Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg! (beszélgetés)
Sylvi átállt a másik csapatba.
Jól tette!
Au és Laci percek óta ezen fortyog...
Köszi! :)Ebben úgy látszik, jó vagyok.:)
Ne piszkáld már! :) Nem hinném, hogy rokonuk lenne. De a kinézete miatt még nem biztos, hogy kisebbségi! Nem egy skandináv típus, és akkor mi van?
Így van, jól számolsz! :)
Rokona lehet vajh' Bódi Gusztiéknak? A színe alapján is hajaz rájuk, nem csak a nevük szerint. :)
Nem egy svéd típus. :D
Láttam. :)
Nincs több kérdésem, ilyen nincs és mégis van!:D
Ez komoly?
Mert viccnek kissé durva lenne...
Megáll az ész...:D
Szíves közlésednek hála, most már tudjuk.
13 éves kora óta?
Ez se semmi! :D
Charlie a csótány!
Neki is indítottak egy facebook likes oldalt. :D
Én is neki drukkolok!
Egy végtelen szimpatikus ember,meglátszik hogy igazi sportoló volt.Van kitartása,akarat ereje mindenhez.Egy igazi csapat ember.
Nem is lehet még csak egy napon említeni Au-val.
Csak tudnám hogy mit csípnek és csíptek anno a nézők azon a bárgyú,lekezelő modorú, hülye macsó köykön.
Jó lenne, én is neki drukkolok!
Nő nem lesz szerintem se.
Épp ez az...Falusi Mariann és Keleti Andrea után Bódi Sylvi?
Tartok tőle, ezt így nem fogják hagyni...
Pedig nagyon arra hajlik a kép...
Madár "csak" Madár, nem tud olyan ordenáré lenni, mint Au vagy Laci, Szilvi ellen pedig az szól, hogy nő, és az előző két szériát nő nyerte.
Amúgy az összes VV-t férfi nyerte, úgyhogy ez nem direktíva...csak esélylatolgatás.
Ez nekem sem világos. Mindjárt az elején bevették oda magukat és ott tanyáznak, nem tudni, milyen alapon.
Mondjuk engem kirobbantani se lehetne onnan, főleg úgy, hogy ha jól látom, a többiek nem is sátorban, hanem a szabad ég alatt alszanak, tábori ágyon, hálózsákban...
Köszi,megfogom nézni.:)
Nem vagyok semmi jónak, az elrontója:)
Én nem néztem az elejétől,most is csak azért nézem mert kíváncsi vagyok végül is kinyer.
Amugy is mindenből az első széria az igazi,a többi olyan mint a klónozás.
Sajnos,szerintem is így van.
De akkor meg minek,ilyen műsort készíteni?
Ha nem azok nyernek ,akik becsülettel végig csinálnak mindent.
Legalább itt érvényesülne igazából a dzsungel törvénye:)
A VV-t én nem is néztem,mert minden honnan azt hallottam hogy Au.Pfuj!
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!