Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Beszélgessünk a szavazások témáiról fórum

Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
186321. Violet18
okt. 1. 09:33
Pókos izé, ha vki pókos videót v képet küld az ismerőseim közül (ig, face) még le is tiltom őket.... 🤷‍♀️
186320. fincsi5 (válaszként erre: 186307. - Michelle.r)
szept. 30. 16:20
Már második vagy, aki a kulcscsomó dobálását írja. Nálunk azért ilyen nem volt, a legkeményebb a tenyeres volt, egy hosszú vonalzóval.
186319. Channa*
szept. 30. 15:43

"Teli vonatra felszáll egy kerékpáros, szerinted mit kell tenni?"

Igen, ahogy előttem már írták is. Fel kell állni és odaengedni a kerékpárost, hiszen fizetünk a kerékpár szállításáért.

Egyébként, erre külön vagonok vannak. A kalauz megmondja, hogy melyik az, ahol tudom szállítani a kerékpáromat. Ott ugye az egyik oldalon vannak ülések, a másik oldalra ki lehet kötni a bicajt, mert ugye, egész úton nem kell fognom, hogy elguroljon, feldöljön, stb. Ez egy 2 kerekű jármű, azaz nem áll meg, csak úgy egy mozgó járművön.

Tehát, a kijelölt helyre rögzítem a kerékpáromat, majd leülök valahová a közelben.

Ha nincs hely, hogy leüljek, akkor gondolom, állok, ahogy a BKV buszokon szoktam. Erre még nem volt példa.

Bár sok ember utálkozik mindenre, pl. a bicajosokra, de még sosem fordult elő, hogy ne tudtunk volna leülni a rögzytett kerékpárunk közelében.

Mi bicajosok, ahogy szállunk fel a vonatra, megkérdezzük egymástól hogy ki meddig megy, hogy ne kelljen leszálláskor azzal szórakozni, hogy a rajtunk lévő 5 bicajt kikössék.

Ja, és mielőtt felmerül a kérdés, hogy miért nem tekerünk a célig;)

Mi úgy szoktuk, hogy felülünk a vonatra a kerékpárral és elmegyünk Vácra, és onnan visszatekerünk kb. 35 km-t. A 70 km sok lenne, de ennyi simán megy.

Tehát, megvesszük a saját és a bicaj jegyeket, ami azt jelenti elvileg, hogy van helye a vicajnak, azaz van kerékpár szállító vagon és mi is le tudunk ülni a pénzünkért.

186318. michelle.r
szept. 30. 13:59

Teli vonatra felszáll egy kerékpáros, szerinted mit kell tenni?

Felállni és elhúzni onnan. Már csak azért is, mert nem szívességet tesz neki a MÁV, hanem fizet a bringáért.

szept. 30. 11:09

"Teli vonatra felszáll..."

Minden kijelölt hely arra van elsősorban fenntartva, aminek ki van jelölve. Ha a kerekesszékes, babakocsis helyen állok, félreállok ha felszállnak kerekesszékkel vagy babakocsival. Ha az időseknek fenntartott helyen ülök, felállok, hogyha egy idős vagy kisgyerekes száll fel. Szóval ha a biciklis helyen ülnék, akkor igen, felállnék és megpróbálnék arrébb helyezkedni a teli vonaton is, hogy biztonságosan szállítható legyen a kerékpár.

186316. Érdekes73 (válaszként erre: 186313. - Ab96d8eea7)
szept. 30. 10:07
Miert?
186315. Miss Angel (válaszként erre: 186314. - Miss Angel)
szept. 28. 16:54
egész centivel HOSSZABB,bocs
186314. Miss Angel
szept. 28. 16:53

Temu

már utánvéttel is lehet rendelni,így rápróbáltam.szatén hálóinget szerettem volna...ázsiai xs,a röhej az,hogy méretben pont jó,de annyira rövid,hogy nevetséges

ha s-t rendelnék azzal annyit érnék el,hogy ugyanolyan rövid lenne,csak jóval nagyobb .D mérettáblázat szerint egy egész centivel nagyobb az S az XS -nél:)))) a többi ruhát elnézve ugyanez a helyzet....visszaküldés nem érdekel,vagy biztosra rendelek,vagy sehogy -általában utóbbi.

soha többet!

186313. ab96d8eea7
szept. 28. 14:02
A saját magam által kí írt szavazásokra nem válaszolók.
186312. Panna.33
szept. 27. 21:42

"Szoktál a Temu oldalról rendelni?"

Megesett, de rájöttem hogy nincs szükségem temus dolgokra.

186311. Érdekes73
szept. 26. 21:06
Temu a párom szokott
186310. Shukran
szept. 26. 19:28

Szoktál a Temu oldalról rendelni?

Nem. Nincs bizalmam hozzá.

186309. globus
szept. 26. 07:47

Szoktál a Temu oldalról rendelni?

Meg sem néztem. Már akkor megutáltam, amikor erőszakosan mindenütt az arcomba ugrott.

186308. Channa* (válaszként erre: 186307. - Michelle.r)
szept. 25. 19:21

Ugye!?

Én gyerekként azt is bántalmazásnak éltem meg, hogy a kb. 10. szomszéd néni olyan becenevet használt, ami nekem nem tetszett, ráadásul ha meglátott, akkor hangosan, iszonyatos hangon ismételgette az általa kitalált jó kis becenevet.

Hiába szóltak a szüleim neki, hogy ne tegye, ő cukinak tartotta.

186307. michelle.r (válaszként erre: 186302. - Channa*)
szept. 25. 11:59
Tééééényleg. Bár arra szavaztam, hogy nem bántalmaztak, de az írásodról beugrott, hogy a földrajztanár egyszer hozzám vágta a vizes, krétás szivacsot és a kulcscsomóját. A következő alkalommal egy pálcával suhintott felém, mire ráripakodtam, hogy meg ne próbálja, mert eltöröm a pálcáját. Fogalmam sincs, honnan volt bennem ekkora düh 12 évesen. Nem tudom, melyikünk szeppent meg utána, de még anyámat se rángatta be fogadó órára. 😁
186306. globus
szept. 19. 18:41

Gyerekkorodban bántalmaztak verbálisan akár csak egyszer is (kortásaid, tanáraid, rokonaid, bárki)?

Megbocsátani lehet, de elfelejteni soha.

186305. l.luiselotte
szept. 19. 18:05

Gyerekkorodban bántalmaztak verbálisan ?

Nem volt , néhányszor veszekedtem anyukámmal, fiammal dettó, de azok a szócsaták a bántalmazástól nagyon messze állnak. Nálunk inkább csendes volt a famiia, nem provokatív.

186304. Shukran
szept. 19. 17:45

Gyerekkorodban bántalmaztak verbálisan...

Pillanatnyilag nem emlékszem ilyenekre.

186303. Érdekes73 (válaszként erre: 186302. - Channa*)
szept. 19. 10:38
Még a multimilliárdos csemeték se nőnek fel burokban.
186302. Channa*
szept. 17. 22:13

'Gyerekkorodban bántalmaztak verbálisan akár csak egyszer is (kortásaid, tanáraid, rokonaid, bárki)?'

Van olyan ember, akit nem?

És persze, nem 'csak' verbálisan.

Szerintem minden gyereket csúfolnak valamiért.

Szemüveges, piros a nadrágja, vörös a haja, szeplős, alacsony, magas, beszédhibás és még sorolhatnám, hogy a gyerekek mikkel bántják egymás.

A tanár szintén bántja a nem aktuális kedvencét, nyilvánosan megalázza a többiek előtt, a szerinte jogos beszólásaival.

Még a rokonok is, pl. amikor egymáshoz hasonlítanak családtagokat.

Aztán ott van a fizikai bántalmazás, ami szerintem, szintén minden emberrel megtörtént.

Ellök az ovis társ, megharap, csipked, megrúg, megüt, elveszi a játékot.

A tanár körmöst ad, a kulcs csomójával dobál vagy a krétával, esetleg felpofoz, megszorítja a kezét a gyereknek, stb.

És ugye a családtag is tehet ilyet. Rá csap a gyerek kezére, fenekére, ad egy taslit, stb.

Na, szerintem, sokkal kevesebben vannak azok, akikkel egyik sem történt meg.

186301. Görögtánc (válaszként erre: 186299. - Kaliforniai tornádó)
szept. 13. 18:09
Koszos mancsokkal ágyba? Brrrrr.
186300. Görögtánc (válaszként erre: 186298. - Globus)
szept. 13. 18:09
Fuh, igen. Vagy amikor szekrény szaga van valaminek. Olyan állott, áporodott. Amit nagyon régóta nem hordtam, de kimosva raktam el én azt is kimosom még1x hordás előtt.
186299. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 186297. - Görögtánc)
szept. 13. 14:59
Nem keveredik mert nem izzadt, jó illata van, csak max homokos a lába mert kosz az ragadt rá meg esetleg úgy megy az ágyba
186298. globus (válaszként erre: 186297. - Görögtánc)
szept. 13. 12:47
Van még az a " nem mosom ki, mert nem koszos, csak kicsit izzadt" ruha, ami csípőssé változik, borzalmas.
186297. Görögtánc
szept. 13. 12:44

Melyik emberrel tartózkodnátok egy légtérben?

Azzal, aki egy órája fürdött, de izzadt. A régóta nem fürdést parfümmel elnyomni kívánó keveredett szagnál rosszabb nincs.

186296. Shukran
szept. 13. 05:48

Mikor voltál utoljára szőlőt szüretelni?

Elég régen.

Kímélnem kell a rozoga derekamat.

186295. Érdekes73
szept. 12. 12:11
Kertből szedek csak enni szőlőt
186294. globus
szept. 12. 08:22

Mikor voltál utoljára szőlőt szüretelni?

5 napja, vasárnap.

186293. Shukran
szept. 11. 19:20

Benned már ősz van?

Még nem igazán érzékelem az őszt.

szept. 11. 18:16
Végre a 16 szavazatból van 1 jó, a 2 és félszeres, csak nem akartam előbb elárulni. Csak néztem hogy a jó válaszra nem jött egyedül, erre most megjött. Akárki volt az, gratulálok (márha nem használt internetes segítséget😉)
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook