Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szia, gyere, kotyogj itt is egy kicsit:):)
Sziasztok Lányok!
Csupán azért nem jöttem gépközelbe, mert vendégeim voltak,meg eléggé sokat lógok itt. Nem jó dolog, mert okosabb, hasznosabb dolgokkal is tölthetném az időmet. Most ez nem Rátok vonatkozik, hanem mindig valamibe belekotyogok.
Éppen ebben a pillanatban mondtam amit tanácsoltál.Hivott telefonon, a leánya bepiált, s bevett egy pár nyugtatót. De hazaengedik a kórházból. Mit csináljon? Mondtam, oldd meg ahogy gondolod, azért nem csaptam le a telefont , neki is volt egy öngyilkosssági kisérlete:( nagy beteg volt utána:( csak ez már nekem sok:( Otta két gyerekük, ma mondta a 4 éves kislány, h apa fojtogatta anyukát:(Elegem van!!!
Sziasztok. Kérdésem van :) Új szemszöget szeretnék :) Van egy srác. Lassan két hónapja teszi a szépet! De nem tudom még mindig mit akarok tőle, akarom e őt vagy nem?! Szeretek vele beszélgetni, várom hogy felhívjon, mindent megbeszélünk, amikor végre talizunk az sem rosz, de valahogy mégsem érzem, hogy az esetem lenne. Kinézetre. Viszont annyira összezavar hogy elküldeni sem tudom, mert minden más jó vele (nem, nincs szex :) ) Szerintetek? Ez csak egy valakihez való ragaszkodás lenne? Vagy valami kezd bennem kialakulni? Esetleg ha a jobb rálátás érdekében szükség lenne még infókra, állok rendelkezésre :) Köszönöm
Rendes vagy, nem csipkelődsz, mint szerénységem :DDDD
Akkor ne mondjatok neki semmit.
Amikor kérdez, mond azt, ez a te gondod, nem kell a jó tanács, oldd meg magad.
Ha senki nem fogja segíteni, lassa rájön magától is és legalább akkor kérdez, amikor tényleg meghallgatja a segítséget.
Ha nem, maradjon magának.
Néha nem akkor jó barát az ember, ha a lelkét is kiteszi, hanem amikor hagyja a másikat a sok jó tanács után, magától gondolkodni és megtenni a hibákat, amiből többet tanul, mint a szájába rágott tanácsokból.
Érted ugye?
Irtó naiv, csak az a jó, amit a gyerekei mondanak. Szerintem ellenséget lát bennünk. Ha meg baj van állandóan ide telefonál. Ha adom az ötletet, eszébe sincs megfogadni- de még gondolkodni sem akar rajta:( Energia vámpir!!
Én is!:) Az valahol nem is probléma, de ha már több ember is győzködi s mégsem hisz...elbujik a probléma elől, ahelyett hogy megoldaná:( s nem lehet rajta segiteni.
NEM a KONYHÁT kell beültetni, hanem venni palántákat, és azokat kis dobozkákba ültetni, lerakni az ablakba, sötöbö, minek ezt belerágni a szájába, magától is tudja, de kötekedni nem árt néha, ahogy látom, igazából el akarsz menni hozzájuk, csak ne mered mondani :DDDDDDD
Erre szokták mondani, hogy mindenki a saját sorsának a kovácsa, ha ő nem hallgat a jó szóra, fölösleges energiát rá pazarolni.
Hagyd, majd rájön.
Megink is kicsit önfejű! :DDD
Holli azt ígérte,ő ad nekem palántát...
Csak nem Megi a szomszédod??? @@@@@@@@@@
Megi! Ha így beülteted a konyhát és nem hísz el h megnézhessem, örök harag! :DDDDD
Én már meg tudtam volna oldani, de nem hallgat rám:(pedig tudja, h igazam van, ez nagyon összetett dolog, mint kivülálló, gondolom, azért látom jobban át:)
Nem baj, jön még tavasz, utána meg ősz...:))Csak állítsd rá az ismerősöket, h neked ilyen kellene! Na meg csináltasd a fóliát, h már csak ültetni kelljen! Ha tavasszal nem sikerül , akkor is ültethetsz alá salátát, hagymát, retket, paprikát, paradicsomot, bármit...:)) az is besegít a konyhára. Aztán ősszel meg hajrá!! :D
Most még jó idő van, próbálj a konyhába palántázni és mikor kész a sátor, akkor majd tavasszal kiülteted :D
Szóval járkálsz jobbra-balra, azért nem vagy itt :D
Ha tudom, hogy jössz, készítek ki megmosott gyümölcsöt, hogy meg tudd enni :D
Eniss tömi a fejét, agytájon :D
Sajnos van ilyen, de mindent meg lehet talán oldani :)
Hát...későn jöttem rá,mit is szeretnék...:(
Jó lenne, ha palántát kapnál ajándékba, mert az is egy vagyon...augusztusban kellett volna ültetni, és arról már lehetett volna tavasszal csemegézni! :) persze tavasszal is lehet ültetni, csak általában ősszel mindenki ledobálja azokat a palántákat, ami nekik felesleges, neked viszont jó lett volna...
Hm.... semmi extra, elég gyakran előfordul:Gondok vannak egy kedves ismerősömnél, ugy tünik, megoldhatatlan helyzet:(
Szeretném nagyon...:) Ha sikerülne,akkor jó lenne lekvárnak,és szörpnek is...:)Ádám nem szereti a kapható édesítős szörpöket,ami meg cukorral készül,hát egy vagyon!:(
További ajánlott fórumok: