Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg! (beszélgetés)
Felírogattam ide mindent...:)
Ahogy előadta magát, hogy már milyen régóta nem edzett, de most aztán felépíti a Dzsungel Királyát...áá, brutális volt. Edzés közben olyan szövegeket nyomott...valami összefüggéstelen dumákat, olasz neveket...nevetséges volt. Azzal fejezte be, hogy lekapta a gatyáját, pörgette a feje körül, egy szál p@csben kézen állt...:)
Aztán levonult a Szilvi mellé napozni, nah annak sem tetszett...te, láttál már olyat, hogy egy pasi begyűri a fürdőnadrágját a hátsójába (poppoló, ezen sírva nevetek) ,és úgy csinál belőle egy tangafélét? :) Bár inkább brazilra sikeredett...:) Ilyenek mentek... a végén meg két csapatra osztották őket, és rappelniük kellett...ott is a Sylvi volt Auval meg Lacival, és szemlátomást nem tetszett neki a helyzet... még elmondani se akarta a szöveget, amit a két észkombájn összerakott.
Közben pedig kiesett szegény Zé, akit őszintén sajnálok...és mindjárt sajnálhatom magamat is, mert ha kiderül, hogy ide írok, engem úgy kirúgnak..
Talán a következő turnus jobb lesz. Kezdem osztani azok véleményét, akik szerint ez az eddigi leggyengébb széria.
És kezd Aurélió-show-vá válni...azt látnod kellett volna, amit tegnap előadott! Én csak azon gondolkodtam, hogy sírjak-e vagy nevessek....
Sylvi is!
Nézd csak meg, mennyire odateszi magát, pl. a tegnapi bátorságpróbán.
"Pár percig
tán hercig,
ahogyan perceg
a szó,
de nem herceg,
aki henceg,
csak egy proli tahó.
Ami persze trendi,
ez alap,
ez a zsír-szint!
(Mindegy, milyen vak a vaker,
ha van a nyelveben piercing!)"
"...a zombiseregnek mindegy,
elég, hogyha kap egy kigyúrt hímet,
aki mutogat
a kamerába nagyokat,
és
káromkodásból egy putrit épít..."
Vajon kire illenek ezek a sorok?:)
Biztos akad hozzá hasonló. ..de az biztos, hogy az a nő egy rettenet.
Ha Aurélió nyerné ezt is, az már túlzás lenne. Legyen elég neki a VV.
Ez a lényeg! Semmi komoly műsorban nem lehet használni, mert a viselkedésével egyből hazavágja.
Amit ma is mutatott...a gatyáját pörgette, mutogatta magát, meg ahogy napozott...Sylvi türelmes típus lehet, hogy ezt el bírta viselni.
Hát az bizony néha az volt, a vége felé már nem is néztem.
Én is ebben bízom.
annak biztos szimpatikus volt, aki hasonló típus,
de ez a nő szörnyű
viszont nem lenne jó ha ezt is Aurélio nyerné,
bár nekem szimpatikus, egyszerű kis vagány fiatal,
bírom a fiatalokat
Így van, viselkedni nem tud, mocskos a szája és azt gondolja, hogy minden róla szól. Semmi komolyban nem tudnám elképzelni, azt már nem hinném el.
A VV is majdhogynem egy Aurélió show volt néha, elégedjen meg azzal.
Remélem visszamegy oda, legalább ott hadd lássuk :)
Ez pontosan így igaz. Sehová sem lehet elhelyezni, mert nem tud viselkedni, ráadásul egy idióta barom.
Arra kíváncsi lennék, milyen lenne az a műsor, ami róla szól. De az ég kíméljen meg attól!
Lesz megint Konyhafőnök. Zé nem megy vissza oda?
A logika ezt is diktálná.
Csakhogy itt ez nem logikai alapokon nyugszik.
Én is Sylvire vagy Madárra voksolnék. De sajnos inkább Auréliónak áll a zászló.
Hát sehol se tudnám, mert egy barom :)
Az RTL simán kitalálna neki valamit, ha nagyon akarják, de remélem ez nem fog előfordulni. Inkább nézném Zé-t :)
Laci h.lye, mint a föld.
Aurelio dettó.
Madár jó fej.
Szabó Zsófi izé.
Szilvi jó fej.
Szóval Madár vagy Szilvi, inkább Szilvi, ő jobban oda való, odateszi magát, belevaló, Madár csak pusztán elvan.
Normális műsorba biztos nem.
Hol tudnád őt elképzelni? Nekem ehhez szegényes a fantáziám...:)
Külön neki egy műsort? De milyet? El se tudom képzelni...
VV Aurélió.
Gáspár Laci.
Erdei "Madár" Zsolt.
Szabó Zsófi.
Bódi Sylvi.
Íme a választék.
Szerinted?
Csak őt ne!
Így is akkora arca van, hogy beteríti a képernyőt, pedig 102 cm, mekkora lesz utána?
A nagy Károly...jaj, de utálom!
Mint pasi nekem is bejön, ráadásul nem egy bunkó fajta, úgyhogy nagyon szerencsés a barátnője :) Nekem is szimpi Szilvi, pozitív csalódás. Bár nekem sok mikor a modellkedését mutogatják, leadhattak volna mást is, de hát mindegy :)
Próbákon nagyon ügyes, odateszi magát rendesen, és nem nyafog sose.
És ki a fene kíváncsi rá?
Amúgy itt is azt teszi...mint mindenhol,ahol megfordul. A helikopterező idióta. ..tényleg, hogy lehet valaki ilyen közönséges?
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!