Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nálunk az mindig gyümölcs, vagy turmix szokott lenni, attól függ mi lesz a vacsi :D
Nálunk a reggeli alap, anélkül a gyerek még az óvodába sem ment el, főleg nem iskolába.
Nem szretek varrni, mindig összevárom és ha kedvem támad, akkor csinálom, de akkor gyorsan és azonnal :D
Nekem volt reggeli tízórai ebéd, most gondolkodom az uzsonnán:(:(
Nekiálltam a kézi varrásnak, nem sok van, rendes vagyok, nem várom össze:)
Nálunk mindig divat volt egy kis tízórai, pár szem gyümölcs, kis keksz, netán kimaradt süti :)
Lehet nekik sem tenne rosszat, mert később ebédelnétek, sajnos az iskolában és óvodában nem esznek ilyen korán :(
Hallottad, nem sánta, púpos, ha jól emmlékszem :D
De aranyos lehetett nagyon :D Ídimami :D
Köszi, nálunk elég sokáig nyitva az ablak, a hálóban pedig még télen is, nem nagyon, picit, de ott befér a süti :)
Leírás van valahol? :)
Ti is korán ebédeltek.
Kincsemék reggel kakaót isznak, majd reggeliznek, de 11-kor már az ebédet kérik:)))
Tangó-szeletet sütöttem, mér az ebédet is megettük.
Küldök nektek is sütit.Ablakot kinyitni:)
A múlt héten azzal szaladt elém az unokám: Képzeld Ídimami denevér van a pinénkben...:-)
Mondjuk azt nem mondta hogy sánta is...:-)
Köszönjük..:-)
Áldott Békés Ünnepet!
Oké, csak nehogy Te ess kísértésbe!
Szép álmokat Mindenkinek!!
Nem sántát,púposat. Sánta a kutya, adjunk már magunkra, valami újat alkossunk! :D Mondjuk félszemű denevér. Mit szóltok hozzá?
Apropó, H.xa előrukkolhatott volna egy helyes kis tököcskével.