Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Ja szegénykém, mindig történik veled valami :(
Vonzod a bajt, kellene egy kis átokűzés, vagymi :D
Te sátán!!!
Legközelebb meg ne merj szólalni,mert ütök,mint a bolondóra!
Én a kovács lettem volna,erre ma megkaptam Döbrögit. Péntek reggel meg előadás! Nesze neked!
Köszönöm! Átmenetileg eggyel többen vagyunk, mert egy kiskutya lakik most nálunk, ugyanis a gazdija baltával várta haza. Na ezt nem engedhetem!
Vékony, kis termetű, keverék kislány kutyus. Kislány volt a gazdija, de elköltözött - ezért a pasi v.szinűleg a kutyuson akar bosszút állni.
Drukk ezerrel, hogy egy jó gazdit találjon!
Remélem holnap belátogat SzImrusunk is, hogy bezsebelje a gratulációkat!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Cupp-cupp-cupp! :D
Szasztok Csevisek! :)
Most már nem tudok többet olvasni, majd jövök valamikor.
A helyzet reményt keltő, de még nem az igazi! Majd mesélek!
Szép hetet mindenkinek!
Sziasztok!
Megjött Döbrögi,aki decemberben már medve lesz....:)
Én a Vidámparkban estem a Töpjeim mellől a hernyó alá, onnan szedtek össze, persze én is, mint a labda pattantam fel, csak ott még az az illúzióm sem lehetett, hogy nem lát senki. A lányom meg vinnyogva röhögött a rácson kívül, szemeit sűrűn törölgetve. Na, nem az anyját sajnálta. Eltelt 4 év, és még megkérdezi. -Emlékszel mikor beestél a hernyó alá.....ÁÁÁá, ha nem emlékeztetne, elfelejteném.
Megi, ne vihogj!!!! Látom, hogy letüdőzted a cigit, úgy nevetsz
Én kérlek:Úrinő vagyok!!!!!
Bárányka...Nekem púpok sem kellenek...A sima aszfalton képes vagyok hasra esni...Az emberek rohannak segíteni,aztán megtorpannak,mert rettenetesen sírok a röhögéstől...
1 hónapja az utcánkban akkorát estem, h na, pedig nem is ittam, mi lett volna ha.....?
Több púp volt a járdán ebben botlottam meg.
Olyan gyorsan még soha nem álltam fel, mint akkor. Senki nem látott meg,hála Istennek. Ment volaa hire," na ez is bepiált"