Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Az nálunk nyár végén van, gólyatábor néven fut, ott ismerkednek meg egymással a diákok és a tanárok.
Egyszer a fiam is volt segíteni, kordában tartani az ifjakat, azt mondta, többet nem megy. :)
Sosem értettem, minek kell annyit inni, hogy még a részegéségen is túl legyenek :(
A legtöbb hajléktalan nem önszántából lesz az, míg elég sokan viszont igen.
Több házat kellene nekik építeni, erre fordítanai azt a sok milliárdot, amit más a kicsi zsebébe rak :(
nah, jó is, hogy beszéltünk róla, mert itt van az agráregyetem, tőlünk nem messze és jön a Sárgulási bál, akkor végigmennek a városon lovas kocsikkal, szépen feldíszítve, ők is régi ruhákba öltözve, búcsúznak a várostól, akkor az tavasszal van.
Most csak a végzősök sárgulnak :D
Tavasszal, mikor a tanárokat búcsúztatják a középiskolások, akkor van még zaj itt, sokszor megyünk ki az erkélyre hallgatni őket.
Némelyik csapat igen szépen énekel, de van akik csak bolondoznak :)
Fura világot élünk, a jogász lányok asztal alá isszák a fiúkat, valamint simán fetrengenek a drága ruháikban, amit azért sok hajléktalan sem tesz meg.
A kutyusok is pisilnek persze, amit a díszburkolat jobban beszív, mint az aszfalt.
Valószínű azért nem jutott eszembe, mert nálunk egyetemváros van, aholmegtalálnak mindent, még mozit is, ritkán járnak be a belvárosba,nem randalíroznak sosem.
Sajnos csövesek itt is vannak, de ilyenkor elbújnak az erdőbe, ott még szép idő van és kicsi kis házikók a meleg, vagy eső elől, ott szoktak élni. Nappal aztán eltünnek.
Ez tsodálatos :)
Ami az én temetésemet illet, én csak ahhoz járok vissza kísérteni, aki szegfűt mer hozni a síromra. :)
Gondolom, eddig még jó volt, ha kérdezett valaki, mert megnyugtattad a betegeket :)
Itt sincs rossz idő, csak fúj a szél, de nem árt a ruháknak :D
Nem hiszem, hogy az infarktus fenyeget, attól jobb a természeted és a hozzáállásod is.
Viszont ezek után, ha már ennyi műtéten vagy túl, egy évenkénti vérkép ellenőrzés nem ártana.
Maradj csak ilyen :D
Amit tudok elkerülök, a vérképem is tökéletes, a koleszterin szintem is, nem iszom, nem dohányzom, nem fiuzom:):) Naponta a sétám is meg van. Mindenhova gyalog megyek.
A vőm szokta mondani a mama 100 éves koráig fog élni.:) Én meg mondom neki, jól van kisfiam, de a tolókocsit kérlek te told majd:):P:P s ha a temetésem nem olyan lesz, mint megbeszéltük, akkor kinyulok, s kapsz egy nyaklevest:):)
<3
Ha tudok, szívesen segítek.
Itt 21 fok van! Igaz a lakásban:))
Szívinfarktusnak sok kockázati tényezője van, de az mindenképpen jó jel, hogy a vérnyomásod rendben van és a pozitív hozzáállásod is nagyon tetszik!!!:)
Holnap írd meg mit mondott a doki.
Katára hallgass, ha nem tudod mi a gond és itt van, írj neki levelet itt, válaszol szívesen, hogy ne aggódj fölöslegesen.
Nah, itt akár 18-20 fok is lehet ma :)
Eddig soha nem volt ilyen gondom, a vérnyomásom tökéletes volt s most is az.
Az apu infarktusban halt meg 200-as volt a vérnyomása mindig. Holnap kiderül, megyek dokihoz. Ha azt mondja, ne foglalkozzak vele, igy lesz. Orvosságot nem akarok szedni.
Köszi a tanácsokat:):)
Szia :)
A kutyasétáltatás utániról beszélsz?
Az neked sok? vagy kevesebb szokott lenni?
Nekem minsig olyan 90-95 körül járkál, mondják azért, mert alacsony a vérnyomásom és kompenzál a szerveztem.
Egyébként az idő is teszi, hidd el. én a hétvégén és a férjem is, meg akartunk fulladni, úgy vert a szivünk, de csak ennyi. Ne félj, ha nem volt gondod ezzel soha.
Szia!
Ki pisil nálatok a járdára?:)
Bárányka ez még nem annyira sok.
Vegyél mély levegőt és lassan engedd ki. Lassulni fog a pulzusod. Nekem szokott lenni 150 is nyugalmi helyzetben. Amióta megtanultam alkalmazni ezt a légzéstechnikát, tudom szabályozni (lassítani) a szívverést. Nem nyúlok azonnal a béta blokkoló után.
Jobbulást Bárányka!