Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csőben sült szűzpecsenye recept

Csőben sült szűzpecsenye recept

A Csőben sült szűzpecsenye hozzávalói:
50 dkg szűzpecsenye
1 ek.olaj
50 dkg fehér káposzta
30 dkg sárgarépa
10 dkg krémsajt
2,5 dl tejszín
só, bors


A Csőben sült szűzpecsenye elkészítési módja:
A húst szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A káposztát és a sárgarépát,vékony csíkokra vágjuk sózzuk és állni hagyjuk. Forró olajon elősütjük a húst, félretesszük és pecsenyelevében megpároljuk a répás káposztát. Apránként kevés vizet adva hozzá. Kikent sütőtálba tesszük a zöldséget, ráfektetjük a hússzeleteket és leöntjük az előzőleg összekevert tejszínes krémsajttal. Közepes tűznél Kb.20-30 percig lefedve, majd fedetlenül átsütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csőben sült szűzpecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook