Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Vilmos már nagy, 20 cm-es én vagyok a 3. gazdája:)
Egon is jó név:) Mi történt vele?
Na, egyből gondoltam, hogy nem unoka, írtad ugyan, hogy voltak, de gyorsan muszáj volt menni is nekik.
Mennyi idős Vilmos? Nekem Egonom volt. :D
Vasárnap négy óra öt perckor valaki angolul felhívta a BKK ügyfélszolgálatát, később pedig a BRFK-t is, hogy két ember fent ragadt a Libegőn – írja a 444.hu.
A lap szerint a Libegő fél négykor bezárt, a turistákat pedig nem vették észre.
A BKV szerint a mentés szabályszerűen megtörtént, a turisták 16 óra 50 perckor elhagyhatták a járatot. A BKV-nál vizsgálatot indítottak, hogy kiderüljön, miért nem vették észre a két ottragadt utast.
Ideje lenne rendet tenni, egy hónapja én is majdnem infarktust kaptam, lebegtünk -libegtünk és a kutya nem szólt, hogy mi a gond. Majd mikor már fél alélt voltam minimum 5-6 perce élveztük a lengést, mikor bemondták MAGYARUL, ne lengessék a széket, mert életveszélyes, gondolom a külföldiek sokat értettek belőle, mint kiderült angolok idétlenkedtek. De, ha szólnak, amikor megállítják, hogy türelem azonnal indítják, miután nem himbálódzik, talán én sem kaptam volna majdnem infarktust.
Persz, unoka, nah :D
Rohanok étkeztetni a családot, szegény gyerek nyolckor ment el, most esett be és mutogat a szájába, simogatja a hasát, ami nála az éhséget jelenti :D
Nálunk erre volt jó a kréta :D
Meg kellett rágni egy kicsit, lett olyan lázas a delikvens, hogy attól sem kellett jobban :D
Metébolyodott kiskegyed?
Ilyenkor havat?
Hót?
és úgy egyáltalán?
Valami van a levegőben, ha mindenki elszáll valamitől :DDDD
Igen, nálunk már kivül, a tetőt, a pince felső részét, ablakokat, bejárati ajtókat a lépcsőházban és az erkélyajtókat is.
Sokkal jobb, főleg ha van ablakcsere is.
Mi a másodikon lakunk, nem szélen, így könnyű, a konyhát szinte csak akkor fűtjük, amikor kopogós hideg van, egyébként csak éppen átengedjük a vizet, mert fölösleges fűteni.
A hálóban mindig ugyanott áll, csak sok minuszban vesszük feljebb, inkább takarót teszek a paplanra.
A fiunk úgy fűt, ahogy ő szereti, napközben tartaléknak megfelelően, este, mikor hazajön, felveszi és fél óra mulva, mire megvacsizunk, kellemes meleg van.
Ugyanez a nappaliban is, bár én itt vagyok napközben is, de nincs hideg egyáltalán.
Eddig még nem fűtöttük semennyit, annyira jó idő volt :)