Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
A sötétre is adhatsz hálát, hiszen feltudod kapcsolni a villanyt, hálát adhatsz érte, hogy van.
A hidegért is tudsz hálát adni, mert megtudod tapasztalni, milyen jó, hogy megteheted, meleget teremtesz nem csupán a jelenléteddel, de a konvektorral, radiátorral is.
Köszönöm, hogy feltudtam dobni a percedet, amíg olvastad, köszönöm....hiszen vannak barátaim.
Kész, számomra mindigy egy csoda nő voltál, maradsz is azt hiszem, mert mindig fel tudod dobni a napomat, pedig már sötétedik, esik is,
kezd lehűlni, de akkor lássuk így a kérdést :DDD
:):)
Külön egy tányér cukros, egy tányér borsos, mert igy lehet 2 tányérral ennyi:P
Igeeen, alaposan levágattam, nekem tetszik :D
Hát az úgy a finom, bár én inkább cukrosan-borsosan eszem :DDDD
Szia!
Biztos remek lett a frizud:)
A káposztás tésztát én is szeretem, képzeld, vollt, amikor ugy ettem, a felét cukorral, fellt borssal:):(
Nah, megjötem ismét, voltam fodrásznál, sajna a barátnőmhöz nem volt időm felmenni, rohantam haza, kifőzni a tésztát, mert a férjem káposztás kocekát kért :)
Én nem vagyok oda érte, a fiunk szintén, de ettem, legalább cukorral :D
Szevasztok!
1 órája értem haza. Sok mindent elintéztem. Alighogy hazaértem, megjött a családom:) Nagyon örültem neki, az unokámat 2 hete nem láttam,:( Persze csak kicsit voltak itt, sok a meló:(:(
Csütörtökön megy az Orsi orvoshoz! Remélem nem lesz semmi gond!
Volt valamelyikőtöknél fütés korszerüsités? Mik a tapasztalatok?
Reggel hallgattam a híreket. Így mondták be az időjárást. Szeles idő lesz, köszönjük....kiviszi a szmogot. Eső is lesz,köszönjük......éltető nedű a földnek. Hűvös is lesz, köszönjük....összebújhatunk.
Nagyon tetszett, tessék így gondolkodni. Feldobták a napomat.
Nem holdat szándékoztam küldeni, mellényúltam, de köszönöm, hogy nem a lefelé mutató ujjra tévedt a kezem.
Semmi különös, mostam, teregettem, mivel süt a nap, hát kiraktam az erkélyre.
Majd később befejezem az ebédet.
Reméel neked nem kell rohangálni, kicsit tudsz kiengedni te is :D
Szevasztok!
Kellemes napot mindenkinek!
Kávé tea, süti az asztalon:)
Akkor én is elköszönök, szép jó éjszakát a csapatnak :)
Futinknak írtam, remélem semmi baj és válaszol.
Kellemes hetet és hétfőt mindenkinek :D
Háh, nekem is van rosszabbik énem, de igyekezem elnyomni, mert ha hagyom, hát igen kellemetlen alak tudok lenni, bár inkább akkor, ha már sokat nyeltem és megérdemli az illető :)
MOndjuk nyugodtabb ember vagyok.
Madzagot sem láttam mostanában, bár van itthon :)