Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
hát ez elég érdekes... tényleg irigy.
amúgy ha lesz ilyen géped, akkor you tube-n van fent egy 15 perces program amit elvileg a géphez lehet kapni dvd-t de nekem sem volt hozzá. Így én is ott nézem :)
Sziasztok csajszikák!
Mi az,h.nem adja kölcsönbe sem? Pláne, hogy nem használja. Irígy kutya.
Sziasztok
Én már túl vagyok egy edzésen. El kellene másznom boltba, de lusta vagyok. Lehet nem lesz belőle semmmi sem.
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem voltam tegnap, de voltak vendégek, szombaton meg mi voltunk vendégségben. Kaptam egy digitális mérleget, már régóta nagyon akarok egyet, és tegnap 60.4 kg-ot mutatott, pedig azt hittem 58 kg vagyok, jó hétvégén ettem most rendesen, nem is éreztem jól magam, de ma reggel 59.4 kg volt. Ti hogy vagytok?
nem fáradtam el úgy ahogy gondoltam :))
Mondjuk 2 napja voltam edzeni, az ettől sokkal durvább volt :)
megyek csajok, holnap meló...
jó éjt nektek!
De ügyi vagy:o)
éreztél vmit?
megcsináltam :)))
Csak le is fürödtem utána, meg hajat mostam, azért jöttem későn :))
Máris jobba érzem magam :)
Kivi vok, Clau megcsinálta-e...
Én simán, csak fel kell magam turbózni:o)
12 sima hasprés
12 összehúz,
oldal 16
másik oldal 16
5 kör
Na, akkor van neked itt egy baucsek norbis tornagyakorlat, soxeretettel:
hanyattfexel, térdek levegőben,hajlítva .
Kezeid tarkón és 12 hasprés, majd felrakod a lábaidat ,derekadra merőlegesen majd összehúzod magad úgy ,hogy térd-könyök összeér, és szép, szabályosan a kiindulóhelyzet,majd ismétel.
Utána oldalra dobod a lábaidat 16 kicsi prés a kezeid a combod felé, fodít és ugyanez (m.k.o.)
utána előlről az egészet, ebből 5 kör.
ne túl lassan, de ne is gyorsan.
Hajrá:o)
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?