos Edith főorvosnő volt itt helyben, aki nem éppen a kedves stílusáról volt ismeretes a 90-es évek elején. Ámbár most, hogy unokája van szerintem egy sokkal mosolygósabb toleránsabb dokinő lett:)
Igen,az igaz,hogy a Medvének van egy stílusa,én pl nem panaszkodom rá,hozzá jártam végig terhes tanácsadásra,alapos volt,rendes,de nem fogadtam meg.Barna dr volt ügyeletben mikor szültem,le a kalappal,emberséges,rendes doki,azóta hozzá járok.Varratszedéskor még a pénzt sem akarta elfogadni,ugy kellett "beletuszkolni" a zsebbe.
De kinek ki jön be,de egyébként a Dunaújvárosi szülészet előtt le a kalappal!!!
Miért nem vagy megelégedve vele, mi volt a baj? Én 1991-től hozzá járok, mind a két gyermekemet nála szültem, azóta is sajna többször kellett mennem hozzá. Sajátságos stílusa van az biztos, de szakmailag meg vagyok elégedve vele. Ha gond volt, az pedig volt és van elég, mindig nyíltan válaszolt és mindent elmondott. Egyszer nem, nem is nézett a szemembe amikor válaszolt és tudtam, hogy baj van. Utólag el is mondta, hogy nem mert nyilatkozni a szövettan előtt, mert azt hitte rákos vagyok:( De, mielőtt megjött a levél a szövettani eredményről, már telefonált, hogy rendbe van minden, megnézte előre:)
Tehát én csak pozítivan nyilatkozhatom róla, ennek ellenére, ha nem bízol benne, vagy bármi más gondod van, keress más dokit. Ne szégyeld, ne legyen kellemetlen!!
A Baráth-ról én is sok jót hallotam, a Barnáról már kevésbé. Azt mondják nagyon elszállt vele a ló:( De, a Baráth úgy tudom már nem vállal szüléseket:(
Nem vagyok meglepve, sok negatívumot hallottam a Medvéről. Ismerősöm is megjárta vele meg a két szülésemnél is amíg bent voltam, sztorizgattak. Bár nekem meg éppen jó tapasztalatom volt vele az első szülésem után, mikor bevittek egyszer az éjjeli ügyeletre.
Kinél döntöttél végül? Elégedett vagy?
szia
én 16 hetes ikerterhes kismama vagyok és a baráth a dokim az eleje óta:)
én csak ajánlani tudom:))
sziaztok
én is Dunaújvárosba járok dokihoz, a Baráth Károly főorvoshoz én megvagyok elégedve vele...:))
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Milyen tapasztalataitok vannak a X.kerületi Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetéről?
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?