Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja? (beszélgetés)
neeem, tipizálás megvolt, teszt is. ez vmi párhuzamos dolog, h ha van condyloma akor erre is kéne levenni...de mindegy :D
én is a condylinet mondtam neki, h a párom azt kapta, de itt SK-ba nincs...ez maradt csak...uh...fájdalmas:S remek..majd igyekszem
Te milyen immunerősitőt szedsz?
Örülök, hogy rendben volt, nekem is említette a dokim az Aldarát is, de azt mondta, hogy drága és a Condyline gyakrabban szokott hatni, ez a tapasztalata. Nem mentem vissza még hozzá, mert nagyon sok pénzbe kerül, és még magánrendelésen is két órát vártam, mert elcsúszott az időpontokkal.
Tényleg úgy tűnik, hogy hatnak a cseppek, de azért nem kiabálom el. Holnap még veszek egy immunerősítő cuccot, azt is beveszem hozzá, valamint visszatérek végre a jól bevált no cukor, no liszt, no tej diétámra. :)
Ja, a bőrgyógyászom azt mondta, hogy nagyon igyekezzek meggyógyulni, mert az orvos által végzett eltávolítások mind nagyon fájdalmasak!!
A vért talán a HPV tipizálásra, vagy víruskimutatásra vette le, nem? Nem tudom, nekem nem vettek, mert azt mondta, hogy teljesen felesleges 5000 Ft-ért tipizáltatni, mert akkor sem tud más kezelést, mint ez. :D
Nem, nekem nem ő mondta, csak annyira szétmarta a sav a bőrömet, hogy egész idáig sebes volt, ezért nem is lehetett volna rákenni, meg amúgy sem szeretek ilyen nagyon káros anyagokat magamra kenegetni. Ezért inkább kutakodtam, hogy mivel tudnám kiváltani ezt a borzalmas Condyline-t.
Én is kellemetlenül éreztem magam a bőrgyógyásznál, de szerencsére nő és nagyon laza, uh. ezt sikerült leküzdeni. Remélem mond valami bíztatót neked. ;)
neked doki mondta a grepi cseppet rá?
én holnap megyek hozzá, picit félek :S tok ciki nem,hneki mutogatom magam :S noinél nincs gond, de bororvos...:S v csak én vagyok igy vele?
komolyan?
nekem most elfogyott a krémem, és ha minden jol megy kedden megyek bőrorvoshoz. remélem mond vmit...
de azota javult, egint 2 piros pont van
Nekem iskb ugyanígy néz ki! Ahol először voltak, ott ugye lemarattuk a savval, aztán szorgosan kenem Grape Vital-lal, nem jöttek elő, kezd helyrerázódni a bőröm is. DE: most cserébe a hüvelybemetnetnél jöttek elő, azokat is kezeltük savval, de semmi reakció nem volt, így azt hittük mégsem condyloma, most már látszik, hogy igen!
Azokat is kenem a grape kivonattal, nagyon kiszáradt a bőröm és egy ponton meg is repedt. Tegnap már úgy kentem be, hogy mandulaolajjal összekevertem a grape-et. Tökre hurkás az egész bőröm, de úgy tűnik, mintha ennek nagy része az irritáció miatt lenne, mert eléggé fáj.
Nekem a bőrgyógyász azt mondta, hogy azért kell irritálni, hogy az immunrendszer odakoncentráljon, és kinyírja a vírust, és hogy 6-8 hét szokott lenni a minimum kezelési idő...
Énnagyon durván elhatároztam, hogy meggyógyulok, úgyhogy így is lesz! :)
Igen, de tényleg nem az olcsó alkoholos kivonatot használtam, hanem Grape Vital-t (5000 Ft), ami tiszta hatóanyagot tartalmaz, egy magyar doki kísérletezte ki, és azt írják a honlapon, hogy HPV ellen is tesztelték és az estek döntő többségében bevált. (Sajnos nem tudom hogy kell linkelni itt, bocsi, megmutatnám különben).
A teafaolaj pedig 100%-os tisztaságú bio minőségű (Dr. Organic, kb. 2000 FT), mert abból is van olyan, ami olcsó és lámpaolajból csinálják... :S
igen, ugy 2 hete elmult..1 hétre, de beteg lettem és megint előjött :S
viszont azt nem értem,h amikor meglátták a condylomát hpv tesztet is csináltak...magas rizikofaktoru lett az eredmény. megcsinálták a tipizálást tt meg semmi...hogy lehet? most akkor ha elmulnak a condylomák beoltathaom magam, h legalább a szemölcsökkel ne kelljen babránom?
Örülök a gyógyulásoknak! :)
Nálam is kezd begyógyulni a lemart felület, méghozzá szépen! Tegnap kellett volna elkezdeni kezelni megint a savval, de még vérzett az egész, úgyhogy inkább természetes módszerre váltottam: vettem 100%-os tisztaságú bio teafaolajat, először azzal kentem, szinte azonnal elmulasztotta a fájdalmat, majd elkezdtem szintén jó minőségű (elég drága) grapefruit mag-kivonattal is kezelni. A grapefruit mag-kivonatot belsőleg is szedem, immunerősítésre, egy pár napig emelt adagban, aztán majd csak simán :) Nagyon bízom benne, hogy hatékony lesz a terápia, mert ez a savas ecsetelés iszonyatosan lemarta a bőröm és konkrétan elkezdett szinte bomlani, olyan büdös volt. :S
Majd jövök, és beszámolok az eredményekről. ;) :)
Azért piszkáltam, mert az egész terület nedves volt és ez a nedves, fehér, leeső bőr nagyon büdös, és rettentően feláztatta a bőröm. Nem szerettem volna, ha máshova is átkerül, és megfertőzi a többi területet. Igazából annyit tettünk, hogy egy fültisztító pálcikával nagyon óvatosan, alig hozzáérve letöröltük azokat a részeket, amik már amúgy is leváltak.
Megpróbálom teafaolajjal lefertőtleníteni... most este és reggel natúr, körömvirágos szappanos langyos vízzel mostam le, hogy ne fertőződjön el.
Nagyon remélem is.
Talán az a baj hogy túl sokat is olvastam már erről, és majdhogynem rettegek tőle.
Azt az egy valamit ahogy lefagyasztotta a dr.nő, utána el is tűnt, csak az a pici piros helye látszik.
Az nyugtat hogy azt az egyet ahogy lefagyasztotta s eltűnt és cond. lett volna, akkor már jelentkezett volna mellette másik.
Most ez már mikor megjelent eleve fehéres volt. Bekentem ecsetelővel, akkor annyit értem el vele hogy jól kimarta a bőrömet, semmi mást nem.
Tavaly tény hogy 1 valami ami volt, azt mondták rá h cond., leecseteltem este, másnapra eltűnt.
Utána elrohantam dokihoz és mondta h az tuti h nem az volt.
Felhívtam dokit nemrég. Rákérdeztem P2 cyt. melletti hpv készíttetésére.
Erre annyi volt a reakciója hogy minek? Értelmetlen.
Ti kiadnátok 5500-at hpv teszt elvégeztetésére?
1. Nekem több volt egyszerre, jellemzően ott, ahol megvágtam magam a borotvával. (Szóval vigyázzatok minden olyan szőrtelenítési módszerrel, ami hámsérüléssel jár!)
2. Mivel az ecsetelő egy viszonylag gyenge sav, ezért másnapra nem tűnnek el tőle sajnos. Ecsetelgetni kell többször is.
3. A kondilómák bőrszínűek, némelyik lapos, mások kocsányon lógnak.
Szerintem ahogy leírtad, neked nincs hpv-d.
Örülj neki :)
További ajánlott fórumok:
- Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk!
- Drága örökösök - beszéljünk róla
- Érden élők fóruma-gyertek sokan, beszéljünk bármiről!
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Kinek van hasonló baja?
- A lányom megette egy plüss méhecske bélését. Történt már valakivel hasonló? Lehet valami baja?