Schmalzkuchen recept

A Schmalzkuchen hozzávalói:
5 dkg vaj vagy sütőmargarin; 1 vaníliarúd belseje; 8 dkg cukor; 2 tojás; 2,5 dl tej; 2 dkg élesztő; 50 dkg liszt; 0,5 evőkanál citromlé; 1 csipet só


A Schmalzkuchen elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk. Meleg helyen 40 percig kelesztjük, majd lisztezett deszkán 1-2 cm vastagra nyújtjuk, kocka alakúra vágjuk és még 5 percig pihentetjük. Forró olajban arany barnára sütjük. Ha megsült porcukorral megszórjuk. Melegen, (frissen) a legfinomabb! Isteni az illata!!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A schmalzkuchen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook