Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
A nagyobbik alszik a kicsi meg pörög a szoba közepén,az apafej meg most néz vmi új film szerzeményt dvd-n.Naná hogy nem az én filmem vmi pasis hasbalövögetős Te uradnak is való katonás mit tudom én micsoda.
juhhé én itt vagyok most éppen.mizu ott?
Na mi van mindenki altat?
köszi
nagyon szeretem öket
az igen nagyon ügyes én is bizok benne ügyes lesz
Az én lányom is németes, nagyon megy neki. A suliban már előfordult, hogy ő tartotta az órát, mert különórán előrébb jár. Anett én majdnem elkezdtelek faggatni, de Edina észhez térített. Szépek vagytok!
nálunk pot igy szokot lenni de most szerencsém van mert boltba elment
csajok sajna bajna a párom kihajintott gép elől,majd jövök később,addig azt írtok amit csak akartok!halihóJól viselkedni,pasikat nem beengedni!Habár...
Ricsi is német tagozatos és itt 1 osztálytol tanulják
de van angol tagozat is
ahhhaaa,akkor az én édesanyukám is ezt csinálta,mikor jött hozta az elemózsiát sose az volt itthon amit enni kellett volna neki.
Nekem is most volt elsős a nagyobbik hát elég nagy izgalom elkezdeni a sulit.Volt elég beszerezni való,aztán meg a könyvcsomagolás.Még íróasztalt székkel is kellett venni.Elég strapás,de nagyon szeret járni,azzal nincs gond.Az enyém Német tagozatosba jár mert sajnos csak ez van itt a körzetben,a másik tesi tagozatosba nem kerültünk be.Dehát nyelv az nyelv.
Bocsi,lemaradt a 3-mas.Szóval 3 és fél liter,ami azóta 4-re kerekedett.
A 90 napos diétának a szétválasztás a lényege:1.nap:fehérje,2.nap keményitő,3.nap szénhidrát,4.nap gyüminap.Már csináltam 5 hétig,5 kilót fogytam vele.Azért 90 nap,mert megváltoztatja az anyagcserét.
Tényleg örökbe fogadtatok?Dejó!Nem akarlak faggatni miért,de biztosan boldogok vagytok így is,mert tündi bündi mind a kettő.Ti merre laktok?
én Én is fogyózom 1000, de állandóan éhes vagyok
Ricsi mos, megy, 1 osztályba nagyon izgulok, iskola otthonos osztályba megy delelőt 2 órájuk gyakorolnak, és délutánis kettő gyakorolnak házi nincs, 4 órakor jönnek haza kaptunk egy A/4 lapot-mit kell venni
a mázlista mindenit!ammár igen!
Nápolyi mastiff, de van egy közép ázsiai juhász is. Ő kakukktojás. Szól a mastinoknak, hogy jött valaki, amikor azok ebéd utáni pihire vonulnak.
És mindezt ma,5 liter?Na neeeee!mennyi idő van még a 90 ből?Ezt a fajta diétát Te választottad vagy ajánlat volt.Elég hosszú 3 hónap,az nem kevés!És akkor ennek gyümölcsevés a lényege?Hát ha látod hogy hatásos akkor biztos megéri.Én inkább szénhidrát diétázok,és inkább sok fehérje és torna,mert én a bőrömet akarom renbehozni,zsírpárnákat eltüntetni.Alakformázás,plasztikázás:DDDKerek popsi darázs derék,most valahogy erre gyúrok,és hát lassan de biztosan nekem is halad a dolog.
Múlt héten vettünk Zazusnak adidas szandit. Véletelenül bukkantunk rá a Brendonban, le volt értékelve mert csak 1 20-as volt 3600-ra.Tök jó nem?
Hangyika vagy Anett
Sziasztok, most lesz három éve örökbe fogatuk gyerekeinket
Gergő 10 hónaposan Ricsit 4 évesen
Nagyon büszke vagyok rájuk szép és okos gyerekek
Hallottam a tv-ben basszus.Azt is mondták hogy ott ua-ba kerül, meg lehet venni. Milyen kár, hogy ezt nem hiszem el. Ha kibírjuk várni, akkor megyünk ha feloldják a tilalmat. Nem beszélve arról, hogy én az apósom stifijét imádom.
Szia én is üdvözöllek! Hogy szólíthatunk? Bocs csak most értem haza! Kis kozmetika és családbegyűjtés.
Edina! Melegítve is jó lesz, vagy főzzek frisset?
90 napos diétát csinálom.És igen,SIKERÜLT!!!!!!!
Ma KIZÁRÓLAG csak gyümit ettem,és ittam!!!Innen már fél lábon is kibirom a mai napot!Nem vagyok agressziv,nem,nem!!Hát nagyon nehéz kibirni,a gyümiundor nem kifejezés.+,5 lityi gyümiteát ittam.
De olyan jó zsírégető az ananász és azt ettem most,és már olyan régen ettem és olyan jó volt,és a szomszéd néni epre is jó volt....Sikerült!Gyümölcs nap? kihallott már ilyet?Te tartassz ilyet?És még milyen napokat tartassz?Csajos nap,névnap...?:DDDÉs hatásos ,és mesélj!Mit érzel ilyenkor?De nem leszel tőle agresszive ugye,mert akkor menekülök!
Drága Edina!
Csak gyümölcsről ne beszélj nekem,mert lebüfizem a gépemet...Gyüminapom van,és kizárólag epret,s.dinnyét,cseresznyét,banánt ettem,fúúúúj!
haggyá má nincs nekem időm regényeket irogatni!Szóval madonnás story?Szóval egy szépséges napon amikor dolgozgattam a híres neves belvárosi cukiban rengeteg külföldi vendég ,és pörgés.Egyszer csak megjelent egy benga állat biztonsági őr hogy nyissam ki a külön szalont,és szolgáljam ki soron kívül a vendéget.Ok!Megjelent egy fekete ruhás nő,fekete nagy napszemcsibe,szőke összefogott hajjal,és gyorsan két emberke kíséretében besuhant.Oda mentem és kérdeztem hogy mit kérnek,és hát kiválasztott a süti lapról egy mandulás kiflit ,habos forró csokival.Na akkor ismertem fel amit csak sejtettem hogy ő az.A bőre hófehér volt tele rózsaszín foltokkal,a haja ápolatlannak tűnt,de lehet a sminkelések miatt.Próbálom védeni.Aztán annyira elégedett volt,hogy kérte mégegyszer ezt a kört.Naná akkor pont már terhes volt.Megkérdeztem a nagycsávót hogy kérhetek e autógrammot,és hát nem .A szemetek!Aztán fizetett ő,és adott egy ezres borravalót.Aztán gyorsan elszaladtak.Másnap na ki jött,hát persze hogy Banderasz a Melanival,ők is betévedtek.De őket nem én szolgáltam ki,csak jól megnéztem őket.Na ez egy törcsi a sok közül!Na rögtön egy könyvnyi anyag.
nem félek én az olyanoktól!!Nem látom a Madonnás sztorit!!és a többit sem!!nos?:-)
Hellohallo!!
itten vagyok,eddig babáztam,meg beszélgettem.Ez a kislány egész nap eszik!!:-)megyek a városba nemsokára,gyógyszertár,a nagy summám felvétele,stb..este meg elvileg futás.állítólag a legelismertebb tejkiválasztást segítő bogyót kezdtem ma el szedni..remélem használ kicsit,mert lassan kisebbek a melleim,mint általános nyolcadikba..áá,kész vagyok!helyzet?TAFT van még?
Edina fújd be a gyümölcsöket tafttal,és szépen fénylenek majd!!
Majd jól a kis fenekedbe harapnak!Szerintem mérgeskígyóval etetik őket azé olyanok!
marhára nem azt nézzük,hogy hogy írsz!!Üdvözlet itt!!
milyen kutyákat tenyésztetek?szeretem a nagy mérges kutyákat!!:-))
További ajánlott fórumok: