Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg! (beszélgetés)
Szerintem a második csapat túl idős lesz ezekhez a feladatokhoz.Több közülük 50 vagy 50 -en felüli.
Kiváncsian várom hogy fognak remekelni:)
Nah kíváncsi vagyok, milyen lesz ez a társaság. ..mert nem tűnik túl karakteresnek, ami azt illeti.
Persze ebből még lehet kellemes csalódás....
En egy fozos musorban lattam mar regebben es meglepte a vacsoravendegeit, mert verset mondott- gondolom, ne neztek ki belole :-/
Orulok, hgy O nyert!
Mivel én szeretem az ökölvívást,én ismertem Madárt,profi ökölvívó Világbajnok volt,de most már nem űzi aktívan ezt a sportot.
A ringben is ilyen volt,szerény, példamutató kitartással készült minden mérkőzésére,és ahhoz mérten küzdött a ringben is.
Nekem nagyon szimpatikus !:)
Van igazság a Földön,néha:))))
Nagyon örülök hogy Madár nyert,nagyon megérdemelte!
Nagyon tetszett a műsor, mi sokat nevettünk :-)
várjuk a hétfőt !
That's all,Folks!:)
De hétfőn kezdjük újra, új csapattal.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!