Dunaújvárosi kórház szülészete - tapasztalatok? (beszélgetés)
Hát kedves doki, meg csinos, de a szülésznőm szerint ennyi. Mikor én kérdeztem ő jó lenne választott dokinak nem ajánlotta. Amúgy egyszer ő csinálta a küretemet amikor a petezsákban nem fejlődött ki a baba. Aranyos volt viccelödött, de mást nem tudok róla mondani. Orvosilag nekem nem ajánlották. Amikor a Laut szültem a szoba társamnak nem volt fogadott orvosa, ő volt az ügyeletes, akkor be szólt, hogy jó lenne ha ma szülne ne unatkozzon. A nővérke mikor ki ment a doki annyit mondott inkább ne. szerintem nincs tapasztalata elég ezért nem ajánlják annyira.
De ez csak az én véleményem.
Sziasztok!
Hadd kérdezzem már meg: valaki jár közületek a Porkoláb dokihoz?
Én is úgy tudom, hogy nem kell kismamáknak időpont, ha nem a jegy kiadónál, azt kell meg nyomni.
De ezt szerintem inkább kérdezd, meg.
Ne hogy ne fogadjanak mikor menni akarsz..
Azért írtam le, hogy mások okuljanak belőle, és tényleg ne kerüljön többe a benzinköltségnél. :)
Azt szeretném még kérdezni, hogy az AFP csak egy vérvétel? Totál elfelejtettem már (pedig a kislányom még csak most 1 éves :) :) ) hogy 16. hét után megyek AFP-re, akkor az csak vérvétel... ? Felírtam anno, hogy beutalót kell kérni AFP-re a terhesgondozóban, a kerek rendelőben. Tul. képpen a vérvételre kell beutaló?!
Nem sértődöm meg :)
Így 3000-ből voltam meg.
De az tény, hogy a várakozás közben megfogadtam, legközelebb viszek egy szendvicset is, meg egy könyvet.
Szia!
Engem érdekel és köszi, hogy leírtad, mert csütörtökön megyek ugyanerre a tortúrára. Mi kulcsiak vagyunk, de Fehérvárra járok orvoshoz, szóval nekem minden vizsgálatom amúgyis itt lesz. Azt nem tudtam, hogy itt le is veszik a vért, nekem az orvos azt mondta, hogy beutalót kapok és majd otthon veszik le. Jobb lenne így, ha már ott levennék.
Na hát ne sértődj meg, de a büntetéssel, a benzin pénzzel együtt ott voltál mintha itt vették volna le 10 ezerért, és még órákat se kell várni.
Most, hogy bele gondolok ezért nem mentünk múltkor fel, mert ki számoltuk, benzinnel, parkolási jeggyel ugyan ott vagyunk mit ha itt kifizetnénk..
Mindenkinek, akit érint, érdekel:
Múlt szerdán mentem az ingyenes kombinált teszt miatt SZékesfehérvárra. Reggel 8-ra értem oda, 12. sorszámot kaptam, kiskönyvért cserébe. Rengetegen voltak az épületben, ülőhely nem volt. Fél 11-kor kerültem sorra!! Addig álltam, és egy újságot olvastam kb. 60szor...közben azon morfondíroztam, vajon mennyire büntetnek meg a lejárt parkolójegy miatt. Ez a része borzalmas volt. Mint közben kiderült, egy szakrendelés is folyik ugyanabban a 2-es rendelőben, ahová 12-en vártunk (meg akik még utánam). Össze-vissza hívták be az embereket. Türelem, türelem... Kicsit reklamáltunk, így pár perccel később már bent is voltam. A doki nagyon kedves volt, csinált UH-t, majd a vért is ő vette, ezért még mindig lila a kezem...hát mindenki máshoz ért... Végül rákérdeztem, hogy akkor ugyebár a neten fent lesz az eredménye...stb. Néztek rám nagy szemekkel, hogy mit képzelek... Vissza kell mennem az eredményért 3 hét múlva! Kérjek időpontot a recepción. NA, gondoltam újabb órákig tartó várakozás...brrrr... kértem időpontot...
A kocsi szélvédőjén egy 2500Ft-os bünti! Királyság!
Végül: tegnap kapok egy sms-t a sejtbanktól, hogy "köszönjük, hogy az ingyenes kombinált tesztet nálunk végeztette el, eredményét a sejtbank.hu oldalon megnézheti. Kódja: ****"
Azonnal megnéztem, minden rendben! :)
Hát így volt ez.
Igen nekem el küldhetnéd igaz még addig van 6 hetem.
De jó lenne ha nem kellene érte fizetni.
Amúgy nincs valami szabály hány éves kortól, van ingyen..
a férjem azt mondta a bugyis dologra, hogy milyen pervezek ezek a dokik, csak a véres női dolgokra indulnak be:))
nálunk jó hír, hogy megfordult a baba a helyes irányba! már nem faros! most vagyok a 32. héten..két hónapon belül kint a picur!
mostani adatai: bpd:82mm,fl:65mm, tho:78mm.
amit nem értek: D jó, kzs.flow. na ez mi?
Az én védőnőm is dettó ez volt. De hála az égnek már el költöztünk a körzetéből.. Pedig nekem a 2. volt, csak azt hitte 8 év alatt felejtettem.
Hidd el vannak dolgom amik ösztönösen jönnek.
Amúgy én a szülés után használtam betétet is meg bugyit is. Amikor jött a vizit mindig levettem gyorsan. Meg éjszaka nem volt rajtam, de a második éjszaka igen. Csak az első kettőn nem.
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Milyen tapasztalataitok vannak a X.kerületi Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetéről?
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?