Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Maraggyá már a hóval még!!!!!...remélem, a havim előtt akart lenni és nem hó.
Tudom mindjárt jön a mentő, de azt hallottam, hogy körbe kell a homlokot kötni, abroncsszerűen, akkor enyhül a fájdalom. Meg azt is, hogy igazi sóból egy csipetet a vízbe tenni, meginni.
Jó tudom, én annyira fiatal vagyok, hogy főleg, mint érintett szakmabeli sokkal-sokkal jobban értesz ezekhez. Egy próbát talán megér. Tégy egy tollat a pánt alá és vidám este is lesz, te leshetsz a törzsfőnök. :))
Nekem általában melegfrontnál,és hó előtt...:(
Lehet az költözött hozzám???
Nekem sosem szokott fájni a fejem, de biztos öregszem. Nem lehet mindenki olyan fiatal és jókedvű mint Eniss:DDDD
Köszönöm, megkaptam. Nagyon jól esett:)))
Nekem 3 napig egyfolytában ült valaki a fejemen:( Most éppen nem, Hála az égnek:)
Gyün a hideg front,a viharos szél...:( nekem csak melegfronttol ül valaki a fejemre..Ilyenkor nem...
Köszönöm szépen!. Ezt szerettem volna tudni. 2 hete volt közgyülés, meg is szavaztuk, most valaki kitalálta, hogy legyen ujra szaavazás, mert ez hülyeség stb... Nálatok be lett szigetelve a ház? Nálunk csak az oldalfal, mert nem volt pénz az egészre. Én 4. éve minden télen az utcát fütöm, olyan meleg van fent a 4.-en:( Müanyag ablakok, ajó van nálam:)
Áhh,egyszerűen...ilyesmi van itthon a háztartásban...Az ember megismeri a tüneteket...Enis,meg túl pozitív lett hirtelennyiben...@@@@vvv
Azt szeretnéd tudni, amikor a központ fűtésre rászerelnek egy mérőt és egy ki-bekapcsolót?
Nekünk eddig bejött, jóval kevesebbet fizetünk, elég sokat spórolonk meg, az elején még vissza is kaptunk :)
Persze a nyílászárók cseréje is kellene mellé.
Pedig már gondolkoztam rajta, de gondoltam várok, csak akkor indítom, akkor is a zsőnyegem, hogy közelebbről megnézzelek, mert lehet csak az idő zavarta meg a csepp kis agyadat :D
Van valakinek tapasztalata fütés korszerüsitésről, vagy hallottatok valamit róla?
Szegénykém, ettől az időtől, itt példul délelőtt még csodásan sütött a nap, aztán ripsz-ropsz eltünt és már csak az esőre emlékszem, a köztes dologra nem :(
Küldök fájáscsillapító ölelést :D
Nocsak!
Te küldted neki, hogy jobb legyen a hangulata?
nekem is küldhetsz a kékből, de akár a rózsaszínből is:))
Ismerlek már, mint a rosszpénzt.
Jaj de édes: szeduxundi?:):)
Ezt még nem hallottam.
Találkoztam már Tüdőgyuszkóval,Kun Bécivel, de ez naggggyon szellemes:)
:@@@@@@ jajj, mert olyan irigy vagy.
Jobbulást Kata! Te is gondolj arra milyen volt amikor a gerinceddel voltál kórházban. Micsoda ötleteim vannak. Mentőt a zubonnyal még ne küldjetek!!! :)
Hiába mondom,hogy szeduxundira ne igyál annyit,neked aztán beszélhet az ember....@@@@
Neked is küldök a kékből, de a rózsaszínt melegebben tudnám ajánlani. Na....mire gondolsz?....nem arra amire én gondoltam remélem, amikor befejeztem a mondatot. :DDDDD
Sziasztok!
Itt sötét éjszaka van, szakad az eső.:(
Délelőtt óta olyan fejgörcsöm van...:(
Oké Eniss...Ne vegyél be több liláskék tablettát.....@@@@@@@@@@@ Mostmár jönnek majd a csillámló pónilovak....
További ajánlott fórumok: