Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Ennek alapja mindig a félelem.
Valami van abban a családban, amiért már ketten is a kilépésnek azt a formáját választották, ami végleges lett volna, de mindenhonnan.
A gránátalmát szeretem, szoktunk is néha venni, finom :)
Nálunk a turmix megy inkább, bár a kifacsart leveket is szeretnénk :D
Egészségetekre!
Én nagyon finom gyümölcslevet facsartam most. Olyan, mint a grapefruit, meg a dinnye keveréke, de belseje az olyan gerezdes, de mégis más ízű. Meg volt itthon 3 db. gránátalma. Nagyon kellemes itóka lett belőlük.
Elbucsuzom, megyek vacsorázni, utána meg csüccs a TV elé:):)
Holnap jövök:)
Legyen szép estétek:)
Te is fiam, Brutus?
Hát nem kell ide ellenség, elég egy jó barát is, aki merő szeretetből a hátadba döfi a kését :DDDD
Szia :)
Lehetne, de minek?
Részemről itt is fel tudom húzni magam, de nem nekem kell megváltani a világot, így továbblépek, ha olyat találok, ami idegesít.
Ez benne a szép.
Viszont a való életben meg kell tenni mindent, hogy rendben menjen minden, ki kell kapcsolódni, nah :D
Ez sok és sokk :(
Ne vedd magadra a más baját, ezzel nehéz megbírkózni én imádok segíteni, meghallgatni olyanokat, akiknek bajuk van, de ezt nehezen viselném, annyira szörnyű.
Az nem érdekes, hogy nem tetszik, a nők csak szeretnék, ha életük szerelme egyben a legjobb férfi is lenne, de akkor meg féltékenyek lennének.
Hagyd szépen folyni a dolgokat, beszélgessetek, lehet elfelejted neki, hogy nem olyan, mint amilyet elvárnál.
Az a jó, ha minél többen szeretik :)
Olvastam, hogy aprócska kisfiú, nekem a fiam, 18 kilósan ment elsőbe, de jól megnőtt :) Semmit nem jelent a mostani, súly és magasság. Nálunk legalábbis nem jött be, hogy a kétéves kori ? azt hiszem a két éves kort veszik alapul,hogy az akkori magasságot duplázza meg valaki felnőtt korára.
Van neki dédikéje is?
Az én fiamnak volt még üknagyija is. :) Azt sajnálom, hogy nem készült fotó róluk :( Távol éltünk az ükmamától.
Szia!
Én nem tudok semmi okosat mondani. Ha én lennék így és nem lenne másik olyan kapcsolat kilátásban, amit ez a mostani zavar, akkor tovább elbeszélgetnék vele. Aztán majd kiforrja magát. Lehet nem egy Adonis, de annyi belső értéke van, hogy feladnám a külsőbeni, elvárásaimat, elveimet miatta.